Een ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!

Ongewenste dieren worden er elke dag gevonden, maar toen Anya Yukhtina haar twee katten vond, wist ze niet wat voor uniek paar broers ze had gevonden.

Anya Yukhtina, een manager en producer uit Moskou, vond op een dag twee kleine, weerloze katjes in haar tuin. Ze weet niet hoe ze daar terecht kwamen, maar ze waren zo schattig dat Anya besloot hun levens te redden en in huis te nemen.


De kittens groeide uit tot mooie mannetjes met een gemberkleurig vacht.

koty-1


De kittens waren maar een paar dagen oud en op de randje tussen leven en dood toen Anya hen had gevonden. Ze nam de hongerige en half bevroren dieren in huis, en gaf hen haar liefdevolle zorg.

 De verlaten kittens waren te klein om alleen te overleven.

koty-2


Nadat de katten gewassen, verwarmd en gevoed waren, begonnen ze weer op krachten te komen, en de nieuwe eigenaar kon maar niet begrijpen waarom iemand hen weg zou willen doen. De broers waren erg schattig en waren graag bij elkaar en bij mensen.

De katten hadden nog wel haar tedere zorg nodig.

koty-3


De katten lieten zien erg aan elkaar gehecht te zijn en deden alles samen, en hun broederlijke liefde ontroerde de bewoners dagelijks. De broers lagen graag samen op het bed van hun eigenaar.

koty-4


bron : dose.com

In deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!
Veel mensen zijn bang voor de ouderdom. Ze weten dat ze er niet ,eer zo mooi uit zullen zien als voorheen en met de ouderdom zullen de eerste rimpels, grijze haren en wallen onder de ogen verschijnen. Natuurlijk kun je dit enigszins voorkomen door heNa het bekijken van deze fotoshoot zul je anders kijken naar kinderen met het syndroom van Down.
De schrijfster is opgegroeid met een zuster die het Down Syndroom had. Ze vindt dat Diana het beste was dat ooit met haar familie kon gebeuren. Ze leerde hen wat waarheid is, hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet, en hoe je zonder zorgen door het l

Ze Doe Een Paar Druppels Nagellak In Een Bak Met Water. Kijk Wat Er Gebeurt! Geweldig!
Elke moderne vrouw heeft thuis wel nagellak. Niet iedereen weet dat dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt! Je kunt echte wonderen tot stand brengen. Kijk wat er gebeurt als je de lak in het water doet en er bijvoorbeeld een mok in doo

De vreemdste complottheorieën! Sommige mensen geloven ze echt!
Medestanders van deze theoretici beweren dat bepaalde relevante feiten slim worden verborgen voor het publiek. Zij geloven dat de maatschappij verraderlijk wordt misleid door bepaalde groepen mensen die een aantal verrassende gebeurtenissen willen ve