Een toerist vond een stervend pitbull aan de kant van de weg. Vier uur later ontdekte ze de schokkende waarheid …

Andi Davis liep in haar eentje over de bergpaden in een gebied nabij Phoenix, toen ze plotseling iets zag dat ongewoon en schokkend was. Langs de kant van de weg lag een uitgeputte pitbull die zich niet meer bewoog. Het was werkelijk triest om te zien. 

De vrouw kon het dier niet alleen laten – zij gaf hem wat water en, na zijn toestand te hebben beoordeeld, nam ze de 25 kilo zware hond in haar armen en liep terug naar beneden, waar haar man en dochter haar opwachtten.

1-logo

Hoewel Andi van honden hield, was haar beslissing niet gemakkelijk, omdat ze in  het verleden slechte ervaringen met pitbulls hadden gehad. De hond van hetzelfde ras had haar Duitse Herder een keer aangevallen tijdens een wandeling. Andi wist echter dat als zij het dier niet hielp, ze het tot een zekere dood zou veroordelen. Het pad naar beneden, dat normaal gesproken ongeveer 30 minuten duurt, duurde nu ongeveer 2 uur en ze was helemaal gestrest – niet alleen vanwege de moeilijke reis, maar ook vanwege de onvoorspelbaarheid van het dier, waar ze voor de eerste keer mee in contact kwam.

Na het bereiken van haar bestemming, brachten de vrouw en haar familie het dier naar de Phoenix Human Society. De hond kreeg een speciale band met haar dochter, Jessica. In het verzorgingscentrum deden ze een schokkende ontdekking. De hond was neergeschoten! De kogel had het bot vlakbij de halsslagader beschadigd en de mogelijkheid om deze te verwijderen zonder schade aan de gezondheid en het welzijn van de dieren was niet groot. Ook was er de mogelijkheid dat het dier zijn poot kon verliezen tijdens de operatie…

Toch besloot het echtpaar om te vechten voor het leven van de geadopteerde hond en liet hem over aan de zorg van de arts. Na een paar dagen keerden ze terug naar de kliniek om te zien hoe hun nieuwe vriend het deed, en – als zijn toestand dat toeliet – hem mee naar huis te nemen. Het bleek dat het dier veel wil om te leven in hem had. Niet alleen was de operatie een succes, maar de hond zal vol energie.

2bron : www.rd.com

Halfbevroren Puppies Zagen Brandende Sintels… Deze Beelden Verwarmen Zelfs Het Koudste Hart!
Strenge winters in China zijn niet alleen moeilijk voor mensen. Halfbevroren dieren zijn op zoek naar warmte en beschutting, waar ze maar kunnen. Vlakbij het Jiulongjiang park merkten zwerfhonden brandende kolen op. Ze liepen onmiddellijk naar het geHij zag een klein bundeltje in een sloot liggen terwijl hij naar zijn werk ging. Wat hij daar vond veranderde zijn leven!
Rail Marin Ceja Jalisco uit Mexico wandelt elke dag op dezelfde manier naar zijn werk. Op 2 mei van dit jaar verliet hij zoals altijd zijn huis om 9:30 in de ochtend, en nam zoals gewoonlijk zijn bekende route. Plotseling zag hij een klein bundeltje

Kan je vertellen wat er verborgen zit in deze rode rechthoek? Slechts de helft van de mensen kunnen de uitdaging de juiste manier oplossen!
Vandaag presenteren we een andere manier om je waarneming en mentale conditie te controleren. Het belangrijkste voor de hele taak is om echt te focussen en je ogen te laten werken. Achter de rode haren van het tapijt gaan cijfers schuil. Focus en pro

Deze hond bleef bij een auto met luide muziek staan. Toen deed hij iets dat je zal doen huilen van het lachen
Honden houden er van om bij hun eigenaars te zijn. Als ze merken dat hun verzorgers thuiskomen, rennen ze onmiddellijk naar hen toe, kwispelen met hun staart en laten door te blaffen zien dat ze erg blij zijn om hun eigenaren te zien. Met katten ligt