Drink jij sap uit een kartonnen pak? Dan moet je dit wel goed onthouden

Schimmels hebben de neiging om te groeien op karton als dat lang genoeg open staat, dus het is de moeite waard om er op te letten. Maar dat is niet alles dat schadelijk kan zijn. Vanwege de specifieke opening, kan er lucht in komen waardoor suikers beginnen te fermenteren en het sap wordt omgezet in alcohol.

Hoewel dat niet als gevaarlijk wordt beschouwd, kan het maagklachten veroorzaken, en daarom zou je situaties moeten vermijden waarbij je uit een kartonnen pak drinkt met schimmel erin of dat al langere tijd geopend is.
1


Gezoete sap kan ook overgewicht veroorzaken en teveel gepasteuriseerde drank drinken kan diarree, tandbederf en winderigheid veroorzaken.

3
Volgens onderzoek dat is uitgevoerd door de Americano Academy of Pediatrics, is het niet aan te bevelen om sap aan kinderen jonger dan 6 jaar te geven, tenzij het zelfgemaakte sap betreft. En zelfs dan zou de hoeveelheid niet groot moeten zijn. Hoewel vers sap als gezonder wordt beschouwd dan frisdrank, dient men nog steeds worden de nodige voorzichtigheid te betrachten met het geven aan kinderen.

2bron : familiasalud.com

Facebook Comment
Een jongentje maakte een Messi-shirt uit een plastic zak. De voetbalspeler reageerde snel op wat hij zag!
De 5-jarige Ahmadi Murtaz uit de provincie Ghazni in Afghanistan is fan van de Argentijnse sporter Lionel Messi. Hij was zo gefascineerd door hem dat hij besloot een shirt te maken dat leek op dat wat zijn idool draagt. Murtaz is heel arm en kon zichEen dakloze hond meegenomen! Bekijk hier het hele verhaal!
Deze dakloze had alleen ding wat hij wou: een hond genaamd Handover. Ik spendeer de tijd altijd samen, de eigenaar nam de hond altijd mee, om iets te eten te komen, zelfs als hijzelf uithongerde. Op een dag was de hond naar hem gebracht. Iedereen wis

Het meisje gaf een muntstuk aan de straatmuzikanten. Dat, wat ze ervoor terug kreeg, indrukwekkend!
In het centrum, speelt een eenzame man op de bas. Meisje loopt naar hem toe en geeft hem een munt. Dit gebaar brengt een kettingreactie tot stand, die niemand in het publiek had verwacht. Kijk zelf maar!

Deze man bouwde een prothese die goedkoper en beter is dan die welke beschikbaar zijn op de markt! Het verrassende is dat hij pas 19 jaar oud is!
Easton LaChappelle, geschokt door de prijs van een kunstgebit, begon aan zijn eigen modellen te werken. Zijn prothesen zijn net zo goed als op “de markt”, maar ze kosten enkele keren minder.  Hij heeft zijn kennis van robotica en prothes