Deze dakloze bedacht een baan om zijn verdriet en armoede te vergeten. Tegenwoordig brengt hem geluk. Hij is miljoenen waard!


Khalil begonnen met het produceren van natuurlijke vruchtensappen voor de bewoners van het centrum. Enige tijd daarna begon hij ze ook aan andere opvangcentra te verkopen. Ze De kwaliteit was zo goed dat hij al snel meer bestellingen kreeg. Vijf jaar later had hij een heel netwerk van zijn Sunlife Organics bars opgericht. Hij serveert vruchtensap, koffie en thee met gezonde toevoegingen.

114

 

Heel veel Hollywood-sterren zijn gek op zijn vruchtensappen en zijn regelmatige klanten van Khalil geworden. Hij kent heel veel beroemdheden persoonlijk.

115

 

Maar Khalil is niet vergeten hoe hij vroeger leefde en hij helpt nu op zijn beurt weer anderen. Zijn medewerkers zijn vaak mensen die dakloos en verslaafd zijn geweest. Hij geeft iedereen een nieuwe kans.

116bron : brightside.me

Zij hadden afgesproken om de Limbo te dansen… en kregen een geweldige verrassing!
Het werd ze extra moeilijkheid gemaakt door ze te blinddoeken. Maar zo’n soort pret hadden ze zeker niet verwacht! Bekijk de video: Vond je het leuk? Deel het dan op Facebook! :)Deze foto van de tweede anniversary zal jou hart breken…
2013, de tweede anniversary van de trouwdag is zij een weduwnaar, herinneren aan dit pijnlijke verlies. Vergeet niet, het leven is een schat, je hebt om het te waarderen zolang het nog duurt.

Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten
Op cosmeticaverpakking staat een symbool dat op een open pot met een nummer lijkt, en daarnaast staat de letter M, die de houdbaarheid van de cosmetica aangeeft na opening van de verpakking. Het blijkt dat elk product voor persoonlijke verzorging of

Een paar ideeën die je een hoop geld kunnen besparen. Je hoeft vanaf nu geen eten meer te verspillen!
4. Honing. Honing wordt het best bewaard in een glazen pot en op een donkere plaats. 5. Melk. Zet een fles melk voordat je hem opent even een paar minuten in een vriezer. Op die manier kun je de versheid van het product verlengen. 6. Eieren. Er is ni