30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!

Hoewel het denken en gedrag van mensen ten opzichte van dieren aan het veranderen is, en we hun recht op vrijheid en leven beginnen te erkennen, valt er voor ons nog veel te doen. Het moet verboden worden om dieren te behandelen als een vorm van entertainment, ze de mogelijkheid op een vreedzaam leven te ontnemen en ze te gebruiken voor allerlei trucs.

Vooral door mensen die gebruik maken van dieren voor financieel gewin, zonder ook maar in de geringste mate voor hen te zorgen. Broodmagere dieren in krappe kooien die geen ruimte hebben om hun benen te strekken. Zo wreed was ook het lot van Fifi, een vrouwtjesbeer, die haar hele leven nog nooit iets goeds uit handen van de mensen had ontvangen.


1Fifi is een Siberische bruine beer die de eerste 10 jaar van haar leven mensen met trucs had vermaakt. Een reizende circus gebruikte daarvoor niet alleen haar, maar ook andere dieren. In de daarop volgende 20 jaar werd de beer opgesloten in een kleine verroeste kooi en kreeg een onmenselijk klein rantsoen aan voedsel. Geen van de beren had in hun leven ooit gelopen! Fifi was uitgehongerd en elke beweging deed haar pijn als gevolg van een ziekte in de gewrichten als gevolg van de te kleine kooi waar ze in zat. Haar vacht viel vanzelf uit en ze had wonden over haar hele lichaam. Kort gezegd leed ze vreselijk en haar toestand was duidelijk kritiek.

3


Veel van het verdriet en wanhoop was in de ogen van de beer zichtbaar. Ze keek droevig naar de voorbijgangers. Gelukkig is haar lot nu veranderd. Op de volgende pagina vertellen we hoe en op welke ongewone manier!

24bron : youtube.com

Zo veranderden schoonheidsidealen in de afgelopen 100 jaar. Ik weet niet zeker of de moderne de beste is!
De filmmakers van ‘100 Years of Beauty in 1 minute” toonde een kort overzicht van trends in make-up en kapsels in de afgelopen 100 jaar. Ze lieten veranderingen zien die soms subtiel waren en soms heel duidelijk. En hoewel het eindresulta10 geweldige plekken in de wereld. Als je er nog niet bent gewoon, pak je spullen en ga direct.
De wereld is een geweldige plek. In elk land, in elke hoek zijn er zoveel plekken dat je verast. Misschien is het dichtbij jou huis, misschien moet je lang reizen maar dat is het altijd waard. Bekijk de 10 geweldige plekken. 1. Velden met tulpen in N

5 onopgeloste mysteries uit het verleden! Na het lezen zul je koude rillingen hebben!
We leven in een tijdperk waarin we waarschijnlijk nergens meer verbaasd over zijn! Er zijn echter bepaalde gebeurtenissen uit het verleden die nooit verklaard zijn. Laten we eens een kijkje nemen! 1. Het verdwenen schip “Mary Celeste”. Di

Hoe dit fenomeen ontstaat is nog steeds niet helemaal duidelijk. Maar één ding is zeker, het is indrukwekkend!
Dit mysterieuze fenomeen op het strand, zoals dat plaatsvindt op het strand van Dorset, Engeland, wordt strandknobbels genoemd. Een van de redenen om ze “mysterieus” te noemen is omdat wetenschappers nog niet zeker weten hoe ze ontstaan.