Hoewel het geen klassieke schoonheden zijn, bezitten ze meer dan die magere schoonheden. Bekijk de meest onconventionele modellen ter wereld!

5. Jillian Mercado.

Vanwege haar handicap kan ze niet op de catwalk lopen. Dus werd ze een vastberaden glamour model. Haar schoonheid werd uiteindelijk gewaardeerd!

56. Melanie Gaydos.

Melaine lijdt aan een ongebruikelijke genetische aandoening. Sinds haar kindertijd haatte ze het gefotografeerd te worden. Uiteindelijk brak ze door en stond voor een fotograaf. Tegenwoordig doet ze het heel goed voor als fotomodel.

67. Jacky O’Shaughnessy.

Dit is een van de oudste modellen ooit. Ze is meer dan 60 jaar oud en schaamt zich niet voor haar leeftijd. Ze houdt er niet van haar onvolkomenheden te corrigeren, want waarom zou ze? Ze is zo ook al mooi!
78. Debbie van der Putten.

Dit Nederlandse model verloor een arm in een tragisch busongeluk. Ze is echter uitgegroeid tot het succes waar ze altijd van gedroomd heeft.

99. Brunette Moffy.

Ze kijkt nogal behoorlijk scheel. Desondanks is ze is een eigenzinnig model. Ze werkt in een modellenbureau gerund door Cindy Crawford zelf.

1010. Andreja Pejić.

Andrea is in werkelijkheid een man. In 2011 werd ze gekozen als een van de knapste mannelijke modellen ter wereld, en stond tegelijkertijd genoteerd in de top 100 van mooiste vrouwen ter wereld.

11

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook! 
De 20 Gekste Cakejes Die Je Ooit Heb Gezien!
Ben je benieuwd welke andere taarten werden ontworpen door gekke banketbakkers? Bekijk de video hieronder – je zult zeker verrast zijn! Welke taart wil jij het liefst? Heb je een favoriet? :) Deel ze met je vrienden op Facebook! :)Mensen Negeerden Een Jongen Die Bijna Bevroren Op Straat Lag… Toen Verscheen Hij, En Gebeurde Er Iets Ongelooflijks!
Als mensen daklozen zien, proberen ze vaak om contact met hen te vermijden. Ze willen geen maaltijd met een dakloze delen, geld geven of luisteren naar de trieste verhalen die ze over hun leven vertellen.  Wetenschappers voerden een tijdje geleden n

15 ongelooflijke situaties die modellen overkwamen. Je komt niet meer bij van het lachen!
5. Ze zal niet ver komen – letterlijk en figuurlijk. 6. Ze zit als een rat in de val! 7. “Dat is niet mijn schuld, iemand zette me de voet dwars!” 8. Tik, tik, tik, en…. PLOF !!!

Deze foto ontketende een storm op het internet. De olifant stierf aan uitputting tijdens het dragen van toeristen!
Een olifant genaamd Sambo, viel op de grond en stierf tijdens het vervoeren van toeristen naar de tempel van Angkor Wat (Cambodja). Het bleek dat het 40 jaar oude dier stierf aan een hartaanval. Hij was 15 jaar lang gedwongen om lange uren in de hitt