Herken je hem? Het is de jongen van de Kinder Chocolade, en hij is al flink gegroeid! Kijk maar hoe hij er nu uitziet!

Zijn gezicht wordt door alle kinderen in Europa en daarbuiten herkend. De afbeelding van Josh Bateson verscheen 11 jaar geleden voor het eerst op de verpakking van de Kinder chocoladerepen. De jongen is niet de zoon van een bekende acteur of een beroemdheid, maar desondanks wordt hij nog steeds herkend en miljoenen mensen kennen hem.

De jaren hebben hun tol geëist en de leuke jongen werd een volwassen man. Tegenwoordig is hij al 21 jaar oud en je moet toegeven dat hij zijn aantrekkelijkheid nog niet heeft verloren. Josh komt uit het Verenigd Koninkrijk. Hij studeerde daar internationale betrekkingen en heeft een opmerkelijke carrière gemaakt op Instagram. Het account van Bateson wordt door meer dan 90.000 fans gevolgd! Blijkbaar is hij nog steeds vrijgezel en heeft een profiel op de beroemde datingsite Tinder.

Het is inderdaad een van de vreemdste carrières ter wereld. Kijk maar hoe Josh er nu uitziet!

1

5

(joshbateson)

2 3 4
Twee jaar na de dood van zijn vrouw luisterde hij naar haar emotionele boodschap. Die was ook voor zijn huidige partner bestemd.
De vrouw van David Schmitz vrouw, Brenda, stierf in augustus 2011 aan eierstokkanker. Vóór haar dood schreef ze een brief aan de redacteur van KSTZ radio, en verzocht een vriendin deze op te sturen. De radiopresentatoren besloten haar laatste wensArtsen waren geschokt toen ze deze strak gevlochten vlecht zagen. Ze kon niet geloven wat ze zagen!
Kate Lucas en haar man waren de gelukkige ouders van twee geweldige kinderen. Toen ze besloten er nog een te krijgen, hadden ze helemaal niet verwacht dat dat een tweeling zou worden. Ze waren erg blij toen tijdens het maken van de echo de dokter zei

De Laatste Wens Van Deze Vrouw Was Heel Ontroerend… Het Ziekenhuispersoneel Zal Zich Dit Moment Voor De Rest Van Hun Leven Herinneren!
Sheila Marsh lag in het ziekenhuis in Wigan. De vrouw leed aan kanker… Het ziekenhuispersoneel besloot om de laatste wens van de stervende vrouw te vervullen. Ze organiseerden een ontmoeting met haar geliefde huisdieren. De 77-jarige vrouw hiel

Hij wreef sinaasappelschillen op alle potplanten in huis. De reden waarom hij dit deed is briljant!
Sinaasappelen zijn speciale vruchten. Ze smaken erg lekker en geven het lichaam veel voedingsstoffen. Geschat wordt dat ze per 100 g tot wel 50 mg vitamine C bevatten! Dat betekent dat het eten van een flinke sinaasappel de dagelijkse behoefte voor d