Een ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!

Ongewenste dieren worden er elke dag gevonden, maar toen Anya Yukhtina haar twee katten vond, wist ze niet wat voor uniek paar broers ze had gevonden.

Anya Yukhtina, een manager en producer uit Moskou, vond op een dag twee kleine, weerloze katjes in haar tuin. Ze weet niet hoe ze daar terecht kwamen, maar ze waren zo schattig dat Anya besloot hun levens te redden en in huis te nemen.


De kittens groeide uit tot mooie mannetjes met een gemberkleurig vacht.

koty-1


De kittens waren maar een paar dagen oud en op de randje tussen leven en dood toen Anya hen had gevonden. Ze nam de hongerige en half bevroren dieren in huis, en gaf hen haar liefdevolle zorg.

 De verlaten kittens waren te klein om alleen te overleven.

koty-2


Nadat de katten gewassen, verwarmd en gevoed waren, begonnen ze weer op krachten te komen, en de nieuwe eigenaar kon maar niet begrijpen waarom iemand hen weg zou willen doen. De broers waren erg schattig en waren graag bij elkaar en bij mensen.

De katten hadden nog wel haar tedere zorg nodig.

koty-3


De katten lieten zien erg aan elkaar gehecht te zijn en deden alles samen, en hun broederlijke liefde ontroerde de bewoners dagelijks. De broers lagen graag samen op het bed van hun eigenaar.

koty-4


bron : dose.com

Facebook Comment
Deze gevaarlijke mist bevriest alles wat er in de omgeving komt!
Wat je straks zult zien, zal je misschien verbazen, maar het is waar! De machtige kracht van de natuur kan soms destructief zijn! Soms kan een gewone storm omslaan in iets meer beangstigend… Onlangs was een mysterieuze nevel het Hongaarse bos PWist je dat er kleurrijke kippen waren? Nee? Wat een gezicht! Dat je zoiets nog eens mag zien!
Deze foto’s zijn niet gephotoshopped! Deze kippen bestaan echt! Je vraagt je waarschijnlijk af hoe dit mogelijk is? Dit effect wordt verkregen door injecties met waterstofperoxide, ammoniak, of gekleurde pigmenten in de eieren. Blijkbaar is het

Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp
India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazew

15 Kleine Briljante Oplossingen Van Alledaagse Problemen! Je Zult Verbaasd Staan Dat Het Zo Eenvoudig Is!
Heb je een aantal beproefde ideeën voor het oplossen van alledaagse problemen? Kijk naar deze 15 ideeën die elke dag nodig zullen zijn! Welke vind je het leukst? Kijk hoe je op een heel eenvoudige manier alledaagse ongemakken overwint! 1. Maak je s