De creativiteit van kinderen kent geen grenzen, kijk maar naar deze puinhopen!

Kinderen zijn interessante wezens, ze kunnen niet stil zitten, en blijven diverse manieren bedenken om hun leven interessanter te maken.

Wanneer je kind stil zit in een kamer, of zich heel erg op iets concentreert, dan weet je dat hij iets van plan is… En je zult al snel één van deze situaties zien… hoewel niet onbeperkt, kent de creativiteit van een kind geen grenzen, en kun je echt van alles beleven…Deze kleine kerel besloot zich aan de lade op te hangen.

1Deze slimmerik kwam tot bovenaan de koelkast. Alles wat ze nodig had was haar kinderstoel en voor de rest heeft ze zelf gezorgd.

 

2Deze kinderen besloten om mammie te spelen, en een essentieel onderdeel is altijd het toiletpapier.

3


bron : fecebook

Deze grote honden werden gebruikt om op beren te jagen.
Als hondenliefhebber was ik geneigd te denken dat ik al alle soorten honden al had gezien. Maar ik had me duidelijk vergist. Wanneer je de Kaukasische Herdershond ziet, dan zul je verliefd worden op dit ras. Kaukasische Herdershonden werden in de Kau7 dingen die je altijd geheim moet houden
Het is de menselijke natuur die grotendeels bepaalt wat andere mensen over hen te weten komen. Als men uitbundig is, dan zal iedereen over jouw problemen en zorgen praten, en anders hou je het voor je. Sommige mensen kunnen, zelfs als ze het bij hoog

De man trok de vrouw en haar kleindochter uit een brandende auto. Zie hier de held in actie!
David Fredericksen is een vrachtwagenchauffeur die is onthaald als een held nadat hij het leven van een grootmoeder en haar kleindochter heeft gered, nadat hun auto in vlammen ging na een ongeluk op de snelweg.

Dit meisje offerde haar lange haren op om een pruik voor kankerpatiënten te maken! Niet iedereen was bereid om haar nieuwe look te accepteren!
Jetta Fosburg van Dayton is een tienjarig meisje met een groot hart. Ze had mooi, lang haar, dat in een periode van jaren was gegroeid. Ze besloot om het te doneren aan de stichting “Pruiken voor Kinderen”, die pruiken maakt voor kinderen