Deze kat wass bijna verbrand. Zijn pijnlijke tragedie is veranderd in iets moois!

Traumatische ervaringen kunnen de manier waarop we de wereld zien drastisch veranderen. Ze kunnen ons ook wanhopig maken en ook naar een veel hoger niveau tillen.

Verhalen over mensen die door pijnlijke tragedies worden gemotiveerd tot grote daden zijn erg populair. Het blijkt dat ook in de dierenwereld dat soort situaties zich voordoen.

1Russel kan zeker spreken over een geluk bij een ongeluk. Hij heeft een brand, die in het huis van zijn eigenaar ontstond, kunnen overleven. De kat is niet zonder een schrammetje aan de vlammen ontsnapt. Door omvangrijke derdegraads brandwonden moest hij het laatste jaar in een dierenkliniek in Noord-Carolina doorbrengen.

2Russel werd al snel de favoriet onder de medewerkers van de kliniek. Hun liefde voor het dier groeide zelfs nog meer toen hij zijn ongewone belangstelling begon te onthullen. Russel bezocht vaak andere patiƫnten in de kliniek, en bood sommige troost tegen de pijn.
3bron : ervets4pets

Deze kleine baby olifant zag het strand voor de eerste keer in zijn leven. Zijn reactie is onbetaalbaar! :)
Herinner je je jouw eerste keer op het strand? Mensen vergeten soms hun indrukken, maar blijkbaar vergeten olifanten deze geweldige ervaring nooit. Deze kleine olifant lijkt deze theorie te bevestigen.Deze Neushoorn Is Zo Waardevol Dat Commando’s Hem Dag En Nacht Bewaken!
De hoorns van neushoorns zijn zeer waardevol op de zwarte markt, waardoor deze prachtige dieren helaas uitsterven. Dit is het laatste mannetje van de zwarte neushoorn in de wereld. Tegenwoordig kosten hoorns meer dan $ 75.000 per kilo, de laatste ver

Haar man was omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk… Op de dag van zijn begrafenis, ontdekt ze iets dat haar heel blij maakte!
Kristy en Royce Kirchner hadden een liefdevol huwelijk. Zeven jaar had ze geprobeerd om een baby te krijgen. Helaas was dat niet gelukt. Ondanks de vele mislukkingen gaven ze het niet op! Ze deelden gewillig hun ervaringen online, waar ze veel steun

Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten
Of we het nu leuk vinden of niet, we leven in een tijd waarin het belangrijk is hoe we er uit zien. Het gaat er niet om een geweldig figuur en perfecte make-up te hebben, maar om goed voor jezelf zorgen. Cosmetica is een onmisbaar onderdeel in onze b