Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.

Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle objecten in het ei te verzamelen, maar het is niet zo eenvoudig om ze allemaal te vinden.

Heel vaak vind je gewoon speelgoed zoals een puzzel of een vliegtuig dat je in elkaar moet zetten, in plaats van speelgoed uit een bepaalde verzameling. Kinderen zijn dan vaak teleurgesteld, omdat dat niet is wat ze hadden verwacht.

kinder-eggs


Om te weten te komen of het ei een stuk speelgoed uit de nieuwste collectie bevat, hoef je het alleen maar te draaien en naar het label te kijken. Het gaat om de letters die onder de barcode staan.

De letters DF betekenen dat het ei een stuk speelgoed uit de collectie bevat
terwijl DFB aangeeft dat je er waarschijnlijk niets interessants in zult vinden.

kinder-eggs2


We besteden nauwelijks aandacht aan bepaalde tekens op het product, wat soms erg jammer blijkt te zijn, omdat ze erg nuttig kunnen zijn. Weet je bijvoorbeeld wat die kleine stickers op fruit betekenen? Zoek het uit door DIT artikel te lezen.

fruit-code

Pagina 1 van 1


bron : misstits.ru

Een nieuw alternatief voor de pizza! Het recept is snel, lekker en ziet er goed uit. Wacht niet en probeer dit ongewone recept vandaag nog!
Italiaanse pizza veroorzaakte een sensatie op alle continenten van de wereld. Een dunne cake met tomatensaus en kaas, een delicatesse voor zowel kinderen als volwassenen, die gemakkelijk naar individuele smaak kan worden aangepast. Het enige nadeel vEen betrouwbaar huismiddeltje, dat hoesten voorkomt en de luchtwegen zuivert
De winter eindigt langzamerhand weer, maar veel mensen hebben nog steeds te kampen met gezondheidsproblemen die met deze tijd van het jaar geassocieerd worden: een kou, een loopneus, of een hoestje. Als er nog steeds slijm in de longen zit en het moe

Herinner Je Je De Foto’s Van Mensen Die Een Paardenmasker Droegen Die Het Internet Overstroomde? Hier Is Een Waardige Opvolger! Een Katmasker.
Het is onmogelijk om beelden van mensen met paardenmaskers te vergeten, waarmee het internet overstroomd werd. Maar zoals we allemaal weten, mode op het web komt snel en verdwijnt weer.  Het is in dit geval niet anders. Dit enorme, superrealistische

Lekker hoeft niet veel calorieën en ongezond te zijn. Deze lekkernij is het beste bewijs!
Prei en broccoli zijn twee zeer gezonde groenten die veel vezels en vitamine C bevatten. Maar niet iedereen consumeert ze graag in hun eenvoudigste vorm – gekookt in water of gestoomd. Voor al degenen die lekker en gezond willen eten, hebben w