Kijk goed naar de plaatjes. Het oog dat jij uitkiest, zal veel over jouw persoonlijkheid vertellenOog nummer 2:
Je bent een gewetensvol persoon die een goede indruk op anderen wil maken. Je bent vriendelijk en gelooft dat wat jij doet iemands leven kan veranderen. Het onrecht en de armoede in de wereld doen jou verdrietig voelen, maar je houdt het voor jezelf. Jij neemt liever maatregelen. Je bent een goed, toegewijd en gelovig mens.

oczy2Oog nummer 3:
Diep in jouw ziel baart alles jou zorgen. Je maakt je zorgen over de toekomst, zelfs de verre, en je worstelt vaak onnodig met problemen. Je probeert je ook rustig te houden en gelooft dat alle slechte dingen die je overkomen niet echt gebeuren. Je ziet de wereld nogal donker in.

oczy3bron : viralgallerysite.com

Facebook Comment
Op het eerlijk gezicht lijken het net mensen! Maar niets is minder waar!
Moe na een zware dag.   (amusingplanet.com)Kijk wat voor soort persoon je bent, gebaseerd op de lijnen in je handpalm! Voorspel jouw toekomst en kijk wat er binnenkort zal gebeuren!
De lotslijn (C) Niet iedereen heeft deze. Soms komt hij pas na enige tijd tevoorschijn. Hij geeft belangrijke gebeurtenissen in het leven en mentale duurzaamheid aan. Lang – een gelukkig, succesvol leven. Kort – het leven is heel moeilijk

20 foto’s die je nog maar eens goed moet bekijken.
6. Een sneeuwrups. 7. Geiten denken dat de zwaartekracht alleen voor anderen geldt. 8. Ja, zo parkeert Spiderman als hij haast heeft om te gaan werken. 9. De kracht van de geest? 10. Vet weegt dus niet zo veel :)

Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp
India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazew