Ze werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.

Het dochtertje van Lory Beth Snyder werd opgenomen in het NEA Baptist Memorial Hospital in Jonesboro (Verenigde Staten). De 4 maanden oude Lorelai had zware bloedingen en moest onmiddellijke worden behandeld.

Zowel moeder als dochter waren uitgeput en vielen in hun kamer in slaap. De vrouw ging op het bed liggen, en legde haar kind in de wieg ernaast. Een uur later werd ze wakker en zag dat haar dochter er niet was. Een zak met babyspullen ontbrak ook en Lorelai’s bezittingen lagen door de hele kamer verspreid.

hospital-story1


De vrouw liep de hal op en begon om hulp te roepen. In de kamer van een andere patiënt vond ze een groepje lachende verpleegkundigen, die nogal verrast waren over haar gedrag. Ze ontdekte ook dat degene die haar kind had meegenomen geen lid van het personeel was.

hospital-story


Later bleek dat een van de patiënten het had gedaan. Toen de moeder haar baby terug probeerde te krijgen, bood de “kidnapper” aan om voor haar te zorgen en ze vertelde de vrouw dat ze moest gaan rusten. Lory ging daar niet op in en nam haar dochter mee terug.

Ga door naar de volgende pagina om erachter te komen hoe het verhaal eindigde!

hospital-story2bron : littlethings.com

20 bewijzen dat elk kind behoefte heeft aan een dier. Het is moeilijk om bij het bekijken van deze foto’s niet geraakt te worden!
Veel gezinnen besluiten om een hond of een kat te kopen nadat ze overgehaald zijn door hun kind. Maar vergeet niet dat het nemen van dieren een ernstige beslissing en een grote verantwoordelijkheid is, die wel een aantal jaren in beslag kan nemen! HeNiet Alleen Mensen Werken Hard. Bekijk De Honden Die Verantwoordelijk Zijn Voor De Gezondheid En Het Leven Van Anderen!
We vergeten wel eens hoeveel we te danken hebben aan dieren… Bekijk de honden die voor het leven en de gezondheid van anderen vechten. Heb je ooit met een van deze honden te maken gehad?  Z Werkhonden staan niet vaak in de schijnwerpers. De fo

Nee, deze mensen gingen niet dood en naar de hemel. Als je goed kijkt, dan zie je dat dit op de grond staat!
Hoewel het eruit ziet als de lucht, is het niet. Foto’s die daadwerkelijk zijn genomen op de heuvels, in een Japans hotel, waar iedereen kan een kamer reserveren, maar als je een hoogtevrees, het zal niet de beste keuze. Deze uitzichten zijn te bew

Op Het Eerste Gezicht Lijkt Het Stom… Maar Er Zit Logica In Deze Waanzin!
Soms is iets dat op het eerste gezicht gek lijkt een slimme en eenvoudige oplossing voor het probleem. We kunnen lachen, maar we weten dat noodzaak de moeder is van alle uitvindingen! Bekijk de oplossingen die op je lachspieren werken, maar ze blijke