De creativiteit van kinderen kent geen grenzen, kijk maar naar deze puinhopen!

Kinderen zijn interessante wezens, ze kunnen niet stil zitten, en blijven diverse manieren bedenken om hun leven interessanter te maken.

Wanneer je kind stil zit in een kamer, of zich heel erg op iets concentreert, dan weet je dat hij iets van plan is… En je zult al snel één van deze situaties zien… hoewel niet onbeperkt, kent de creativiteit van een kind geen grenzen, en kun je echt van alles beleven…Deze kleine kerel besloot zich aan de lade op te hangen.

1Deze slimmerik kwam tot bovenaan de koelkast. Alles wat ze nodig had was haar kinderstoel en voor de rest heeft ze zelf gezorgd.

 

2Deze kinderen besloten om mammie te spelen, en een essentieel onderdeel is altijd het toiletpapier.

3


bron : fecebook

Facebook Comment
Verveel je je tijdens het wachten op het groene licht? Speel met de persoon aan de andere kant van de straat Straat Pong!
StreetPong is een spel dat – we weten het zeker – de wereld zal veranderen! Het uitgangspunt voor de makers werd het probleem van lang wachten op het groene licht voor het zebrapad. Wachten zal nooit meer een vervelende klus zijn! Hoe werEen jongen ruilde zijn fles met dit kleine meisje. Ze dronk iets wat ze haar hele leven had gemist!
Je hoort veel over sociale ongelijkheid in de wereld. Er zijn landen waar rijkdom in contact komt met extreme armoede, moderne wolkenkrabbers met verwoeste huizen, overvolle borden met lege magen. Er is al veel over gezegd, maar er is nog maar weinig

De reden waarom dit paard hooi in zijn bek heeft is mooi… Kijk eens voor wie hij zo hard werkt!
Voor sommige mensen zijn paarden verbazingwekkende dieren, voor anderen zijn het gewoon alledaagse wezens. Er zijn mensen die elke dag contact met hen hebben, maar ze nog steeds erg afstandelijk behandelen. Ze worden meestal gebruikt om geld te verdi

Toen zijn vrouw te overlijden kwam, creëerde hij iets bijzonders. Na 17 jaar is het geheim onthuld!
Iedereen bekende zijn gevoelens voor hem, maar wat hij deed bij een boer in Egeland, zal jou waarschijnlijk verassen. Zijn vrouw Janet overleed 17 jaar geleden en hij overleefde het verlies, hij wou een grote ceremonie houden. Na de dood van Janet Wi