Drink jij sap uit een kartonnen pak? Dan moet je dit wel goed onthouden

Schimmels hebben de neiging om te groeien op karton als dat lang genoeg open staat, dus het is de moeite waard om er op te letten. Maar dat is niet alles dat schadelijk kan zijn. Vanwege de specifieke opening, kan er lucht in komen waardoor suikers beginnen te fermenteren en het sap wordt omgezet in alcohol.

Hoewel dat niet als gevaarlijk wordt beschouwd, kan het maagklachten veroorzaken, en daarom zou je situaties moeten vermijden waarbij je uit een kartonnen pak drinkt met schimmel erin of dat al langere tijd geopend is.
1


Gezoete sap kan ook overgewicht veroorzaken en teveel gepasteuriseerde drank drinken kan diarree, tandbederf en winderigheid veroorzaken.

3
Volgens onderzoek dat is uitgevoerd door de Americano Academy of Pediatrics, is het niet aan te bevelen om sap aan kinderen jonger dan 6 jaar te geven, tenzij het zelfgemaakte sap betreft. En zelfs dan zou de hoeveelheid niet groot moeten zijn. Hoewel vers sap als gezonder wordt beschouwd dan frisdrank, dient men nog steeds worden de nodige voorzichtigheid te betrachten met het geven aan kinderen.

2bron : familiasalud.com

Facebook Comment
Om Haar Kittens Te Redden Ging De Moeder Vijf Keer Door De Vlammen. Kijk Maar Hoe Het Verhaal Eindigde!
Het is moeilijk om naar sterkere krachten te zoeken dan de band tussen een moeder en haar kinderen. De meeste vrouwen zijn bereid door het vuur te gaan voor hun kroost.   Een moederkat uit New York heeft haar taak wel heel letterlijk genomen. Ze kee“Ik heb verkering met iemand, ook al heb ik een vrouw” Het klinkt weerzinwekkend, maar ik sta achter hem!
Jarrid Wilson is een predikant, blogger en echtgenoot. Onlangs publiceerde hij een persoonlijke bekentenis op zijn blog. Kijk eens wat hij schreef: Ik moet een bekentenis doen. Ik ben verliefd op iemand, ook al ben ik getrouwd. Het is een ongelooflij

Wanneer de golf komt… Gebeurd er iets geweldig! Je moet het zien!
Als jij niet uit dit gebied komt, en nooit bij de zee dan weet je vast niet wat hoge of lage vloed is. Fotograaf Michael Marten laat in zijn fotocollectie “Sea Change” zulke veranderingen zien. Bekijk het zelf, en zie hoe het gebied veran

Deze vader vond zijn zoon na 60 jaar! Het lezen hiervan zal je vast tot tranen toe roeren.
Tony Trapani wilde altijd al een baby te hebben, maar het is hem nooit gelukt. Het was zijn grootste verdriet. Toen hij echter 81 was vond hij een brief die zijn leven veranderde! Na de dood van zijn vrouw besloot hij de documenten op te ruimen die h