Ze liet haar man met hun kind thuis achter. Ze had niet verwacht om na terugkomst dit te vinden!
Pogingen van vader om de baby te laten slapen eindigen vaak op deze manier…
tata9
Maar als het kind dan uiteindelijk op een of andere manier in slaap valt, kun je een grappige foto maken en hem met vrienden via sociale media delen.
tata10
Of eindelijk eens eten.
tata13
Voor de verandering kun je een computerspel spelen of surfen op het web.
tata25
Hoewel de beste oplossing lijkt te zijn om met het kind te gaan slapen.
tata3

tata2
Maar toen papa eindelijk aan Klaas Vaak moest toegeven, beslist de baby meestal dat er niet meer geslapen zal worden. En dan moet je het proces van gaan slapen weer vanaf het begin beginnen.
tata4
Op de oppervlakte zit een lieve, marine huisdier… Maar wanneer je recht in de bek kijkt, ziet het eruit als een horror scene!
Het zijn de grootste en ook de zwaarste schildpadden die op dit moment op de aarde leven. Ze voegen zich met andere zacht dieren zoals de kwallen en weekdieren. Ze zien er erg gezellig uit…Het oprichten van dit huis kost minder dan 20 duizend euro. Maar het is het interieur dat zal je verbazen!
Wij vinden hier een ruime keuken die in het nodige apparatuur voorzien is.   Er is dus een wastafel, een fornuis, kastjes en alles in elegante en moderne stlij.

Een Kippenei Werd In Een Kom Met Coca-Cola Gedaan! Een Jaar Later Werd Het Uit De Kom Gehaald. Dit Experiment Schokte Iedereen!
Het is algemeen bekend dat Coca-Cola een zeer ongezond drankje is. Het wordt onder andere gebruikt als oplosmiddel voor roest en als vlekkenverwijderaar. Het is bewezen dat koolzuurhoudende vloeistof het verlies van calcium in de botten veroorzaakt.

Ze wilden dat hun agressieve pitbull hun huis zou verlaten. Toen deed hij iets dat niemand had verwacht!
Op een dag werd Zack vergiftigd door een paar hooligans. Het was de slechtste dag in het leven van mijn dochter. Ik was ontroerd door het tedere afscheid dat ze haar beste vriend gaf. Diezelfde dag rond acht uur ‘s avonds, ging mijn dochter naar de