Artsen dringen er bij ouders op aan om de melktanden van hun kinderen niet weg te gooien. Ze zouden ooit hun leven kunnen redden!

De eerste babytand die uitvalt is een heel belangrijke gebeurtenis. Kinderen stoppen ze vaak onder hun kussen, in de hoop dat de Tandenfee langs zal komen, wiens taak het is om de tand mee te nemen en een of ander cadeautje achter te laten. Feeën bestaan natuurlijk niet en het zijn de ouders die de tanden wegnemen.

Sommigen bewaren ze jaren, terwijl anderen ze weggooien zodra ze eruit zijn. Experts zeggen dat we ze zouden moeten bewaren, omdat het zou kunnen dat ze in de toekomst nuttig blijken te zijn.

keeping-baby-teeth8


Een studie uit 2003 liet zien dat melktanden een overvloedige bron van stamcellen zijn. Als een kind later in het leven vervangend weefsel nodig heeft, kunnen ze worden gebruikt om dat te maken. Het bewaren van melktanden kan in de toekomst dus levens redden of helpen bij de behandeling van vele ziekten.

keeping-baby-teeth1


Maar er zit een addertje onder het gras. De tanden moeten vers zijn, omdat de cellen afbreken en op den duur hun kracht verliezen. Hoe zouden ze moeten worden bewaard? Meer daarover op de volgende pagina!

keeping-baby-teeth2bron : littlethings.com

Toen ze haar vonden leek het nauwelijks op een hond. Ze liep alleen maar verder om te sterven…
Onlangs vonden redders een nauwelijks meer levende hond die door de straten liep. Ze bevond zich in een tragische toestand. Het dier was zo uitgeput, dat het nauwelijks op haar benen kon staan. Ze bewoog zich langzaam in de hoop op redding. Haar lichHet is verbazingwekkend hoe kinderen zo overeenkomen met hun ouders! Deze foto’s laten dat goed zien, het hangt veel af van de genen!
Wanneer oudere in de familie ons vertellen hoe we lijken op onze ouders, lachen we en denken we erover. Maar het is waar voorouders geërfd gebaren, gezichtsuitdrukkingen, en kijken naar deze foto’s zien we dat er veel meer. Soms zijn de kinder

15 verbazingwekkende feiten over het leven van Elvis Presley. Veel details zullen je zeker verrassen!
Elvis Aaron Presley, algemeen bekend als de “King of Rock and Roll”, was één van de iconen van deze populaire cultuur in de twintigste eeuw. Hij verkocht meer dan 600 miljoen platen over de hele wereld en werd aangeprezen als de beste a

Ze Deden Iets Schokkends Om Hun Dochter Zich Beter Te Laten Voelen! Hun Houding Is Bewonderenswaardig.
De dochter van dit stel werd geboren met een rode moedervlek op haar rechterbeen. Haar ouders waren heel verdrietig dat Honey-Rae voor de rest van haar leven getekend zou zijn. Tijdens het wandelen met hun kind merkten ze vijandige blikken op van men