Drink jij sap uit een kartonnen pak? Dan moet je dit wel goed onthouden

Schimmels hebben de neiging om te groeien op karton als dat lang genoeg open staat, dus het is de moeite waard om er op te letten. Maar dat is niet alles dat schadelijk kan zijn. Vanwege de specifieke opening, kan er lucht in komen waardoor suikers beginnen te fermenteren en het sap wordt omgezet in alcohol.

Hoewel dat niet als gevaarlijk wordt beschouwd, kan het maagklachten veroorzaken, en daarom zou je situaties moeten vermijden waarbij je uit een kartonnen pak drinkt met schimmel erin of dat al langere tijd geopend is.
1


Gezoete sap kan ook overgewicht veroorzaken en teveel gepasteuriseerde drank drinken kan diarree, tandbederf en winderigheid veroorzaken.

3
Volgens onderzoek dat is uitgevoerd door de Americano Academy of Pediatrics, is het niet aan te bevelen om sap aan kinderen jonger dan 6 jaar te geven, tenzij het zelfgemaakte sap betreft. En zelfs dan zou de hoeveelheid niet groot moeten zijn. Hoewel vers sap als gezonder wordt beschouwd dan frisdrank, dient men nog steeds worden de nodige voorzichtigheid te betrachten met het geven aan kinderen.

2bron : familiasalud.com

Facebook Comment
Dierenartsen van de dierenopvang kregen een melding over een hond die op straat rondliep. Toen ze hem zagen, waren ze geschokt!
Op een zonnige dag zag een vrouw op een straat in Los Angeles, een zieke hond lopen. Het dier was er zo slecht aan toe, dat niemand het benaderen durfde, maar de vrouw maakte er een foto van en stuurde die naar de meldkamer van de dierenopvang. Het wDeze Foto’s Zullen Je Tot Tranen Toe Beroeren!
Het slagveld is geen geschikte plek, noch voor dieren, noch voor mensen. Het is eerder een beangstigende en sombere plaats. Het is geen wonder dat tijdens de oorlog iedereen omstandigheden probeert te creëren die lijken op die van thuis. De aanwezig

Kapotte Voorwerpen Kunnen Nog Op Verschillende Manieren Worden Gebruikt. Zie De Meest Interessante Voorbeelden Van Creative Recycling.
Wij produceren enorme hoeveelheden afval per dag. Oude en kapotte voorwerpen belanden op de stortplaats waar ze wachten op hun definitieve einde.   Sommige mensen besloten om de oude, nutteloze troep een nieuw leven te geven. Soms met een interessan

Dankzij deze truc ben je binnen 2 minuten van een verstopte neus af! Probeer het, je zult er geen spijt van krijgen!
In de winter en in de herfst worden we vaak verkouden, wat bijna altijd gepaard gaat met een verstopte neus. Het slijm dat erin blijft zitten voorkomt dat we goed kunnen ademen. Het is erg vermoeiend, en we kunnen niet meer normaal functioneren en sl