Wat gebeurt er met je lichaam als je kauwgom inslikt? Dit moet je lezen!

Ik herinner me hoe mijn moeder me van jongs af aan waarschuwde om nooit kauwgom, dat niet oplost, in te slikken. Ondanks de vele inspanningen om dit niet te doen, gebeurt het soms dat kauwgom helaas de maag in gaat en ik moest het een of andere manier geheim houden. Van tijd tot tijd probeerde iemand me met de onaangename gevolgen bang te maken.

Er werd bijvoorbeeld beweerd dat het vergaan van kauwgom in de menselijke maag zeven jaar duurt, of dat het de spijsvertering dwars zit. Is dat waar? Nee! Dat is sterk overdreven, en moeten we niet geloven!

1Anders dan bij andere voedingsmiddelen, kunnen we het niet verteren, maar we kunnen het wel kwijt raken, zonder nadelige gevolgen voor de gezondheid. Als je iets in je mond kauwt, krijgt het spijsverteringsstelsel meteen een signaal dat er binnenkort eten gaat komen. Dat bereidt de spijsvertering voor, waaronder het stimuleren van de stoelgang.

3

4
Facebook Comment
Een hond zat aan de oever van een rivier en wachtte. Wat zij deed breekt je hart…
Deze hond ging met haar eigenaren varen over de Chao Phraya rivier in de buurt van Bangkok, Thailand. Sommige mensen denken dat de hond uit de boot viel en erin slaagde om naar de Rama V pier te zwemmen. De omstandigheden van het ongeluk zijn niet heZe kookte ijsstokjes een uur lang… Toen ik het eindresultaat zag kon ik mijn ogen niet geloven! Ik moet dit idee echt eens uitproberen!
Wij vrouwen houden van sieraden. Ieder van ons droomt ervan iets unieks en uitzonderlijks te bezitten, maar we moeten leven met het feit dat je er flink wat geld voor moet betalen. Om iets origineels te maken is een beetje tijd en inzet soms genoeg.

Ze Maakte Een Selfie… En Wat Zagen Ze… Daar Krijg Je Kippenvel Van! No. 4 Is Echt Eng!
Blijkbaar maken we momenteel in een uur meer foto’s dan tijdens de gehele vorige eeuw. Camera’s op de telefoon maken het mogelijk om op elk moment een foto te maken en op een sociale netwerksite te plaatsen.  Soms moet je wat beter naar

Een Verblijf Hier Zal Je Een Echte Unieke Ervaring Geven!
Dit huis is de perfecte plek om iemand van hoogtevrees te genezen… of hem zich voor de rest van zijn leven getraumatiseerd te laten voelen. Het hangt aan de rand van een klif en ziet eruit als een zeer gevaarlijke plaats. Maar schijn bedriegt,