Een ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!

Ongewenste dieren worden er elke dag gevonden, maar toen Anya Yukhtina haar twee katten vond, wist ze niet wat voor uniek paar broers ze had gevonden.

Anya Yukhtina, een manager en producer uit Moskou, vond op een dag twee kleine, weerloze katjes in haar tuin. Ze weet niet hoe ze daar terecht kwamen, maar ze waren zo schattig dat Anya besloot hun levens te redden en in huis te nemen.


De kittens groeide uit tot mooie mannetjes met een gemberkleurig vacht.

koty-1


De kittens waren maar een paar dagen oud en op de randje tussen leven en dood toen Anya hen had gevonden. Ze nam de hongerige en half bevroren dieren in huis, en gaf hen haar liefdevolle zorg.

 De verlaten kittens waren te klein om alleen te overleven.

koty-2


Nadat de katten gewassen, verwarmd en gevoed waren, begonnen ze weer op krachten te komen, en de nieuwe eigenaar kon maar niet begrijpen waarom iemand hen weg zou willen doen. De broers waren erg schattig en waren graag bij elkaar en bij mensen.

De katten hadden nog wel haar tedere zorg nodig.

koty-3


De katten lieten zien erg aan elkaar gehecht te zijn en deden alles samen, en hun broederlijke liefde ontroerde de bewoners dagelijks. De broers lagen graag samen op het bed van hun eigenaar.

koty-4


bron : dose.com

Hij heeft geen armen, zij heeft geen benen… Hun relatie kan een bron van inspiratie voor vele mensen zijn.
Ahmad en Fátima zijn een echtpaar dat de wereld verrast met hun droom om vooruit te komen, en zich geen zorgen te maken over de obstakels die het leven hen heeft gebracht. Hij is een man van zesentwintig jaar zonder armen, en zij werd geboren zonderDe Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde z

De 20 Gekste Cakejes Die Je Ooit Heb Gezien!
Ongeacht of je jouw verjaardag viert of niet, ik weet zeker dat je snapt dat een taart een integraal onderdeel van deze viering is. Hij kan bescheiden en eenvoudig zijn, maar dat hoeft niet beslist. Vooral bij kinderen gebeurt het steeds vaker dat er

Ik Beschouwde McDonald’s Restaurants Als Trashy Monsters Die Het Milieu Vernietigen. Deze Gebouwen Hebben Me Van Gedachten Doen Veranderen!
McDonald’s is één van ‘s werelds meest bekende merken in de wereld. We weten perfect het menu en de standaard verschijning van elk gebouw. Het is meestal zeer eenvoudig en onaantrekkelijk. Men zou denken dat de Amerikaanse gigant ons n