Deze kat wass bijna verbrand. Zijn pijnlijke tragedie is veranderd in iets moois!

Traumatische ervaringen kunnen de manier waarop we de wereld zien drastisch veranderen. Ze kunnen ons ook wanhopig maken en ook naar een veel hoger niveau tillen.

Verhalen over mensen die door pijnlijke tragedies worden gemotiveerd tot grote daden zijn erg populair. Het blijkt dat ook in de dierenwereld dat soort situaties zich voordoen.

1Russel kan zeker spreken over een geluk bij een ongeluk. Hij heeft een brand, die in het huis van zijn eigenaar ontstond, kunnen overleven. De kat is niet zonder een schrammetje aan de vlammen ontsnapt. Door omvangrijke derdegraads brandwonden moest hij het laatste jaar in een dierenkliniek in Noord-Carolina doorbrengen.

2Russel werd al snel de favoriet onder de medewerkers van de kliniek. Hun liefde voor het dier groeide zelfs nog meer toen hij zijn ongewone belangstelling begon te onthullen. Russel bezocht vaak andere patiënten in de kliniek, en bood sommige troost tegen de pijn.
3bron : ervets4pets

Deze mensen op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt. U zult hun ogen wrijven van verbazing als je het ziet!
Als je naar deze mensen kijkt dan zie je dat ze veel geluk hebben gehad. Zij zijn ontsnapt aan het lot! Maar de man op de fiets heeft geluk gehad!  (imgur)  Heb je je ooit afgevraagd wat die gekleurde strepen op de tandpasta betekenen? Nee? Dat zou je wel moeten! Het is heel belangrijk informatie!
De meest gebruikelijke manier om halfvloeibare cosmetische en hygiënische stoffen te verpakken is in een tube. We kunnen tandpasta, handcreme, lotions, enz. in tubes kopen. We hebben vaak de neiging meer aandacht aan het interessante uiterlijk te be

10 geweldige plekken in de wereld. Als je er nog niet bent gewoon, pak je spullen en ga direct.
De wereld is een geweldige plek. In elk land, in elke hoek zijn er zoveel plekken dat je verast. Misschien is het dichtbij jou huis, misschien moet je lang reizen maar dat is het altijd waard. Bekijk de 10 geweldige plekken. 1. Velden met tulpen in N

Hij kwam in een gele jurk op de begrafenis! Als je er achter komt, krijg je er helemaal tranen van…
Kevin Elliot en Barry Delaney waren beste vrienden. Kevin was op een missie in Afhanistan. Voor het vertrek het was in een pact met Barry! Elliot kwam erachter dat hij overlijden in actie, Barry kwam naar de begrafenis in de lelijkste jurk die hij ko