Heb je je ooit afgevraagd waar dat kleine zakje in je broek voor is? De waarheid zou je wel eens kunnen verrassen!

In bijna elk model spijkerbroek zit, net boven de zak rechtsvoor, een kleiner zakje genaaid. Er past nauwelijks iets in, en daarom wordt het zelden gebruikt. De meesten van ons besteden er niet veel aandacht aan, en zien het als een onnodige toevoeging. Er zijn veel verschillende theorieën over waar het eigenlijk voor is bedoeld.

Een daarvan is dat het een plek is om condooms in te bewaren, en een andere dat het bedoeld is om kogels of buskruit in te bewaren. De waarheid bleek iets heel anders te zijn! De door Levi Strauss ontworpen Denim spijkerbroek genoot grote populariteit onder de boeren, cowboys en goudzoekers.Het werd oorspronkelijk een “horlogezak” genoemd, met andere woorden, een zak die was bedoeld om een horloge in te bewaren. Cowboys droegen vaak horloges aan kettingen, en stopten ze in hu vestzak. De fabrikant besloot om de broek zo te maken dat ze er een klein horloge in zou passen dat er tijdens het rijden niet uit zou vallen.
Hoewel zakhorloges al heel lang uit de mode zijn, hebben de zakjes tot op de dag van vandaag overleefd en worden nog steeds op elke nieuwe spijkerbroek genaaid.

13

22

Pagina 1 van 1


bron : learn-one-thing-a-day.blogspot.com

Ze deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!
Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te vJe zul nooit raden wat er in deze kleine ruimtes zit! De waarheid zal je compleet verrassen!
Dit vreemde gebouw staat in Isfahan, ongeveer 350 km van Teheran (Iran). Het is een lokale attractie en het trekt met succes buitenlandse toeristen aan. Vroeger had het een compleet andere functie! Ben je benieuwd wat het was? Er zijn bijna 300 van z

Een brandweerman trok een kind van 9 jaar dat was overleden onder het puin vandaan. Er lag iets onder haar lichaam dat iedereen schokte
Tijdens de verschrikkelijke aardbeving die Italië op 24 augustus 2016 deed schudden, werd de stad Pescara del Toronto volledig vernield. Reddingswerkers deden hun best zoveel mensen als ze konden uit het puin te trekken, maar niet iedereen kon op ti

Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!
Zowel gedroogd als rauw zijn ze een waardevolle bron van energie en bevatten een schat aan kalium en glycogeen. We hebben het over dadels, die niet alleen een zoete snack zijn , maar ook een rijke bron van veel vitaminen en macronutriënten. Je hoeft