Deze kat wass bijna verbrand. Zijn pijnlijke tragedie is veranderd in iets moois!

Traumatische ervaringen kunnen de manier waarop we de wereld zien drastisch veranderen. Ze kunnen ons ook wanhopig maken en ook naar een veel hoger niveau tillen.

Verhalen over mensen die door pijnlijke tragedies worden gemotiveerd tot grote daden zijn erg populair. Het blijkt dat ook in de dierenwereld dat soort situaties zich voordoen.

1Russel kan zeker spreken over een geluk bij een ongeluk. Hij heeft een brand, die in het huis van zijn eigenaar ontstond, kunnen overleven. De kat is niet zonder een schrammetje aan de vlammen ontsnapt. Door omvangrijke derdegraads brandwonden moest hij het laatste jaar in een dierenkliniek in Noord-Carolina doorbrengen.

2Russel werd al snel de favoriet onder de medewerkers van de kliniek. Hun liefde voor het dier groeide zelfs nog meer toen hij zijn ongewone belangstelling begon te onthullen. Russel bezocht vaak andere patiënten in de kliniek, en bood sommige troost tegen de pijn.
3bron : ervets4pets

Facebook Comment
Grappige foto’s van dieren in een fotowedstrijd. Je moet het zien – gegarandeerd lachen.
Je kunt op het internet een heleboel fotowedstrijden vinden waaraan ieder van ons zou kunnen deelnemen. Fotowedstrijden zijn vooral populair omdat iedereen van ons bijna altijd wel een redelijk goede camera bij zich heeft. Zoals je weet gaat het nietHij dumpte afval in het bos en reed weg. Tot zijn verbazing bracht iemand alles terug naar zijn huis!
De Franse stad Laigneville in Picardië heeft een slimme burgemeester die orde op zaken stelde toen iemand de omgeving vervuilde. Maar laten we bij het begin beginnen. Een man maakte een wandeling in het bos om van de schone lucht en de prachtige nat

Dit paard ligt op de grond en doet alsof hij dood is. Je zult niet geloven waarom het zich zo gedraagt!
Ieder van ons gebruikt soms een excuus om onder verantwoordelijkheden uit te komen. Als kind hebben wij diverse trucjes gebruikt om niet naar school te hoeven of te voorkomen dat onze ouders ons een taak zouden gegeven. Het meest voorkomende excuus w

Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.
Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle o