Een toerist vond een stervend pitbull aan de kant van de weg. Vier uur later ontdekte ze de schokkende waarheid …

Andi Davis liep in haar eentje over de bergpaden in een gebied nabij Phoenix, toen ze plotseling iets zag dat ongewoon en schokkend was. Langs de kant van de weg lag een uitgeputte pitbull die zich niet meer bewoog. Het was werkelijk triest om te zien. 

De vrouw kon het dier niet alleen laten – zij gaf hem wat water en, na zijn toestand te hebben beoordeeld, nam ze de 25 kilo zware hond in haar armen en liep terug naar beneden, waar haar man en dochter haar opwachtten.

1-logo

Hoewel Andi van honden hield, was haar beslissing niet gemakkelijk, omdat ze in  het verleden slechte ervaringen met pitbulls hadden gehad. De hond van hetzelfde ras had haar Duitse Herder een keer aangevallen tijdens een wandeling. Andi wist echter dat als zij het dier niet hielp, ze het tot een zekere dood zou veroordelen. Het pad naar beneden, dat normaal gesproken ongeveer 30 minuten duurt, duurde nu ongeveer 2 uur en ze was helemaal gestrest – niet alleen vanwege de moeilijke reis, maar ook vanwege de onvoorspelbaarheid van het dier, waar ze voor de eerste keer mee in contact kwam.

Na het bereiken van haar bestemming, brachten de vrouw en haar familie het dier naar de Phoenix Human Society. De hond kreeg een speciale band met haar dochter, Jessica. In het verzorgingscentrum deden ze een schokkende ontdekking. De hond was neergeschoten! De kogel had het bot vlakbij de halsslagader beschadigd en de mogelijkheid om deze te verwijderen zonder schade aan de gezondheid en het welzijn van de dieren was niet groot. Ook was er de mogelijkheid dat het dier zijn poot kon verliezen tijdens de operatie…

Toch besloot het echtpaar om te vechten voor het leven van de geadopteerde hond en liet hem over aan de zorg van de arts. Na een paar dagen keerden ze terug naar de kliniek om te zien hoe hun nieuwe vriend het deed, en – als zijn toestand dat toeliet – hem mee naar huis te nemen. Het bleek dat het dier veel wil om te leven in hem had. Niet alleen was de operatie een succes, maar de hond zal vol energie.

2bron : www.rd.com

Ze boden haar 1 mln euro voor een klein huis! Nadat ze het verkoopbod weigerde, bouwden ze een winkelcentrum rondom haar woning!
Hoewel geld de moderne wereld laat draaien, is het niet het belangrijkste voor iedereen. Andere waarden tellen ook mee. De eigenaren van een bepaald ontwikkelingsbedrijf, die de perfecte locatie voor een winkelcentrum hadden gevonden, kwamen daar uitZe Kwam Erachter Dat Haar Minnaar Haar Bedroog! Ze Nam Wraak Op Een Manier Die Hij Nog Lang Zal Onthouden!
Ik denk dat er niets erger is dan erachter komen dat je geliefde partner een slippertje heeft gemaakt. Bedrog is zeer pijnlijk en uiterst moeilijk om te vergeven. Een Japanse vrouw kwam er op een dag achter dat haar vriend haar met een andere vrouw h

Wat hij in de geheime doos van zijn vrouw vond was geweldig. Maar de reden waarom zijn vrouw het erin deed is nog beter!
Het is geen geheim dat een goed huwelijk het resultaat is van hard werken. Paren hebben veel trucs om hun relatie goed te houden, en vaak kennen ze elkaars tactiek niet. Toen een oudere vrouw ziek werd en naar het ziekenhuis werd gebracht, werd haar

Een bange poedel rent naar een peuter om hem te beschermen. Je raadt nooit waarvoor!
Het is al lang bekend dat honden uitstekend babysitters en beschermers van kinderen zijn. Het zijn ideale verzorgers, die zo nodig, de zwakken zullen verdedigen. Sommige dieren reageren slecht wanneer er een nieuw lid in de familie verschijnt. Ze zij