Een ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!

Ongewenste dieren worden er elke dag gevonden, maar toen Anya Yukhtina haar twee katten vond, wist ze niet wat voor uniek paar broers ze had gevonden.

Anya Yukhtina, een manager en producer uit Moskou, vond op een dag twee kleine, weerloze katjes in haar tuin. Ze weet niet hoe ze daar terecht kwamen, maar ze waren zo schattig dat Anya besloot hun levens te redden en in huis te nemen.


De kittens groeide uit tot mooie mannetjes met een gemberkleurig vacht.

koty-1


De kittens waren maar een paar dagen oud en op de randje tussen leven en dood toen Anya hen had gevonden. Ze nam de hongerige en half bevroren dieren in huis, en gaf hen haar liefdevolle zorg.

 De verlaten kittens waren te klein om alleen te overleven.

koty-2


Nadat de katten gewassen, verwarmd en gevoed waren, begonnen ze weer op krachten te komen, en de nieuwe eigenaar kon maar niet begrijpen waarom iemand hen weg zou willen doen. De broers waren erg schattig en waren graag bij elkaar en bij mensen.

De katten hadden nog wel haar tedere zorg nodig.

koty-3


De katten lieten zien erg aan elkaar gehecht te zijn en deden alles samen, en hun broederlijke liefde ontroerde de bewoners dagelijks. De broers lagen graag samen op het bed van hun eigenaar.

koty-4


bron : dose.com

Facebook Comment
Vriendschap tussen een kind en een dier is geweldig. Deze foto’s bewijzen dat zonder enige twijfel.
Het hebben van een huisdier, met name een hond of kat, is de droom van miljoenen kinderen over de hele wereld. Zodra het huis en de financiën het toestaan, kan het gezin een huisdier hebben, en moeten de ouders beslissen een huisdier te nemen, omdatZe Nam De Schaar En Knipte In Een Paar Marshmallows. Kijk Eens Wat Ze Maakte!
Als je van snoep houdt, vooral populaire marshmallows, dan hebben we iets speciaals voor u! Je hebt alleen een scherpe schaar, je favoriete marshmallows en behendige handen nodig om verbazingwekkende kunstwerken te creëren. Als je een taart of muffi

13 gruwelijke beelden van een echografie. Het is echt moeilijk om te geloven wat er op staat… Nummer 5 is een echt erg!
Echobeelden worden over het algemeen gebruikt voor studie en beeldvorming van weefsel in de geneeskunde en diergeneeskunde. Met behulp van echobeelden is het mogelijk om een duidelijk beeld van de proefpersoon te krijgen. Echobeelden laten toekomstig

Zo zagen fruit en groente er uit voordat mensen begonnen ze te kweken
Vraag je je wel eens af waarom mensen eeuwen geleden vaak honger hadden? Dat was omdat ze toen nog maar net bezig waren landbouw te leren. Zoals je weet groeiden alle nu geteelde groenten en fruit ooit als wilde planten, en dat is nog steeds zo. Hun