Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.

Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle objecten in het ei te verzamelen, maar het is niet zo eenvoudig om ze allemaal te vinden.

Heel vaak vind je gewoon speelgoed zoals een puzzel of een vliegtuig dat je in elkaar moet zetten, in plaats van speelgoed uit een bepaalde verzameling. Kinderen zijn dan vaak teleurgesteld, omdat dat niet is wat ze hadden verwacht.

kinder-eggs


Om te weten te komen of het ei een stuk speelgoed uit de nieuwste collectie bevat, hoef je het alleen maar te draaien en naar het label te kijken. Het gaat om de letters die onder de barcode staan.

De letters DF betekenen dat het ei een stuk speelgoed uit de collectie bevat
terwijl DFB aangeeft dat je er waarschijnlijk niets interessants in zult vinden.

kinder-eggs2


We besteden nauwelijks aandacht aan bepaalde tekens op het product, wat soms erg jammer blijkt te zijn, omdat ze erg nuttig kunnen zijn. Weet je bijvoorbeeld wat die kleine stickers op fruit betekenen? Zoek het uit door DIT artikel te lezen.

fruit-code

Pagina 1 van 1


bron : misstits.ru

Jongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!
Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie zExperts waarschuwen dat het beter is om het water in de ketel niet opnieuw te koken! Je kunt het er beter wegdoen en vervangen door vers water. Vergeet dit niet de volgende keer dat je water kookt!
Neem even de tijd en denk na over hoe je dagelijkse de koffie of thee klaar maakt. Richt je met name op wat je doet met het restant water in de ketel. Giet je alles in de gootsteen of vul je de ketel aan met een beetje vers water? De meeste mensen (w

Scènes in de Indonesische stad lijkt net een sciencefiction film! Bekijk het zelf!
Een Duitse fotograaf Martin Rietze is getuigen geweest van een ongewoon evenement – de uitbarsting van Mount Sinabung in Indonesië. Hij fotografeerde de vulkanisch stof storm, en het uitzicht is geweldig, maar eng tegelijk – bliksem, tor

Bij het maaien van het gazon hebben ze iets vreselijks gevonden! De volgende dag was hun leven volledig veranderd
Marco del Pino uit Argentinië is anders dan de meeste gewone tieners. De veertienjarige zit niet de hele dag achter de computer of voor de tv. Hij heeft een nogal ongewone hobby, en dat is… het maaien van het gazon. Op een dag was hij, samen m