Wat gebeurt er met je lichaam als je kauwgom inslikt? Dit moet je lezen!

Ik herinner me hoe mijn moeder me van jongs af aan waarschuwde om nooit kauwgom, dat niet oplost, in te slikken. Ondanks de vele inspanningen om dit niet te doen, gebeurt het soms dat kauwgom helaas de maag in gaat en ik moest het een of andere manier geheim houden. Van tijd tot tijd probeerde iemand me met de onaangename gevolgen bang te maken.

Er werd bijvoorbeeld beweerd dat het vergaan van kauwgom in de menselijke maag zeven jaar duurt, of dat het de spijsvertering dwars zit. Is dat waar? Nee! Dat is sterk overdreven, en moeten we niet geloven!

1Anders dan bij andere voedingsmiddelen, kunnen we het niet verteren, maar we kunnen het wel kwijt raken, zonder nadelige gevolgen voor de gezondheid. Als je iets in je mond kauwt, krijgt het spijsverteringsstelsel meteen een signaal dat er binnenkort eten gaat komen. Dat bereidt de spijsvertering voor, waaronder het stimuleren van de stoelgang.

3

4
Als je de zakjes silicagel die je bij een nieuw paar schoenen krijgt weggooit, dan maak je een grote fout! Je zult niet geloven waar je ze voor kunt gebruiken!
Na het kopen van iets nieuws vinden we vaak een klein zakje silicagel. We weten meestal niet waar het voor is, of we denken dat het niet nuttig is en gooien het weg. We maken een grote fout! De kleine balletjes absorberen vocht en beschermen echt tegEn ze leefden nog lang en gelukkig? Vergeet het maar. Ontdek het werkelijke slot van de populaire sprookjes!
Als je je jeugdherinneringen niet wilt verpesten, dan moet je dit niet lezen. Deze waarschuwing is wel op zijn plaats, want het lijkt erop dat Disney kinderen een grote teleurstelling wil besparen, en het einde van de populaire verhalen van de gebroe

Deze man bracht waarschijnlijk alle wetenschappers in verlegenheid. Hij heeft 75 jaar lang niet gegeten of gedronken! De dokters zeggen dat het echt een wonder is!
Yogi Prahlad Jani toont aan dat je zonder eten of drinken kunt leven. Daarom brengt hij veel wetenschappers in de war, die ten koste van alles proberen te bewijzen dat hij een oplichter is. Jani liegt echter niet! Toen hij zeven jaar oud was verliet

Hij vroeg zijn vrouw om al zijn spaargeld samen met hem te begraven. De vrouw deed wat haar gezegd werd… Wat er later gebeurde, deed me huilen van het lachen!
Een man hield zoveel van geld dat hij na zijn dood begraven wilde worden met al zijn spaargeld. Hij werkte zijn hele leven hard en spaarde al zijn geld op. Hij verdiende veel, maar wilde zijn bezittingen niet met iedereen delen. Hij zei dat zijn inko