Als jouw kind ooit hun voeten zo bij elkaar doet, zeg er dan meteen iets van! Het is echt gevaarlijk!

Bovendien verzwakt het op deze manier zitten de rugspieren van een kind, wat bijdraagt tot serieuze problemen in de houding.

4De volgende afbeelding is een positie die helpt de wervelkolom te stabiliseren en de onderrug te ondersteunen. Het kind hoeft alleen maar recht te zitten, de haar benen naar binnen krullen en erop gaan zitten.

5Dus, als je ziet dat jouw liefsten hun voeten zo doen, zeg er dan meteen iets van. In de toekomst zullen zij jouw oplettendheid waarderen.

2bron : heftig.co

De vorm van je voet en tenen zegt veel over je persoonlijkheid. Kijk zelf maar!
Type 4. De Griekse voet. Mensen met een Griekse voet worden gekenmerkt door veel vertrouwen, creativiteit en een passie voor een verscheidenheid aan sporten. Ze kunnen veel dingen tegelijk doen. Ze hebben veel onontdekte talenten die zich pas op lateDeze vrouw heeft niet alleen de mooiste baan ter wereld, maar ook een geweldig salaris!
Ze vinden het geweldig! Een baan als deze te hebben lijkt me wel wat. Het heeft eigenlijk alleen maar voordelen! Je werkt in de open lucht, mag rustig spelen met lieve dieren en je kunt beslist niet klagen over het gebrek aan endorfines :). Kijk zelf

Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
2.) Chris Farley. 3.) Elvis Presley.

De dood van deze jongen schokte iedereen. Het kind verdronk terwijl hij in zijn eigen bed lag! Waarschuw je vrienden.
Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor droge verdrinking, omdat hun organen zo klein zijn. Zelfs een kleine hoeveelheid water kan tot zwelling leiden en tot verstoring van de uitwisseling van gassen in het lichaam. Dit is een ernstige en reële bedre