Artsen dringen er bij ouders op aan om de melktanden van hun kinderen niet weg te gooien. Ze zouden ooit hun leven kunnen redden!

De eerste babytand die uitvalt is een heel belangrijke gebeurtenis. Kinderen stoppen ze vaak onder hun kussen, in de hoop dat de Tandenfee langs zal komen, wiens taak het is om de tand mee te nemen en een of ander cadeautje achter te laten. Feeën bestaan natuurlijk niet en het zijn de ouders die de tanden wegnemen.

Sommigen bewaren ze jaren, terwijl anderen ze weggooien zodra ze eruit zijn. Experts zeggen dat we ze zouden moeten bewaren, omdat het zou kunnen dat ze in de toekomst nuttig blijken te zijn.

keeping-baby-teeth8


Een studie uit 2003 liet zien dat melktanden een overvloedige bron van stamcellen zijn. Als een kind later in het leven vervangend weefsel nodig heeft, kunnen ze worden gebruikt om dat te maken. Het bewaren van melktanden kan in de toekomst dus levens redden of helpen bij de behandeling van vele ziekten.

keeping-baby-teeth1


Maar er zit een addertje onder het gras. De tanden moeten vers zijn, omdat de cellen afbreken en op den duur hun kracht verliezen. Hoe zouden ze moeten worden bewaard? Meer daarover op de volgende pagina!

keeping-baby-teeth2bron : littlethings.com

Weet je wat er in fruityoghurt zit? Als je ervan houdt kun je dit maar beter niet lezen!
Voor veel mensen is yoghurt een gezond en voedzaam tussendoortje. We geven het graag aan onze kinderen en eten het elke dag. Wanneer we op dieet zijn, eten we het nog steeds graag, omdat we denken dat we iets gezonds eten met weinig calorieën. We kiBen jij dapper? Zo niet, blijf dan ver van deze plaatsen vandaan!
Er zijn veel plaatsen in de wereld waar mensen niet welkom zijn. Het is een geweldige set voor horror en nachtmerries. Maar als jij dapper bent, geven wij graag een lijst met plaatsen die jij kan bezoeken. Kies welke jij wil! Kies welke jij wil! 1. E

Toen ik dit liefdesverhaal las, kon ik alleen maar huilen!
Liefde is de weldadige verbintenis van twee zielen, als we ervan uit gaan dat ze door alle ontberingen samen gelukkig kunnen zijn. Ontdek het verhaal van de mensen die hun hele leven samen hebben gewoond, en stierven terwijl ze elkaars hand vasthield

Nog meer bewijs dat perspectief is belangrijk. Deze 15 foto’s bevestigen het!
Bij het nemen van foto’s proberen we er goed uit te zien, poseren op de juiste wijze, zodat het uiteindelijke effect mooi wordt, zodat we ze kunnen laten zien en delen. Van tijd tot tijd blijkt dat foto’s speciaal worden, maar toch niet o