Ze begonnen kleine munten op de vloer vast te lijmen… Wat ze uiteindelijk kregen was verrassend!

De meesten van ons dragen wel wat kleingeld mee. Soms willen we het niet steeds met ons meedragen en doen we ons kleingeld in een spaarpot. Na een paar jaar kan dat een indrukwekkend bedrag worden. Hoe kunnen we ons kleingeld nog meer gebruiken?

Je kunt zorgvuldig tellen en in de winkel ruilen of het voor iets anders gebruiken. Net als dit echtpaar!

1

 

Ze wilden iets in hun appartement veranderen, maar ze wilden geen pasklare oplossing gebruiken. Ze droomden van een originele vloer die iedereen zou verbazen.

2De vrouw van de initiatiefnemer werkte in een tegelzaak, zodat ze niet wilde horen van een traditionele oplossing. Ze kwam met een geweldig idee, dat hun dochter ook leuk vond.

Ze gingen een paar keer naar de bank om contant geld om te ruilen tegen munten van de laagste waarde. Daarna namen ze wat lijm en begon de munten op de vloer vast te lijmen. Ze gebruikten ongeveer 20.000 munten!

3bron : turborotfl.com

Sterren die er net zo uit zien als hun beroemde ouders!
Talent is blijkbaar erfelijk. Misschien is dat de reden waarom zoveel kinderen van beroemde ouders voor een soortgelijke carrière kiezen. Soms slagen ze er door het veranderen van hun achternamen in om hun zelfbeeld op te bouwen en anders staan ze bHij vond een doos geplaatst in het sneeuw… Hij keek er toen in en zijn tranen kwamen naar boven!
Soms worden onschuldige dieren, zonder enige reden onderworpen een een wrede marteling. Ongewenste honden en katten wachten soms op het tragische lot. Mensen proberen op allerlei manier om van hen af te komen. Ik zie zeker niet zonder ideeën! Terug

Dit paard ligt op de grond en doet alsof hij dood is. Je zult niet geloven waarom het zich zo gedraagt!
Ieder van ons gebruikt soms een excuus om onder verantwoordelijkheden uit te komen. Als kind hebben wij diverse trucjes gebruikt om niet naar school te hoeven of te voorkomen dat onze ouders ons een taak zouden gegeven. Het meest voorkomende excuus w

Een wreed persoon deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem achter een auto aan. Er heeft niemand gereageerd!
Dit wrede tafereel vond plaats in Tangxia County, China. De eigenaar van een hond bond hem met de nek vast aan een busje en sleepte hem door de stad. In eerste instantie liep het dier in het tempo van de rijdende auto, maar toen raakte hij volledig u