Politieagenten wilden de oma van deze kleine jongen arresteren. Zijn reactie zegt genoeg!

Het gebeurt soms dat kinderen zich meer hechten aan hun oma dan aan de ouders. Als ze altijd bezig zijn met hun verantwoordelijkheden en dagelijkse beslommeringen, kunnen ouders niet teveel aandacht besteden aan hun kinderen, en moeten de oma’s of opa’s als oppassers optreden. Ze beginnen de kinderen te verwennen en nemen de taken over die eigenlijk aan papa en mama toebehoren.

Vaak geeft een kind er de voorkeur aan om tijd met zijn grootmoeder door te brengen, omdat ze daar meer mogen dan bij de moeder. Oma heeft er geen probleem mee om even naar de winkel te gaan voor weer een ijsje of haar kleinkind wat langer tv te laten kijken.

1Deze kleine Chinese jongen heeft ook een unieke band met zijn oma, en hij verdedigde haar moedig. Agenten wilden een aantal illegale straatkramen weghalen. Ze dreigden de verkopers met arrestatie, en toen nam onze kleine held het heft in eigen handen en kwam voor hen op. Blijf van mijn oma af! – riep hij zo hard hij kon, terwijl hij een metalen pijp vasthield.
De agenten en de mensen die zich rondom hem hadden verzameld waren geamuseerd door de situatie, maar de kleine jongen vatte alles heel serieus op. Toen een van de agenten hem wilde kalmeren en hem op een bank in de buurt neerzette, stond de jongen meteen weer op en liep naar hem toe. Hoe dan ook, kijk zelf maar eens!

Pagina 1 van 1


bron : People's Daily 人民日报

Ik was sprakeloos toen ik zag wat er in dit land gebeurde! Hoe kun je een tragedie als dit laten gebeuren?
In de afgelopen jaren groeit de Chinese economie verrassend snel. De snelle groei heeft te maken met de productie van grote hoeveelheden verontreiniging. Op dit moment is China een van de meest vervuilde landen ter wereld en de grootste producent vanGeloof je niet in vloeken? Deze verhalen doen je van gedachten veranderen!
De meeste oude religies en culturen geloofden in bovennatuurlijke banvloeken. Tot op de dag van vandaag geloven veel mensen dat iemand een banvloek op hem over kan brengen met ongeluk en zelfs dood! We presenteren 10 opmerkelijke verhalen die koude r

5 onopgeloste mysteries uit het verleden! Na het lezen zul je koude rillingen hebben!
We leven in een tijdperk waarin we waarschijnlijk nergens meer verbaasd over zijn! Er zijn echter bepaalde gebeurtenissen uit het verleden die nooit verklaard zijn. Laten we eens een kijkje nemen! 1. Het verdwenen schip “Mary Celeste”. Di

Ongelooflijk! Canadese onderzoekers hebben ontdekt dat een populaire plant tumoren effectiever bestrijdt dan chemotherapie!
Kanker komt steeds vaker voor in de 21e eeuw, wat onder andere van invloed is op de levensstijl van moderne samenlevingen. Helaas is preventie niet altijd effectief en als gevolg daarvan lijden veel mensen aan deze vreselijke ziekte. Onderzoekers uit