Een geweldige hond kalmeert haar eigenaar toen ze zich druk maakte over een bruiloft!

Er zijn soms momenten in het leven die je zenuwen tot het uiterste belasten. Bij vrouwen is dat bijvoorbeeld hun trouwdag. Natuurlijk willen ze dat het de mooiste en beste herinnering wordt, maar wat als er iets mis gaat? De catering die niet kan komen, een hak die kan breken. Bezoekers die onderweg verdwalen?

Deze angsten zijn meestal irrationeel, maar zo zijn vrouwen nu eenmaal :D. Bella, een blindegeleidehond, stal de show toen ze haar opgewonden eigenares ondersteunde tijdens de bruiloft van Valerie en Andrew Pattot. Deze oplettende fotograaf liet niet na deze buitengewone momenten te vereeuwigen. Bella kalmeerde de vrouw en gedroeg zich op zodanige wijze, dat ze haar angst vergat.Bella voelde Valerie’s angst, die aan meerdere angsten en fobieën lijdt, en besloot haar te helpen. Dit is een belangrijke karaktertrek van Golden Retrievers. Het zijn honden die erg gevoelig zijn voor hun eigenaren en hun emotionele toestand goed kunnen aanvoelen.

20


Dit is niet de eerste keer dat Bella de eigenaar een pootje hielp – ze steunt haar echt wanneer zij paniekaanvallen, angsten en migraine heeft.

2122


De andere van de twee honden – Henry – was ook bij de ceremonie aanwezig.

23

Pagina 1 van 1


bron : boredpanda.com

Zie je de schooier? Als je weet wat hij eigenlijk doet, zal je het nooit vergeten.
Herinnert u zich niet meer de kindertijd en schooltijd. Maar hij weet dat mensen kunnen rekenen op zijn hulp. Doet wat het kan om zoveel mogelijk mensen te helpen. Gekleed in oude kleren en slechte schoen, staat hij elke dag bij de Alexander Nevsky K21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal!
21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal! 1. LED verkeerslichten. Zand in een zandloper gemaakt van LED lampjes. Bron: Thanva Tivawong

Surfen door Google Street View kan verbazingwekkende situaties laten zien!
Google Maps Street View maakt het leven makkelijker en laat verschillende plaatsen zien, waarvan je de kans om ze persoonlijk te zien, nooit zou hebben gehad. Echter, soms kan de Google camera iets grappigs, moois en soms verbazingwekkends opvangen.

Het nieuws over deze jongen ging de hele wereld rond! Er is dus hoop geboren!
Ieder kind is een wonder en in dit geval is Tcodolino een kleine wonderkind. Haar zoon werd vier maanden te vroeg geboren en heeft dit overleeft, door dus woog hij 1.5 kg tijdens de geboorte. Deze opmerkelijke kleine jongen, is een ware strijder. Het