Artsen dringen er bij ouders op aan om de melktanden van hun kinderen niet weg te gooien. Ze zouden ooit hun leven kunnen redden!

De eerste babytand die uitvalt is een heel belangrijke gebeurtenis. Kinderen stoppen ze vaak onder hun kussen, in de hoop dat de Tandenfee langs zal komen, wiens taak het is om de tand mee te nemen en een of ander cadeautje achter te laten. Feeën bestaan natuurlijk niet en het zijn de ouders die de tanden wegnemen.

Sommigen bewaren ze jaren, terwijl anderen ze weggooien zodra ze eruit zijn. Experts zeggen dat we ze zouden moeten bewaren, omdat het zou kunnen dat ze in de toekomst nuttig blijken te zijn.

keeping-baby-teeth8


Een studie uit 2003 liet zien dat melktanden een overvloedige bron van stamcellen zijn. Als een kind later in het leven vervangend weefsel nodig heeft, kunnen ze worden gebruikt om dat te maken. Het bewaren van melktanden kan in de toekomst dus levens redden of helpen bij de behandeling van vele ziekten.

keeping-baby-teeth1


Maar er zit een addertje onder het gras. De tanden moeten vers zijn, omdat de cellen afbreken en op den duur hun kracht verliezen. Hoe zouden ze moeten worden bewaard? Meer daarover op de volgende pagina!

keeping-baby-teeth2bron : littlethings.com

Een organisatie redde een hond die door anderen ter dood was veroordeeld
Dieren kunnen net als mensen aan allerlei ziektes lijden. Ze kunnen net zo goed als wij aan obesitas of gewrichtspijn lijden. Kankercellen kunnen bij honden net zo agressief zijn als bij de mens. Als een dier het geluk heeft om een goede eigenaar teDeze foto’s lijken misschien nep. Maar de waarheid zal u gaan verassen!
Waterskiën op een haai naar beneden stromen van lava tijdens bestrijding van wildvreemde? Klik en u bent klaar. Uw foto’s bewerken kan nu gemakkelijker. Maar wat denkt u over de foto’s hieronder? Iemand die net op de juiste plaats en op het juis

Deze video is door meer dan 8 miljoen mensen bekeken! Kijk zelf maar welke verschrikking door een camera in de kamer van een kind werd opgenomen
Ouders installeren uit zorg voor hun kinderen steeds vaker een camera in hun slaapkamer om te weten wat er met hun kind gebeurt. Ook in de kamer van de enkele maanden oude Connor was zo’n camera aanwezig, en deze opname deed miljoenen mensen vrezen

Een Boze Schildpad Kan Alles Doen Behalve… Rennen. Dit Is De Langzaamste Race In De Geschiedenis.
Geliefden tijdens hun romantische date irriteren kan vaak eindigen met een blauw oog. Soortgelijke regels bestaan ook in de wereld van de dieren. De onderzoeker Paul Rose verstoorde per ongeluk het paar reuzenschildpadden in een zeer intieme situatie