De creativiteit van kinderen kent geen grenzen, kijk maar naar deze puinhopen!

Kinderen zijn interessante wezens, ze kunnen niet stil zitten, en blijven diverse manieren bedenken om hun leven interessanter te maken.

Wanneer je kind stil zit in een kamer, of zich heel erg op iets concentreert, dan weet je dat hij iets van plan is… En je zult al snel één van deze situaties zien… hoewel niet onbeperkt, kent de creativiteit van een kind geen grenzen, en kun je echt van alles beleven…Deze kleine kerel besloot zich aan de lade op te hangen.

1Deze slimmerik kwam tot bovenaan de koelkast. Alles wat ze nodig had was haar kinderstoel en voor de rest heeft ze zelf gezorgd.

 

2Deze kinderen besloten om mammie te spelen, en een essentieel onderdeel is altijd het toiletpapier.

3


bron : fecebook

Facebook Comment
Hij maakte 4 gaten in een stokbrood en deed in elk een ei. Toen ik het eindresultaat zag, heb ik er thuis net zo’n gerecht gemaakt! Het smaakt heerlijk!
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar we hebben niet altijd tijd om iets lekkers en voedzaams klaar te maken. Terwijl we ons naar school of het werk haasten, is het moeilijk een moment te nemen om in de keuken te experimenteren, eIemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.
De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alle

12 grappige foto’s die laten zien hoe het bijsnijden de hele betekenis verandert :)
De meesten van ons geloven dat wat we met onze eigen ogen zien ook waar is, en dat we slim genoeg zijn om ons niet te laten manipuleren. Maar de realiteit is toch echt anders, vooral als het om foto’s gaat. En het is interessant om te zien dat

11 vrouwen van wie de aanblik kan shockeren! Zie de vreemdste vrouwen in de wereld!
Eeuwenlang, hebben dichters, schilders of beeldhouwers zich afgevraagd wat de aard van ware schoonheid is, in een poging het in hun werk te vangen. Tegenwoordig zijn het geen kunstenaars, maar kleurrijke tijdschriften die de normen voor schoonheid te