Een gezondere keuken zonder bouillonblokjes. Kijk hoe je een gezonde en smakelijke groentebouillon kunt bereiden

Ik vind het jammer dat ik pas beter ben begonnen te letten op wat ik at, nadat ik gezondheidsproblemen kreeg, maar zoals men zegt, beter laat dan nooit. Er is sindsdien al weer enige tijd verstreken en ik heb tijdens de dagelijkse boodschappen altijd producten gekozen met goede ingrediënten. Ze zijn niet altijd biologisch, omdat ik die niet altijd kan krijgen, maar ik lees de etiketten en doe alleen spullen in de kar die niet vol met chemicaliën zitten. En ik probeer ook te koken zonder chemicaliën.

En het is echt niet zo tijdrovend als het lijkt, en het is niet al duur :).
Vandaag heb ik een recept voor je voor groentebouillon zonder bouillonblokje. Voor sommigen bestaat er geen goede soep zonder dat ingrediënt, maar alles wat je nodig hebt is gewoon een paar kleine culinaire trucs om een werkelijk heerlijke smaak te krijgen.

bulion

Ingrediënten die je nodig hebt:

3 wortels,
2 peterselie,
1 selderijknol,
een kleine prei,
2 uien,
3-4 teentjes knoflook,
peterselie (vers of gedroogd),
maggiplant (vers of gedroogd) – het belangrijkste ingrediënt van de beroemde soepkruiden!,
olijfolie,
2 eetlepels sojasaus,
een halve theelepel kurkuma,
5 laurierbladeren, 5 korrels laurier, 12 peperkorrels,
3 liter water,
zout en peper al naar gelang smaak
Een Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!
Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht. Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :). En eenKan je zien wat er in dit plaatje verborgen zit? Neem een loep en ontdek wat anderen niet kunnen zien!
Op het eerste gezicht zijn het gewoon een paar kleurige rechthoeken, maar als je beter kijkt zul je merken dat er iets onder verborgen zit. Niet iedereen kan de tekeningen meteen herkennen. Sommigen hebben een paar minuten nodig voordat het lukt. Pro

Ik was geschokt toen ik erachter kwam wat die kleine stickers op fruit betekenen. Tot vandaag dacht ik dat het was gewoon iets onbelangrijks was!
Als we gaan winkelen besluiten de meesten van ons om wat vers fruit te kopen. Het aantrekkelijke uiterlijk en de geur verleiden ons, zodat we ze in de winkelwagen leggen zonder er verder over na te denken. Op het meeste fruit kun je kleine stickers v

Hou Je Niet Van Spinnen En Motten? Bekijk Degenen Die Je Vrienden Zouden Kunnen Worden. Dit Is Geen Grap, Kijk Zelf Maar!
Denken over spinnen en motten doet ons meestal rillen. We houden er niet van als ze in de buurt zijn en het enige waar ze op kunnen rekenen is… .een krant of een slipper. Maar soms is het de moeite waard om ze eens van dichterbij te bekijken, w