Deze video is door meer dan 8 miljoen mensen bekeken! Kijk zelf maar welke verschrikking door een camera in de kamer van een kind werd opgenomen

Ouders installeren uit zorg voor hun kinderen steeds vaker een camera in hun slaapkamer om te weten wat er met hun kind gebeurt. Ook in de kamer van de enkele maanden oude Connor was zo’n camera aanwezig, en deze opname deed miljoenen mensen vrezen dat de peuter bezeten was.

De video die op YouTube werd geplaatst, toont de kamer van het kind ‘s nachts. De camera is gericht op de wieg van de jongen die midden in de nacht wakker wordt en, omdat hij niet kan slapen, begint te huilen. Met elke seconde wordt de snikkende jongen meer en meer hysterisch. Connor begint te schreeuwen en roept wanhopig om zijn moeder. Helaas komen de ouders niet, en wat er vervolgens gebeurt is erg verwarrend.


dziecko-pas


Het verdrietige kind klimt op de railing. Gedurende een moment staat hij rechtop en schreeuwt luid, met zijn armen naar voren gestrekt. Na een tijdje op de rand te hebben gebalanceerd, valt Connor en verdwijnt! Je hoort hem alleen nog huilen. De ouders komen niet opdagen, en de opname eindigt.

Wat is er met de jongen gebeurd?

dziecko-4


De meningen zijn verdeeld over wat de film laat zien. Sommigen denken dat er een bovennatuurlijk ingrijpen plaats vond, wat de onverklaarbare verdwijning van de jongen tot gevolg had. Anderen denken dat de opname werd gemaakt om een sensatie op het internet te veroorzaken. Deze laatste groep van mensen die niet in magie of fraude geloven, zijn ervan overtuigd dat Connor helaas gewoon viel, en dat hij tussen de uit elkaar staande sporten onder de matras door viel en onder het bed terecht kwam, wat dan wordt aangetoond door het voortdurende gehuil.

De opname wekte veel opwinding onder internetgebruikers.

dziecko-3


De opname is vreemd en niet van de beste kwaliteit, zodat alle scenario’s tot op zekere hoogte mogelijk zijn. Niet alleen de vraag wat er gebeurde blijft onbeantwoord, maar ook over de ouders: waar waren de moeder of vader? Waarom zijn ze niet naar de snikkende jongen komen rennen? Dit alles laat de video tot de verbeelding van de kijker spreken. En jij, wat denk jij: is dit een domme grap of is er de tussenkomst van een onbekende kracht? Wij adviseren je om de antwoorden te zoeken in andere opnamen die op YouTube beschikbaar zijn.

Je kunt de verdwijning zien rond de veertigste seconde.

Pagina 1 van 1


bron : aol.com

Een man zag dat een dakloze midden in de winter zelfs geen shirt aanhad, wat hij deed zal je tot tranen roeren!
Daklozen worden vaak op flinke afstand gehouden, we doen net alsof we ze niet zien, alsof ze niet bestaan. En dan niet alleen de mensen die naar alcohol ruiken, en al dagenlang geen bad hebben gehad. Mensen worden vaak dakloos, niet vanwege drugs, maEenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!
Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaak

Een geweldig appartement op Santorini. Je zou hier graag willen zijn, al was het maar voor even.
Santorini is een stad in Griekenland met fraaie architectonische gebouwen. Deze witte huizen zijn hoog op de helling gebouwd en zijn mooi en typerend voor deze regio. De gebouwen lijkt wel deel uit te maken van het natuurlijk gevormde landschap. Hoew

Creatieve T-Shirts Die De Aandacht Trekken. Welke Vind Jij Het Mooist?
We houden allemaal van T-shirts! Maar niet alle T-shirts trekken de aandacht, zijn interessant en de moeite waard om te dragen. Hier hebben we een aantal echt interessante voorstellen. Als je besluit een van deze shirts te dragen, weet ik zeker dat j