Denk twee keer na voordat je jouw kind in zo’n zitje doet. Deze fout kostte een kind het leven!

Het is de verantwoordelijkheden van ouders is om voor de veiligheid van hun kinderen te zorgen. Holly Wagner, moeder van deze twee jongens, had dat tot nu toe feilloos gedaan. Ze maakte echter een fatale fout die vermeden had kunnen worden. Wat ze deed was helaas niet meer terug te draaien, en haar 11 maanden oude kind overleefde het niet.

Op 27 april 2013 ging de partner van Holly een ritje maken met de 3-jarige Connor en Cameron, die nauwelijks een jaar oud was. De man merkte een stopbord niet tijdig op en moest hard op de rem trappen. Een ongeval was het resultaat, De drie inzittenden van het voertuig werden hard geraakt.

2


De bestuurder van het voertuig en de oudere zoon had gebroken ledematen. De jongste passagier trof echter het ergste lot. Het kind vloog door de voorruit naar buiten en had als gevolg daarvan gebroken ribben en andere ernstige verwondingen.

1


Ondanks de vele inspanningen van de doctoren lukte het niet om het leven van de jongen te redden en de wanhopige moeder besloot het kind van de life-support apparatuur te laten loskoppelen. Er was niets meer dat de artsen voor hem konden doen. Op 13 mei 2013 stierf de jongen in de armen van zijn moeder.

Al snel daarna kreeg ze van de politie schokkende informatie. Wat hadden ze ontdekt? Meer daarover op de volgende pagina!

4bron : heftig.de

Dit Is Geen Normaal Brood! Als Je In Snijdt Krijg Zul je Schrikken! Wilt Je Het Ook Eens Proberen?
Brood wordt meestal gemaakt van deeg dat bestaat uit water, gist en meel. Dan wordt het gebakken. Het wordt wereldwijd al eeuwen beschouwd als basisvoedsel. Er zijn vele recepten voor het ideale brood, die verschillen in de verhouding van water en blErnstig Gewonde Pitbull Was Op Weg Naar Een Drukke Snelweg. Kijk Hoe Dit Verhaal Afliep.
Soms kan een beetje geluk iemands leven redden. Het verhaal van de dankbare hond Tyrion is daar het beste bewijs van.   De ernstig gewonde pitbull liep in de richting van een drukke snelweg. Gelukkig werd hij al snel opgemerkt door werknemers van de

Een paar creatieve ideeën voor simpele en bewezen gerechten. Ik had nooit verwacht dat van worstjes en pasta zoiets kon worden gemaakt!
Om iets lekkers en origineels te koken hoef je niet veel geld uit te geven aan dure en luxe producten. Soms is alleen een beetje creativiteit en tijd voldoende om iets echt heerlijks tevoorschijn te toveren. Hier zijn een paar simpele recepten voor l

Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.
Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle o