Bij het frituren van kipfilet komt er een witte afscheiding uit. Kun je raden wat het is?

Vaak horen we onze ouders en grootouders zeggen dat kippenvlees vroeger anders was. Het was steviger en moest langer gekookt worden. Kippensoep was aromatischer, had een mooiere kleur en smaakte veel beter. De kippen zelf waren veel kleiner en groeiden langzamer, en aten meestal graan en wat ze op de grond konden vinden.

En nog belangrijker, de vogels hadden op de boerderijen van onze grootouders volledige bewegingsvrijheid, niet bepaald iets dat de kippen die op industriële schaal worden gefokt kunnen doen.

pixabay.com

1Een paar jaar geleden was er een opname, die de omstreden technieken om in een buitenlandse slachthuis het kippenvlees groter te maken liet zien, al op het internet te bekijken. Om het vleesvolume te verhogen, werden kippen ingespoten met een mysterieuze substantie, waardoor het er een stuk beter uitzag. Uit een gemiddelde volwassen kip werd een echte reus gecreëerd, die maar nauwelijks op een dienblad zou passen. Consumenten die zich nergens van bewust zijn, kopen dit vlees omdat het er erg goed uitziet. Bijna niemand vraagt zich af hoe het mogelijk is dat een kip tot zo’n groot formaat kan uitgroeien.

youtube.com

2


Bekijk een video die deze praktijk laat zien!

youtube.com10 ideeën hoe je je oude Cd’s kan gebruiken. Wees geïnspireerd en maak ook nog iets mooi!
Herinner je nog dat je in je kamer een kast vol met CD’s had? Muziek, video’s, foto’s – alle mappen. Nu staat alles op een geheugen kaart en is de CD onnodig geworden? U kunt het gemakkelijk een nieuw leven geven, inspireer je metZitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!
We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces. Er

Rijden in een minibus is het ergste wat je kan doen in je leven! Ik weet niet of ik zou besluiten om dat te doen!
In oktober 2013 een klimmers genaamd Mick Fowler en Paul Damsden zijn partners besluiten om een van de meest gevaarlijke bergtoppen te beklimmen. Het is een afgesloten omgeving, in de Indiase Himalaya!

Weet je wat er in fruityoghurt zit? Als je ervan houdt kun je dit maar beter niet lezen!
Voor veel mensen is yoghurt een gezond en voedzaam tussendoortje. We geven het graag aan onze kinderen en eten het elke dag. Wanneer we op dieet zijn, eten we het nog steeds graag, omdat we denken dat we iets gezonds eten met weinig calorieën. We ki