De creativiteit van kinderen kent geen grenzen, kijk maar naar deze puinhopen!

Kinderen zijn interessante wezens, ze kunnen niet stil zitten, en blijven diverse manieren bedenken om hun leven interessanter te maken.

Wanneer je kind stil zit in een kamer, of zich heel erg op iets concentreert, dan weet je dat hij iets van plan is… En je zult al snel één van deze situaties zien… hoewel niet onbeperkt, kent de creativiteit van een kind geen grenzen, en kun je echt van alles beleven…Deze kleine kerel besloot zich aan de lade op te hangen.

1Deze slimmerik kwam tot bovenaan de koelkast. Alles wat ze nodig had was haar kinderstoel en voor de rest heeft ze zelf gezorgd.

 

2Deze kinderen besloten om mammie te spelen, en een essentieel onderdeel is altijd het toiletpapier.

3


bron : fecebook

Ze stalen deze pup, stopten hem vol drugs, en braken zijn benen. Daarna lieten ze hem liggen voor een zekere dood!
Ik hou van dieren en kan me niet voorstellen hoe je ze kwaad kunt doen. Bijna elke dag hoor ik over gevallen van wrede mishandeling van dieren. Ik begrijp niet waarom mensen hen zo veel pijn kunnen doen, het zijn immers allemaal levende wezens die op10 vreemde activiteiten die je slimmer maken!
Neurobica staat ook wel bekend als hersentraining of de hersenenoefening. Het is gebaseerd op het gebruik van alle zintuigen. Hierdoor worden de hersenen gestimuleerd, krijgt sterkere neurologische verbindingen en wordt dus minder snel oud. Een goed

Het charmante eiland in de Adriatische Zee. Je raad nooit hoe het is!
Voor de kust in Kroatië ligt een kleine eiland. Vanaf de kant zul je niet zien, maar Google Earth zal zien dat deze mooie plek.

Kijk Naar De Uitvindingen Die Ooit Een Krankzinnig Idee Waren, Maar Een Inspiratie Werden Voor Moderne Objecten!
De moderne tijd is verbazend, we worden bijna overspoeld met technologieën die ons leven gemakkelijker maken. Maar elke uitvinding begint met min of meer bizarre ideeën. Sommige daarvan blijken een ingeving van een genie te zijn, anderen zijn gewoo