30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!

Hoewel het denken en gedrag van mensen ten opzichte van dieren aan het veranderen is, en we hun recht op vrijheid en leven beginnen te erkennen, valt er voor ons nog veel te doen. Het moet verboden worden om dieren te behandelen als een vorm van entertainment, ze de mogelijkheid op een vreedzaam leven te ontnemen en ze te gebruiken voor allerlei trucs.

Vooral door mensen die gebruik maken van dieren voor financieel gewin, zonder ook maar in de geringste mate voor hen te zorgen. Broodmagere dieren in krappe kooien die geen ruimte hebben om hun benen te strekken. Zo wreed was ook het lot van Fifi, een vrouwtjesbeer, die haar hele leven nog nooit iets goeds uit handen van de mensen had ontvangen.


1Fifi is een Siberische bruine beer die de eerste 10 jaar van haar leven mensen met trucs had vermaakt. Een reizende circus gebruikte daarvoor niet alleen haar, maar ook andere dieren. In de daarop volgende 20 jaar werd de beer opgesloten in een kleine verroeste kooi en kreeg een onmenselijk klein rantsoen aan voedsel. Geen van de beren had in hun leven ooit gelopen! Fifi was uitgehongerd en elke beweging deed haar pijn als gevolg van een ziekte in de gewrichten als gevolg van de te kleine kooi waar ze in zat. Haar vacht viel vanzelf uit en ze had wonden over haar hele lichaam. Kort gezegd leed ze vreselijk en haar toestand was duidelijk kritiek.

3


Veel van het verdriet en wanhoop was in de ogen van de beer zichtbaar. Ze keek droevig naar de voorbijgangers. Gelukkig is haar lot nu veranderd. Op de volgende pagina vertellen we hoe en op welke ongewone manier!

24bron : youtube.com

Ze nam een inlegkruisje en knipte die aan stukjes. Deze truc zal het leven van honderden vrouwen veranderen! Vertel het zeker ook je vrienden!
Slimme internetgebruikers bewijzen als zo vaak dat alledaagse dingen compleet nieuwe en interessante toepassingen kunnen hebben. Sommige ervan zijn zelfs nuttiger dan het oorspronkelijke doel van deze producten. Dit is ook het geval bij inlegkruisjesZe bedekte een eerder gemaakte taart met noppenfolie. Toen ze het eraf haalde, was ik verbijsterd! WOW!
Taartdecoraties zijn niet het makkelijkste om te maken. Je hebt niet alleen artistieke vaardigheden nodig, maar ook een heleboel verschillende accessoires en gereedschappen voor het maken van de versiering. De meest gebruikte gereedschappen voor het

Kan je zien wat er in dit plaatje verborgen zit? Neem een loep en ontdek wat anderen niet kunnen zien!
Op het eerste gezicht zijn het gewoon een paar kleurige rechthoeken, maar als je beter kijkt zul je merken dat er iets onder verborgen zit. Niet iedereen kan de tekeningen meteen herkennen. Sommigen hebben een paar minuten nodig voordat het lukt. Pro

De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde z