Deze video is door meer dan 8 miljoen mensen bekeken! Kijk zelf maar welke verschrikking door een camera in de kamer van een kind werd opgenomen

Ouders installeren uit zorg voor hun kinderen steeds vaker een camera in hun slaapkamer om te weten wat er met hun kind gebeurt. Ook in de kamer van de enkele maanden oude Connor was zo’n camera aanwezig, en deze opname deed miljoenen mensen vrezen dat de peuter bezeten was.

De video die op YouTube werd geplaatst, toont de kamer van het kind ‘s nachts. De camera is gericht op de wieg van de jongen die midden in de nacht wakker wordt en, omdat hij niet kan slapen, begint te huilen. Met elke seconde wordt de snikkende jongen meer en meer hysterisch. Connor begint te schreeuwen en roept wanhopig om zijn moeder. Helaas komen de ouders niet, en wat er vervolgens gebeurt is erg verwarrend.


dziecko-pas


Het verdrietige kind klimt op de railing. Gedurende een moment staat hij rechtop en schreeuwt luid, met zijn armen naar voren gestrekt. Na een tijdje op de rand te hebben gebalanceerd, valt Connor en verdwijnt! Je hoort hem alleen nog huilen. De ouders komen niet opdagen, en de opname eindigt.

Wat is er met de jongen gebeurd?

dziecko-4


De meningen zijn verdeeld over wat de film laat zien. Sommigen denken dat er een bovennatuurlijk ingrijpen plaats vond, wat de onverklaarbare verdwijning van de jongen tot gevolg had. Anderen denken dat de opname werd gemaakt om een sensatie op het internet te veroorzaken. Deze laatste groep van mensen die niet in magie of fraude geloven, zijn ervan overtuigd dat Connor helaas gewoon viel, en dat hij tussen de uit elkaar staande sporten onder de matras door viel en onder het bed terecht kwam, wat dan wordt aangetoond door het voortdurende gehuil.

De opname wekte veel opwinding onder internetgebruikers.

dziecko-3


De opname is vreemd en niet van de beste kwaliteit, zodat alle scenario’s tot op zekere hoogte mogelijk zijn. Niet alleen de vraag wat er gebeurde blijft onbeantwoord, maar ook over de ouders: waar waren de moeder of vader? Waarom zijn ze niet naar de snikkende jongen komen rennen? Dit alles laat de video tot de verbeelding van de kijker spreken. En jij, wat denk jij: is dit een domme grap of is er de tussenkomst van een onbekende kracht? Wij adviseren je om de antwoorden te zoeken in andere opnamen die op YouTube beschikbaar zijn.

Je kunt de verdwijning zien rond de veertigste seconde.

Pagina 1 van 1


bron : aol.com

Terwijl Ze Deed Alsof Ze Sliep Filmde Ze Haar Baby! Dit Is Waarschijnlijk De Grappigste Film Die Ik Tot Nu Toe Heb Gezien!
Deze kleine baby is erg druk en kan er niet tegen als hij niet genoeg aandacht krijgt. Zijn moeder, Esther Anderson, besloten zijn gedrag te filmen. Ze lag naast hem met de telefoon in haar hand en ze deed alsof ze sliep. De peuter probeerde ten kostHonden na een bezoekje aan de hondenkapper. Bekijk hun onvoorstelbare metamorfose!
Een passend kapsel is een absolute noodzaak! Afgestemd op onze persoonlijkheid en vorm van ons gezicht zorgt het dat we ons fantastisch voelen. Bekijk de foto’s hieronder maar eens om erachter te komen hoe belangrijk dit is. De foto’s laten h

Als jij een hekel hebt aan jouw buren, dan is dit huis ideaal! Het is waarschijnlijk de mooist geïsoleerde plek ter wereld!
Vestmannaeyjar archipel ligt in de buurt van de zuidkust van IJsland. De kleine eilanden in de Atlantische Oceaan zitten vol met enkel vogels dus deze gebieden gebruiken om te rusten. Van een afstand, kan je een al een groot huis zien! Na dat het wer

Zo ziet een exploderende Samsung Galaxy Note 7 eruit! Dit meisje had erg veel geluk dat er niets vervelends met haar gebeurde
Ooit werden mobiele telefoons alleen gebruikt om te bellen, maar tegenwoordig hebben ze een miljoen andere functies, dus mensen willen ze niet missen. Bij het verbeteren van design en functionaliteit vergeten de fabrikanten van smartphone helaas dat