De ouders van duizenden kinderen zijn doodsbang. Er zitten kankerverwekkend ingrediënten in de producten van Johnson & Johnson!


Helaas bevatten de babyverzorgingsproducten van Johnson & Johnson stoffen die schadelijk zijn voor kinderen: DMDM-hydantoine en Quaternium-15, die zich in de huid van een kind ophopen en als derivaat van formaldehyde de ontwikkeling van kanker bevorderen. Om de cosmetica te maken, gebruikt het bedrijf 1,4-dioxaan, dat duizeligheid en huidirritatie veroorzaakt, de lever beschadigt en hoofdpijn en slaperigheid veroorzaakt. Het maakt ook gebruik van schadelijke parabenen en ftalaten. Er worden veel ingrediënten gebruikt bij de productie van de cosmetica die voor mensen helaas een schadelijk effect hebben. Het bedrijf Johnson & Johnson gaf een verklaring uit waarin ze aangeven al met het proces van het terugdringen van het gebruik van gevaarlijke stoffen te zijn begonnen.

Het bedrijf doet dit echter geleidelijk aan, zodat in vele landen J&J cosmetica verkrijgbaar is, die de veiligheid van kinderen nog steeds niet garandeert.

kosmetyki-2


Het is ook de moeite waard om de cosmetica te controleren die zijn gemaakt door andere onderdelen van het bedrijf, met inbegrip van Neutrogena, Clean & Clear of Aveo.

En niet alleen cosmetica voor kinderen bevatten schadelijke stoffen.

kosmetyki-4


Aangezien de claims van fabrikanten dat hun ingrediënten veilig zijn voor jouw gezondheid niet vertrouwd kunnen worden, moet je de informatie op de etiketten zorgvuldig lezen. Bestudeer de namen van schadelijke stoffen en derivaten daarom vooraf goed. Door een bewuste en verantwoorde consument te zijn kun je gezond blijven en je leven redden, en het zal zeker het risico verminderen dat ongewenste stoffen in contact komen met jouw lichaam.

Als je in drogisterijen gaat winkelen, moet je alert blijven en de etiketten lezen.

shopping-562616_960_720

 bron : viralsection.com

Wil je een object uit het museum mee naar huis nemen? Nu kan het!
Het originele borstbeeld van Zeus, iets uit een museumtentoonstelling.Deze 10 trucs zullen je een snelle en efficiënte schoonmaak aanleren
4. Tegelvoegen Zelfs de meest prachtige badkamer ziet er vies uit met lelijke tegelvoegen waar zich bezinksel en vuil hebben verzameld. Bleekmiddel of een reinigingsmiddel voor voegen kan samen met een tandenborstel met harde borstelharen worden gebr

Hier is een volgeling van een van de vreemdste religies ter wereld! Zie hoe zijn leven eruit ziet!
Ze gebruiken een vergiet als religieus hoofddeksel!

Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!
Willie is een erg aanhankelijke, zorgzame en eerlijke man. Hij is van oorsprong afkomstig uit Puerto Rico, gelooft sterk in God en zijn goedheid, ondanks de pijn en het verdriet dat hij elke dag om zich heen ziet. Hij heeft een vrouw, Alaj, twee kind