Ze werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.

Het dochtertje van Lory Beth Snyder werd opgenomen in het NEA Baptist Memorial Hospital in Jonesboro (Verenigde Staten). De 4 maanden oude Lorelai had zware bloedingen en moest onmiddellijke worden behandeld.

Zowel moeder als dochter waren uitgeput en vielen in hun kamer in slaap. De vrouw ging op het bed liggen, en legde haar kind in de wieg ernaast. Een uur later werd ze wakker en zag dat haar dochter er niet was. Een zak met babyspullen ontbrak ook en Lorelai’s bezittingen lagen door de hele kamer verspreid.

hospital-story1


De vrouw liep de hal op en begon om hulp te roepen. In de kamer van een andere patiënt vond ze een groepje lachende verpleegkundigen, die nogal verrast waren over haar gedrag. Ze ontdekte ook dat degene die haar kind had meegenomen geen lid van het personeel was.

hospital-story


Later bleek dat een van de patiënten het had gedaan. Toen de moeder haar baby terug probeerde te krijgen, bood de “kidnapper” aan om voor haar te zorgen en ze vertelde de vrouw dat ze moest gaan rusten. Lory ging daar niet op in en nam haar dochter mee terug.

Ga door naar de volgende pagina om erachter te komen hoe het verhaal eindigde!

hospital-story2bron : littlethings.com

Een 11-jarige jongen was op het strand aan het spelen. Toen hij wat dieper begon te graven, zag hij iemands hoofd
De 11 jaar oude Connor Fitzgerald was op het strand in Marina Dunes in Californië. Samen met andere kinderen was hij bezig om tunnels in het zand te graven. Op een gegeven moment zag hij iets angstaanjagend. Zijn blik viel op een menselijk hoofd. LaToen Ik Deze Hamsters In Actie Zag, Kon Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Waarschijnlijk heb je al vele malen een hamster zien ronddraaien. Het is één van de meest populaire spellen voor hamsters die hen in staat stelt om uren lang rond te rennen. Maar dit wiel is wel even iets anders. In deze winkel is het wiel erg snel

Foto’s die op het juiste moment genomen werden.
Als je een goede foto wilt maken, heb je het juiste licht, een goede instelling, en een beetje geluk nodig. Deze foto’s werd op het juiste tijd en op het ideale moment genomen, ze zijn grappig en origineel.    1. Hij heeft wel erg grote h

Zie je hoe blij de puppy is? Bekijk hier de film en zie het zelf!
Laten we eerlijk zijn, het is niet moeilijk om een gelukkige puppy te zijn. Iets om mee te spelen, lekker eten en veel knuffels en dat is alles. De kleine kreeg zelfs een…