Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.

Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle objecten in het ei te verzamelen, maar het is niet zo eenvoudig om ze allemaal te vinden.

Heel vaak vind je gewoon speelgoed zoals een puzzel of een vliegtuig dat je in elkaar moet zetten, in plaats van speelgoed uit een bepaalde verzameling. Kinderen zijn dan vaak teleurgesteld, omdat dat niet is wat ze hadden verwacht.

kinder-eggs


Om te weten te komen of het ei een stuk speelgoed uit de nieuwste collectie bevat, hoef je het alleen maar te draaien en naar het label te kijken. Het gaat om de letters die onder de barcode staan.

De letters DF betekenen dat het ei een stuk speelgoed uit de collectie bevat
terwijl DFB aangeeft dat je er waarschijnlijk niets interessants in zult vinden.

kinder-eggs2


We besteden nauwelijks aandacht aan bepaalde tekens op het product, wat soms erg jammer blijkt te zijn, omdat ze erg nuttig kunnen zijn. Weet je bijvoorbeeld wat die kleine stickers op fruit betekenen? Zoek het uit door DIT artikel te lezen.

fruit-code

Pagina 1 van 1


bron : misstits.ru

Zij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!
Niet zo lang geleden werd een experiment uitgevoerd met behulp van menselijk bloed en het gif van de Daboia adder. Deze slang is zeer gevaarlijk. Hij komt voor in Zuidoost-Azië. Slechts een paar druppels gif zijn genoeg om een volwassen mens te dode12 meisjes met veel te veel make-up! No. 7 is een horror!
Het is geen geheim dat vrouwen make-up gebruiken om sommige dingen te verdoezelen en andere te benadrukken. Als het vakkundig gedaan wordt is het effect altijd goed. Delicate accenten op de vorm van de mond en het vergroten van de ogen zijn nuttig tr

Een meisje vertelde haar vriendje deze hond weg te doen! Hij zette een advertentie op het internet. Je zult niet geloven wat hij schreef! :)
Deze grappige advertentie werd in één nacht een sensatie op het Internet. Een anonieme gebruiker van Roanoke (Virginia) zette hem op Craigslist. Na een relatie van vier jaar, besloot het vriendje om met zijn vriendin onder één dak te gaan wonen.

Honderd Jaar Verschil In Eén Foto! Ontroerend!
Toen de kleindochter van Rosa Camfield een foto op internet zette van haar 101-jarige grootmoeder en haar twee weken oude kleindochter, veroorzaakte ze een echte lawine van ontroerende foto’s. De gebruikers van de verschillende portals begon op