Denk twee keer na voordat je jouw kind in zo’n zitje doet. Deze fout kostte een kind het leven!

Het is de verantwoordelijkheden van ouders is om voor de veiligheid van hun kinderen te zorgen. Holly Wagner, moeder van deze twee jongens, had dat tot nu toe feilloos gedaan. Ze maakte echter een fatale fout die vermeden had kunnen worden. Wat ze deed was helaas niet meer terug te draaien, en haar 11 maanden oude kind overleefde het niet.

Op 27 april 2013 ging de partner van Holly een ritje maken met de 3-jarige Connor en Cameron, die nauwelijks een jaar oud was. De man merkte een stopbord niet tijdig op en moest hard op de rem trappen. Een ongeval was het resultaat, De drie inzittenden van het voertuig werden hard geraakt.

2


De bestuurder van het voertuig en de oudere zoon had gebroken ledematen. De jongste passagier trof echter het ergste lot. Het kind vloog door de voorruit naar buiten en had als gevolg daarvan gebroken ribben en andere ernstige verwondingen.

1


Ondanks de vele inspanningen van de doctoren lukte het niet om het leven van de jongen te redden en de wanhopige moeder besloot het kind van de life-support apparatuur te laten loskoppelen. Er was niets meer dat de artsen voor hem konden doen. Op 13 mei 2013 stierf de jongen in de armen van zijn moeder.

Al snel daarna kreeg ze van de politie schokkende informatie. Wat hadden ze ontdekt? Meer daarover op de volgende pagina!

4bron : heftig.de

Ik was sprakeloos toen ik zag wat er in dit land gebeurde! Hoe kun je een tragedie als dit laten gebeuren?
In de afgelopen jaren groeit de Chinese economie verrassend snel. De snelle groei heeft te maken met de productie van grote hoeveelheden verontreiniging. Op dit moment is China een van de meest vervuilde landen ter wereld en de grootste producent vanZe gingen op een boottour… En verwachtten niet dat ze zoiets in het water zouden vinden!
Tom Satre heeft al veel zeedieren gezien, maar dit exemplaar had hij zeker niet verwacht… Tom en zijn familie waren op ongeveer 1,2 km van de kust af, toen ze herten zagen zwemmen in de richting van de boot. Zonder na te denken pakte hij een la

Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledem

Ze nam een pakje Skittels en deed er iets buitengewoons mee! Niet alleen de jongeren zullen verrast zijn!
Het is waarschijnlijk onmogelijk dat iemand niet van Skittles houdt. Ze zijn zo lekker dat je ze de hele dag wel kunt eten. Een vrouw besloot ze op een iets andere manier te gebruiken. Ze verdeelde ze eerst in zes verschillende kleuren en loste ze ve