Deze foto van een jongen die de kist van zijn moeder vasthield schokte iedereen, maar dat is nog niet alles in dit trieste verhaal!

De dood van mensen die ons nabij staan komt altijd als een plotselinge klap en verscheurt ons hart. We zijn ons ervan bewust dat onze ouders ons op een dag zullen verlaten, maar we hopen dat het pas zal gebeuren als we zelf oud zijn. Helaas is niet iedereen op deze wereld zo gelukkig om hun ouders weg te moeten brengen als ze er een beetje op voorbereid zijn.

Kinderen die niet begrijpen wat er gebeurt, zitten in de slechtste situatie. Vaak zijn ze diepbedroefd en boos op de hele wereld, omdat hun geliefde vader of moeder vader van hen werd weggenomen. Dat is wat er gebeurde in het geval van Kaye Angeles Naelgas-Castro, die stierf en haar zoontje achterliet.


2

3


Kaye overleed tijdens de geboorte van haar tweede kind en daardoor werd haar pasgeboren zoon direct een wees. Haar zuster had een verzoek voor bloed op het internet geplaatst, omdat haar zuster daar grote behoefte aan had, maar ze kon het leven van de jonge vrouw er niet mee redden.
Je kunt op de volgende pagina meer lezen.

1622783_793781674003851_7470926427152355870_n8bron : facebook.com

Facebook Comment
Het meisje gaf een muntstuk aan de straatmuzikanten. Dat, wat ze ervoor terug kreeg, indrukwekkend!
In het centrum, speelt een eenzame man op de bas. Meisje loopt naar hem toe en geeft hem een munt. Dit gebaar brengt een kettingreactie tot stand, die niemand in het publiek had verwacht. Kijk zelf maar!Geloof het of niet, maar deze foto’s zijn 100 jaar oud en ze zijn niet bewerkt in Photoshop! Kijk zelf maar!
Wanneer je naar foto’s op het internet kijkt en ze zien er geweldig mooi uit, dan zijn zij vast en zeker bewerkt. De hoeveelheid software voor beeldbewerking wordt steeds groter, omdat we graag iets trimmen, of groter maken voor een beter effec

Deze hond komt al negen jaar lang op dezelfde tijd naar het kerkhof om samen met zijn eigenaar te gaan slapen.
Een hond genaamd Capitan komt al negen jaar lang elke dag naar de begraafplaats om bij het graf van zijn eigenaar te zijn. De eigenaar, Miguel Guzman, stierf in 2006, en na zijn dood verdween de hond. De familie zocht een paar dagen naar hem, maar te

Dit Kleine Huis Ziet Er Op Het Eerste Gezicht Vreemd Uit. Maar Wacht Maar Tot Je Het Van Binnen Ziet… WOW!
Het heeft 484 vierkante meter bruikbaar vloeroppervlakte en alles wat je verder nodig hebt: keuken, open haard, badkamer met douche, een tafel in de eetkamer, slaapkamer. Het huis biedt plaats aan acht mensen. Het is het hele jaar door te huur. Het i