Deze kat wass bijna verbrand. Zijn pijnlijke tragedie is veranderd in iets moois!

Het personeel van de kliniek beweerde dat de kat perfect kan aangeven wanneer een dier haar hulp het meest nodig. Het lijkt er ook op alsof hij een relatie kan hebben die moeilijk is uit te leggen. De simpele aanwezigheid van Russel is voldoende om een positieve invloed op andere patiënten te hebben. De dieren die hij bezoekt worden rustiger en zijn sneller weer op de been.

4Ondanks het grote tijdsverloop heeft Russell nog steeds last van zijn verwondingen. Misschien zal hij nooit meer in staat zijn om buiten de kliniek te leven. De medewerkers maken zich daar niet speciaal zorgen over. Het dier heeft al snel hun harten veroverd en niemand kan zich een dag werken zonder hem voorstellen.
5

Als je het verhaal van deze buitengewone kat leuk vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.bron : ervets4pets

Facebook Comment
Een camera registreerde wat een hond met een slapend kind deed. Het is geweldig!
Dieren bewijzen vaak dat ze meer empathie en sympathie hebben dan mensen. Ze kunnen onvoorwaardelijk van mensen houden en proberen hen bij elke stap te helpen. Vooral honden! Het zijn dieren die al eeuwenlang bij de mens zijn geweest, voor hen zorgenEen Kippenei Werd In Een Kom Met Coca-Cola Gedaan! Een Jaar Later Werd Het Uit De Kom Gehaald. Dit Experiment Schokte Iedereen!
Het is algemeen bekend dat Coca-Cola een zeer ongezond drankje is. Het wordt onder andere gebruikt als oplosmiddel voor roest en als vlekkenverwijderaar. Het is bewezen dat koolzuurhoudende vloeistof het verlies van calcium in de botten veroorzaakt.

Een Vrouw Moest Snel En Vastberaden Een Besluit Nemen… Het Is Bewonderenswaardig Wat Ze Deed!
Er zat nog een beer in het hol. Ze riepen de brandweer erbij. De dappere brandweerlieden snijd de rotte stam door met de kettingzaag en redden de bange dieren. We weten niet hoe het gebeurd is. Waarschijnlijk waren de kleintjes in de boom aan het spe

Het lijkt een echt bewegende film… Zie wat de vrouw deed… en doe deze fout niet na!
Misschien heb je er nooit aan gedacht dat zoiets belangrijk of significant was, maar na deze video verander je zeker van gedachten! Onthoud dat de boodschap van deze video kan afhangen van het leven van uw kind.