Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.

Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle objecten in het ei te verzamelen, maar het is niet zo eenvoudig om ze allemaal te vinden.

Heel vaak vind je gewoon speelgoed zoals een puzzel of een vliegtuig dat je in elkaar moet zetten, in plaats van speelgoed uit een bepaalde verzameling. Kinderen zijn dan vaak teleurgesteld, omdat dat niet is wat ze hadden verwacht.

kinder-eggs


Om te weten te komen of het ei een stuk speelgoed uit de nieuwste collectie bevat, hoef je het alleen maar te draaien en naar het label te kijken. Het gaat om de letters die onder de barcode staan.

De letters DF betekenen dat het ei een stuk speelgoed uit de collectie bevat
terwijl DFB aangeeft dat je er waarschijnlijk niets interessants in zult vinden.

kinder-eggs2


We besteden nauwelijks aandacht aan bepaalde tekens op het product, wat soms erg jammer blijkt te zijn, omdat ze erg nuttig kunnen zijn. Weet je bijvoorbeeld wat die kleine stickers op fruit betekenen? Zoek het uit door DIT artikel te lezen.

fruit-code

Pagina 1 van 1


bron : misstits.ru

Ze werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.
Het dochtertje van Lory Beth Snyder werd opgenomen in het NEA Baptist Memorial Hospital in Jonesboro (Verenigde Staten). De 4 maanden oude Lorelai had zware bloedingen en moest onmiddellijke worden behandeld. Zowel moeder als dochter waren uitgeput eHou Je Van Illusies? Dan Zal Het Werk Van Deze Kunstenares Je Zeker Aanspreken. Kijk Wat Dit Meisje Allemaal Kan!
Hikaru Cho schildert vooral voedsel dat zo realistisch geschilderd is dat je het wilt proeven. Maar dat is niet alles. Zij kan ook op het menselijk lichaam zulke geweldig illusies schilderen dat je je eigen ogen niet zou geloven, en de hersenen hun b

Wandelend Door Het Bos Zag Hij Een Gat In De Grond! Gelukkig Keek Hij Naar Binnen!
Een inwoner van Finland wandelde van tijd tot tijd door de bossen. Lopend tussen de bomen zag hij vaak een leuke hond die wanhopig op zoek was naar voedsel. Toen hij probeerde hem te benaderen was het dier bang en rende weg. Op een dag besloot hij om

17 Spannende Plaatsen En Gebeurtenissen Die Je Moet Zien! No. 9 Is Angstaanjagend!
Beschouw je jezelf als een pionier, een avonturier die graag nieuwe emoties ervaart? Als je een persoon bent die graag extreme actie wil, zul je deze lijst met 17 verbazingwekkende foto’s genomen in gevaarlijke situaties ergens op de wereld pra