Bij het frituren van kipfilet komt er een witte afscheiding uit. Kun je raden wat het is?

Vaak horen we onze ouders en grootouders zeggen dat kippenvlees vroeger anders was. Het was steviger en moest langer gekookt worden. Kippensoep was aromatischer, had een mooiere kleur en smaakte veel beter. De kippen zelf waren veel kleiner en groeiden langzamer, en aten meestal graan en wat ze op de grond konden vinden.

En nog belangrijker, de vogels hadden op de boerderijen van onze grootouders volledige bewegingsvrijheid, niet bepaald iets dat de kippen die op industriële schaal worden gefokt kunnen doen.

pixabay.com

1Een paar jaar geleden was er een opname, die de omstreden technieken om in een buitenlandse slachthuis het kippenvlees groter te maken liet zien, al op het internet te bekijken. Om het vleesvolume te verhogen, werden kippen ingespoten met een mysterieuze substantie, waardoor het er een stuk beter uitzag. Uit een gemiddelde volwassen kip werd een echte reus gecreëerd, die maar nauwelijks op een dienblad zou passen. Consumenten die zich nergens van bewust zijn, kopen dit vlees omdat het er erg goed uitziet. Bijna niemand vraagt zich af hoe het mogelijk is dat een kip tot zo’n groot formaat kan uitgroeien.

youtube.com

2


Bekijk een video die deze praktijk laat zien!

youtube.comEen test van 2 minuten van een gerenommeerd psycholoog! Kies een personage uit deze boom en ontdek jouw emotionele toestand!
De volgende test werd ontwikkeld door de psycholoog Pip Wilson en het doel was om de integratie van een groep kinderen van een Britse lagere school te bestuderen. Het werd al snel duidelijk dat hij ook goed werkt bij volwassenen. Met behulp hiervan kNiks kan deze kinderen stoppen! Arme ouders!
Er wordt altijd gezegd dat kinderen een zegen zijn. Ze zijn klein, lieve engels en zij kunnen zelfs de grootste hart laten smelten! Maar ze blijven altijd zo schattig! Sommige momenten zijn ze niet de duivel en worden ze onvoorspelbaar! Ouders kunnen

Zie hier de beste manier om snel een telefoonhoesje te maken! Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk en creatief het is!
Smartphones kosten veel, en er is nogal wat ruimte voor verbetering. Soms is een korte afleiding al voldoende om het apparaat te ruïneren. Soms is hij niet helemaal kapot, maar zitten er allemaal krassen op. Zie hier de goedkoopste manier om een tel

Hond probeert wanhopig zijn vriend die door een auto is geraakt tot leven te wekken
Als je een hond hebt, dan weet je heel goed dat het erg loyale huisdieren zijn. Ze kunnen heel veel voor hun meester doen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Talloze verhalen op onze website tonen dat aan. Honden blijken niet alleen voor mensen