Denk twee keer na voordat je jouw kind in zo’n zitje doet. Deze fout kostte een kind het leven!

Het is de verantwoordelijkheden van ouders is om voor de veiligheid van hun kinderen te zorgen. Holly Wagner, moeder van deze twee jongens, had dat tot nu toe feilloos gedaan. Ze maakte echter een fatale fout die vermeden had kunnen worden. Wat ze deed was helaas niet meer terug te draaien, en haar 11 maanden oude kind overleefde het niet.

Op 27 april 2013 ging de partner van Holly een ritje maken met de 3-jarige Connor en Cameron, die nauwelijks een jaar oud was. De man merkte een stopbord niet tijdig op en moest hard op de rem trappen. Een ongeval was het resultaat, De drie inzittenden van het voertuig werden hard geraakt.

2


De bestuurder van het voertuig en de oudere zoon had gebroken ledematen. De jongste passagier trof echter het ergste lot. Het kind vloog door de voorruit naar buiten en had als gevolg daarvan gebroken ribben en andere ernstige verwondingen.

1


Ondanks de vele inspanningen van de doctoren lukte het niet om het leven van de jongen te redden en de wanhopige moeder besloot het kind van de life-support apparatuur te laten loskoppelen. Er was niets meer dat de artsen voor hem konden doen. Op 13 mei 2013 stierf de jongen in de armen van zijn moeder.

Al snel daarna kreeg ze van de politie schokkende informatie. Wat hadden ze ontdekt? Meer daarover op de volgende pagina!

4bron : heftig.de

Ze stalen deze pup, stopten hem vol drugs, en braken zijn benen. Daarna lieten ze hem liggen voor een zekere dood!
Ik hou van dieren en kan me niet voorstellen hoe je ze kwaad kunt doen. Bijna elke dag hoor ik over gevallen van wrede mishandeling van dieren. Ik begrijp niet waarom mensen hen zo veel pijn kunnen doen, het zijn immers allemaal levende wezens die opDe meeste mensen kunnen het verschil niet zien tussen deze twee eierdooiers. Als je moest kiezen voor de meest gezond uitziende, welke zou je dan kiezen?
De kleur van eierdooiers vertellen ons veel over de kip die het ei heeft gelegd, maar het is geen aanwijzing voor de vraag of het wel gezond is. Scharrelkippen die veel voedsel met carotenoïden eten, leggen eieren waarvan de dooiers donkerder zijn.

Tieners hebben een mysterieus bericht gevonden en… een hond gered!
Vijf tieners genoten rafting kajak gemeenschappelijke toen zij kwamen tot de mysterieuze inscriptie gemaakt met houtskool op de steen. De informatie was erg kort: “Hond kwijtgeraakt. Bel DRN. Red Sheltie”. Eerst dacht ik dat het een oud b

16 interessante en mega eenvoudige kapsels, waardoor je je speciaal gaat voelen. Het duurt maar een minuut om te maken!
Verveelt datzelfde oude kapsel je al? Als je genoeg hebt van de eentonigheid op je hoofd, dan hebben we goed nieuws voor jou. Wanneer je geïnspireerd wordt door de volgende voorbeelden, zul je je nooit meer vervelen met je kapsel! Het stijlen van je