Ze werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.

Het dochtertje van Lory Beth Snyder werd opgenomen in het NEA Baptist Memorial Hospital in Jonesboro (Verenigde Staten). De 4 maanden oude Lorelai had zware bloedingen en moest onmiddellijke worden behandeld.

Zowel moeder als dochter waren uitgeput en vielen in hun kamer in slaap. De vrouw ging op het bed liggen, en legde haar kind in de wieg ernaast. Een uur later werd ze wakker en zag dat haar dochter er niet was. Een zak met babyspullen ontbrak ook en Lorelai’s bezittingen lagen door de hele kamer verspreid.

hospital-story1


De vrouw liep de hal op en begon om hulp te roepen. In de kamer van een andere patiënt vond ze een groepje lachende verpleegkundigen, die nogal verrast waren over haar gedrag. Ze ontdekte ook dat degene die haar kind had meegenomen geen lid van het personeel was.

hospital-story


Later bleek dat een van de patiënten het had gedaan. Toen de moeder haar baby terug probeerde te krijgen, bood de “kidnapper” aan om voor haar te zorgen en ze vertelde de vrouw dat ze moest gaan rusten. Lory ging daar niet op in en nam haar dochter mee terug.

Ga door naar de volgende pagina om erachter te komen hoe het verhaal eindigde!

hospital-story2bron : littlethings.com

Facebook Comment
Een buschauffeur zag een eenzaam jongetje… De oorzaak ervan is ontroerend!
Tijdens het surfen op het internet kwam ik onlangs een heel ontroerend verhaal tegen dat iemand had gedeeld. Hij wilde zijn naam niet zeggen, en hoewel zijn verhaal heel eenvoudig was, liet het zien hoe belangrijk de goedheid van mensen is en de hulpWat deze Australische visser gevangen heeft, daar kan een hengelaar alleen maar van dromen!
Waarom gebeuren alle gekke dingen in Australië? De Tasmaanse duivel? Een krokodil op je deurmat? Kuddes spinnen, kikkers en slangen die je kunnen doden, en niet te vergeten… alles op dezelfde plaats. Als je een kijkje onder het oppervlak neemt

Deze getalenteerde vrouw creëerd geweldige make-up! Bekijk het!
Laura Jenkinson met creatieve ideeën bewijst dat make-up hoeft niet saai hoeft te zijn, een echt getalenteerd persoon vindt altijd een manier om zijn buitengewone talenten te uiten. Een ogenschijnlijk idee, perfect gerealiseerd plus geweldige foto&#

Wiskundetrucjes die het tellen eenvoudiger maken. Ik vraag me af waarom ze het niet op school onderwijzen?
Wiskunde is niet het makkelijkste vak op school. Veel studenten hebben moeite met snel rekenen en het oplossen van problemen. Huiswerk is voor veel kinderen echt een opgave, en de lessen zijn vaak saai en moeilijk te begrijpen. Er blijken een paar sl