Deze dakloze bedacht een baan om zijn verdriet en armoede te vergeten. Tegenwoordig brengt hem geluk. Hij is miljoenen waard!


Khalil begonnen met het produceren van natuurlijke vruchtensappen voor de bewoners van het centrum. Enige tijd daarna begon hij ze ook aan andere opvangcentra te verkopen. Ze De kwaliteit was zo goed dat hij al snel meer bestellingen kreeg. Vijf jaar later had hij een heel netwerk van zijn Sunlife Organics bars opgericht. Hij serveert vruchtensap, koffie en thee met gezonde toevoegingen.

114

 

Heel veel Hollywood-sterren zijn gek op zijn vruchtensappen en zijn regelmatige klanten van Khalil geworden. Hij kent heel veel beroemdheden persoonlijk.

115

 

Maar Khalil is niet vergeten hoe hij vroeger leefde en hij helpt nu op zijn beurt weer anderen. Zijn medewerkers zijn vaak mensen die dakloos en verslaafd zijn geweest. Hij geeft iedereen een nieuwe kans.

116bron : brightside.me

Oscar De Kat Voorspelde De Dood Van 50 Patiënten In Dit Gezondheidscentrum.
Vele studies hebben een gunstig effect van dieren op de rehabilitatie van patiënten aangetoond. Er zijn echter individuen waarvan de aanwezigheid aan het bed zeer ongewenst is.   Patiënten van het Steere House Medisch Centrum op het eiland maken z15 ongelooflijke situaties die modellen overkwamen. Je komt niet meer bij van het lachen!
5. Ze zal niet ver komen – letterlijk en figuurlijk. 6. Ze zit als een rat in de val! 7. “Dat is niet mijn schuld, iemand zette me de voet dwars!” 8. Tik, tik, tik, en…. PLOF !!!

11 dingen die we van kinderen kunnen leren
3. Toon je emoties. 4. Wees oprecht. 5. Als je iets niet weet, vraag het dan.

Deze schattige tatoeages zullen je inspireren om je eigen kunstwerk te ontwerpen!
5. Een charmante vogel. 6. Dromenvanger achter het oor. Een interessant idee. 7. Een klein 3D hagedis. 8. Een zeer interessant en goed doordacht concept.