Een dove jongen gaat voor de eerste keer naar een gewone school, en had beslist niet verwacht wat hij daar zou vinden.

Een zesjarige jongen uit Sarajevo, Zejd Ćoralić, werd volledig doof geboren. Vorig jaar besloot zijn moeder om hem naar een school te sturen waar alleen kinderen zitten die kunnen horen. De kleuter was niet zo blij, omdat hij niet met zijn klasgenoten kon communiceren. Geen van hen kende gebarentaal. Hun leraar, Sanela Ljumanovic, wilde de jongen op de een of andere manier helpen.

Ze begon haar eigen symbolen te gebruiken om met hem te communiceren, maar al snel bleek haar methode niet effectief te zijn. Ze besloot toen dat zowel zij als alle kinderen gebarentaal moeten leren. Drie maanden later hadden de leerlingen van de eerste klas van de Osman Nakas basisschool, de grondbeginselen onder de knie.

Zejd kan nu niet wachten om weer naar school te gaan. Hij is eindelijk tevreden en gemotiveerd – zei Mirza Ćoralić, de moeder van de jongen.

metro.co.uk

metro.co.uk

metro.co.ukbron : metro.co.uk

Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk onze ogen voor de gek gehouden worden! Bekijk deze foto’s en je zult zien waar het allemaal om draait.
Alexa Meade is een Amerikaanse kunstenaar die ruimtelijke 3D transformeert naar 2D. Hoe ze dat doet? Ze maakt gebruik van acrylverf om mensen, voorwerpen en muren te bedekken, zodat ze eruit zien als traditionele schilderijen en vervolgens fotografeeKies snel en instinctief een van de volgende sleutels en kijk wat die keuze over jouw persoonlijkheid zegt. De nauwkeurigheid van deze test is verrassend
De waarheid over iemand zit in het onderbewuste verborgen, dus je moet weten hoe die te bereiken. Iemands karakter wordt levenslang gevormd, omdat elke nieuwe ervaring hen verandert en ontwikkelt en hun perceptie van de werkelijkheid beïnvloedt. Hoe

Aziatische Creativiteit Op Het Gebied Van Music Video’s Kent Geen Grenzen. Maak Kennis Met De Erfgenamen Van “Gagnam Style”!
De moderne Japanse cultuur is vol adembenemende eigenaardigheden. Het is een beetje als een kleurrijke speeltuin in een gekkenhuis. Deze smaken maken het echter uiterst plezierig voor onze ogen. Vooral Japanse muziekvideo’s zijn aantrekkelijk.

Het is geen Photoshop! Dit is de kleinste vrouw ter wereld!
Sommigen van ons klagen over een te lage groei, maar zeker niemand is lager dan haar! Slechts 62,8 cm! Zo veel meet de kleinste vrouw ter wereld. Ze komt uit India en is 21 jaar oud, maar ze ziet eruit als een paar maanden oude baby! Toen ze achttien