Een van de meest populaire tandpasta bevat een kankerverwekkende stof! Zorg ervoor dat je die niet in jouw badkamer hebt!

Recente studies hebben aangetoond dat het chemische middel, bekend als triclosan, de ontwikkeling van kankercellen kan veroorzaken. Het heeft sterke bacteriedodende en schimmelwerende eigenschappen. Het wordt in ziekenhuizen vaak gebruikt als desinfectiemiddel, als ingrediënt in reinigingsmiddelen, deodorant, zeep en schoonmaakmiddelen voor de handen. En het zit ook in de populaire Colgate tandpasta! Colgate-Palmolive verzekert ons natuurlijk dat het product volkomen veilig is. De ingrediënten zijn in 1997 geaccepteerd, maar dat is 19 jaar geleden! Dit werd pas bereikt na vijf jaar van inspanningen, en bij de vierde poging.
De toestemming werd gegeven op basis van toxicologisch onderzoek dat op ratten en muizen werd uitgevoerd. Sommige gegevens lieten botaantasting zien in dierlijke foetussen. Desondanks werd de tandpasta toegelaten op de consumentenmarkt. Het meest recente onderzoek dat werd uitgevoerd door de American Chemical Society is schokkend. In laboratoriumtests bleek dat triclosan bijdraagt aan de groei van menselijke kankercellen en borsttumoren in muizen!

viralsection.com

2

forsal.pl

5bron : biznes.onet.pl

Facebook Comment
Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
Deze foto’s kunnen u ongetwijfeld hartkloppingen… ongeacht hoe dapper u bent. Voor sommige situaties heeft u hoge weerstand nodig tegen stress en adrenaline. Bekijk hier 15 foto’s voor wie “angst” niet bestaat! (Gordon WRingen aan de pink. Wat betekenen ze eigenlijk?
Het Juweliersbedrijf Fred and Far begon een trend met het dragen van Self Love Pinky Rings. Ze lijken wel een beetje op een verlovingsringen en symboliseren ook de liefde, maar dan niet voor je partner, maar voor jezelf. Beroemdheden, waaronder de ac

Dit is niet het resultaat van een draconische dieet! Kijk hoe je er heel snel beter uit kunt gaan zien!
Adobe Photoshop is een van de beste foto bewerkingsprogramma’s die beschikbaar zijn. Bijna iedereen gebruikt het. Van fotografen en grafisch ontwerpers tot gewone mensen die hun foto’s een beetje willen oppoetsen. Als we zelf niet weten hoe w

Hier is een volgeling van een van de vreemdste religies ter wereld! Zie hoe zijn leven eruit ziet!
Weet je waar pastafarians in geloven? Het Vliegende Spaghetti Monster! Dit is geen grap! Dit goddelijk wezen werd voor het eerst in 2005 beschreven door Bobby Henderson. Blijkbaar schiep dit monster de wereld onder invloed van alcohol, namelijk bier!