Een dove jongen gaat voor de eerste keer naar een gewone school, en had beslist niet verwacht wat hij daar zou vinden.

Een zesjarige jongen uit Sarajevo, Zejd Ćoralić, werd volledig doof geboren. Vorig jaar besloot zijn moeder om hem naar een school te sturen waar alleen kinderen zitten die kunnen horen. De kleuter was niet zo blij, omdat hij niet met zijn klasgenoten kon communiceren. Geen van hen kende gebarentaal. Hun leraar, Sanela Ljumanovic, wilde de jongen op de een of andere manier helpen.

Ze begon haar eigen symbolen te gebruiken om met hem te communiceren, maar al snel bleek haar methode niet effectief te zijn. Ze besloot toen dat zowel zij als alle kinderen gebarentaal moeten leren. Drie maanden later hadden de leerlingen van de eerste klas van de Osman Nakas basisschool, de grondbeginselen onder de knie.

Zejd kan nu niet wachten om weer naar school te gaan. Hij is eindelijk tevreden en gemotiveerd – zei Mirza Ćoralić, de moeder van de jongen.

metro.co.uk

metro.co.uk

metro.co.ukbron : metro.co.uk

Ze pakte de ijsjes van haar kinderen af en gooide ze in de afvalbak. Als je de redenen kent, moet je toegeven dat ze gelijk had!
De schrijfster Jaime Primak Sullivan werd van de ene dag op de andere een slechte moeder voor haar kinderen. Alleen maar omdat ze eerst ijsjes voor hen kocht, en ze vervolgens in de afvalbak gooide. Ze schreef erover op Facebook en werd gesteund doorVerveel je je tijdens het wachten op het groene licht? Speel met de persoon aan de andere kant van de straat Straat Pong!
StreetPong is een spel dat – we weten het zeker – de wereld zal veranderen! Het uitgangspunt voor de makers werd het probleem van lang wachten op het groene licht voor het zebrapad. Wachten zal nooit meer een vervelende klus zijn! Hoe wer

Deze eenvoudige oefening zal je helpen gewicht te verliezen en de juiste houding te krijgen! Het duurt slechts 5 minuten!
Japanners staan bekend om hun gezonde levensstijl, levensduur en gezondheid. In Japan is het probleem van overgewicht verwaarloosbaar in vergelijking met de landen in Europa of Amerika. Dat is het gevolg van frequente en kleine maaltijden en lichaams

Nee! Dit Is Geen Plak Zoete Watermeloen! Kijk Goed!
Op het eerste gezicht lijkt het een sappige stukje watermeloen, maar niets is minder waar! Als je goed kijkt zul je zeker het slim verborgen interieur en de gaten voor de tentharingen zien. Jawel! Dit is een solide en praktische tent en een ontwerp d