Artsen dringen er bij ouders op aan om de melktanden van hun kinderen niet weg te gooien. Ze zouden ooit hun leven kunnen redden!

De eerste babytand die uitvalt is een heel belangrijke gebeurtenis. Kinderen stoppen ze vaak onder hun kussen, in de hoop dat de Tandenfee langs zal komen, wiens taak het is om de tand mee te nemen en een of ander cadeautje achter te laten. Feeën bestaan natuurlijk niet en het zijn de ouders die de tanden wegnemen.

Sommigen bewaren ze jaren, terwijl anderen ze weggooien zodra ze eruit zijn. Experts zeggen dat we ze zouden moeten bewaren, omdat het zou kunnen dat ze in de toekomst nuttig blijken te zijn.

keeping-baby-teeth8


Een studie uit 2003 liet zien dat melktanden een overvloedige bron van stamcellen zijn. Als een kind later in het leven vervangend weefsel nodig heeft, kunnen ze worden gebruikt om dat te maken. Het bewaren van melktanden kan in de toekomst dus levens redden of helpen bij de behandeling van vele ziekten.

keeping-baby-teeth1


Maar er zit een addertje onder het gras. De tanden moeten vers zijn, omdat de cellen afbreken en op den duur hun kracht verliezen. Hoe zouden ze moeten worden bewaard? Meer daarover op de volgende pagina!

keeping-baby-teeth2bron : littlethings.com

Gebruik je een wattenstaafje voor het reinigen van je oren? Wist je dat het niet op die manier gebruikt zou moeten worden?
Het oor is een erg delicaat orgaan, waar je goed voor moet zorgen en dat je goed schoon moet maken. Om te zorgen dat het inwendige oor beschermd wordt, produceert het lichaam een was of een mix uit de talgklieren, zweetklieren en oorsmeer. Het bestaaDeze jongen werd met maar een been geboren, maar dat weerhield hem er niet van om een speciaal iemand te worden!
Nico Calabria is een zwemmer, turner, voetballer en leidt een heel actieve levensstijl. Theoretisch zou dat niet verrassend moeten zijn, zij het dat de jongen met maar een been is geboren. Ondanks zijn handicap is hij vanaf jonge leeftijd actief gewe

De echte invasie van het Kerst eiland! Bekijk het!
De Kerst eiland is een kleine gebied op de Indische Oceaan. Deze plek herdenkt de bijbelse paradijs overdekt met een tropische vegatie, vol met een magische uitkijk. Echter is het voor een inwoners een keer per jaar een echte nachtmerrie! Kijk hier w

Zo vader zo zoon. 20 grappige foto’s die je zeker op zullen vrolijken!
Hoewel kinderen evenveel van beide ouders houden, volgen kleine jongens vaak het voorbeeld van hun vaders. De kopie van hun gezichtsuitdrukkingen, hun manier van leven en smaak in hun kleding. Soms hebben ze zelfs dezelfde interesses en passies. Blij