Kijk goed naar de plaatjes. Het oog dat jij uitkiest, zal veel over jouw persoonlijkheid vertellenOog nummer 2:
Je bent een gewetensvol persoon die een goede indruk op anderen wil maken. Je bent vriendelijk en gelooft dat wat jij doet iemands leven kan veranderen. Het onrecht en de armoede in de wereld doen jou verdrietig voelen, maar je houdt het voor jezelf. Jij neemt liever maatregelen. Je bent een goed, toegewijd en gelovig mens.

oczy2Oog nummer 3:
Diep in jouw ziel baart alles jou zorgen. Je maakt je zorgen over de toekomst, zelfs de verre, en je worstelt vaak onnodig met problemen. Je probeert je ook rustig te houden en gelooft dat alle slechte dingen die je overkomen niet echt gebeuren. Je ziet de wereld nogal donker in.

oczy3bron : viralgallerysite.com

Facebook Comment
Hij wist dat zijn vrouw hem bedroog. Hij zocht geen ruzie, maar organiseerde in plaats daarvan een surpriseparty. Dat zal ze voor de rest van haar leven niet meer vergeten!
Haar verjaardag was een paar weken later. Ik wachtte geduldig af. Ik weet wel wat je denkt. Ik veronderstel dat ik het anders had kunnen doen door haar te vertellen dat ik wist dat ze me bedrogen had. Maar ik gaf er de voorkeur aan om het anders te dZelfs De Buren Had Geen Idee Wat Er Verborgen Was In Het Huis! Het Is Moeilijk Te Geloven Dat Het Nu Te Koop Staat!
Ondanks haar leeftijd zorgde ze altijd voor haar nest. Dankzij haar is alles in perfecte conditie. Ze woonde er 72 jaar! Mooie vensterbanken en barokke details maken dat je deze plek niet meer wilt verlaten. De vrouw zegt dat ze van pastels houdt. En

Het Ziet Eruit Als Een Gewoon Huis, Maar Als Je Naar Binnen Kijkt Zie Je Iets Bijzonders! Wow!
Ze schilderde de muren wit en rood, zodat ze bij de kleuren van de blikjes pasten. Het meubilair moest ook bij het interieur passen. Blikken en gadgets met het Coca-Cola logo zijn overal! Zelfs in de badkamer zijn er roodwitte decoraties. … en

Hij kon niet accepteren dat kinderen na de abortus geen fatsoenlijke begrafenis kregen. Wat hij deed was een hartenbreker… Inderdaad een groot man!
Na verloop van tijd namen wanhopige vrouwen die niet in staat waren om voor hun kinderen te zorgen, contact op met de man. Ze vroegen hem om hulp en hij vond het onmogelijk om hen te weigeren. Behalve het kerkhof richtte hij ook het “weeshuis&#