Reclame versus werkelijkheid. Junkfood getoond zonder commerciële trucs

De eerste advertenties werden vele eeuwen geleden gemaakt, toen de eerste mensen begonnen om producten te tonen om te bewijzen dat ze beter waren dan op de stand van de buren. Momenteel werken er bij reclamecampagnes hele drommen mensen die op elk detail letten en meer nieuwe trucs bedenken over hoe ze ons iets kunt verkopen dat we niet nodig hebben.

Het geluid van het sluiten van de deur van een BMW werd speciaal ontwikkeld door 36 ingenieurs. Kunstredacteuren en een heel team aan andere specialisten werken om voedsel er op reclamefoto’s zo perfect mogelijk uit te laten zien. Volgens het uitgangspunt dat de ogen het eerst eten, laten ze voedsel in prachtige kleuren zien, vol en sappig. Hoe het er in werkelijkheid uit ziet… je hoeft alleen maar te kijken.

burger małe


1. Vruchtenbroodjes, zogenaamd tjokvol met fruit.

cart1


2. Een Grieks broodje, je zult versteld staan.

cart2


3. Patat, wie van ons is ooit niet teleurgesteld geweest door de grootte.

cart3


4. Chicken McNuggets, heb je ze geprobeerd? Helaas, ik wel.

cart4bron : brightside.me

Facebook Comment
9 Voorbeelden Dat Het Verkeerd Parkeren Van Een Auto Vervelend Kan Zijn. Deze Slechte Chauffeurs Leerden Hun Lesje!
Niet iedereen is een perfecte bestuurder, je kunt het op de wegen zien. Een zondagsrijder kan niet gestraft worden, we kunnen alleen maar in stilte vloeken. Maar als iemand zijn auto erg slecht parkeert, kunnen we hem te pakken nemen en hem het problDe briljante manier van Albert Einstein om problemen op te lossen! Door deze methode zullen jouw problemen tot het verleden behoren!
Het leven van iedere volwassene bestaat uit obstakels die zijn of haar wil en analytisch denken vormgeven. Elk dilemma en de manier waarop het wordt opgelost, leert ons iets. Voordat je een probleem probeert op te lossen is het de moeite waard om ero

Deze New Yorkse zanger zou op de grootste podia ter wereld moeten staan, maar hij geeft concerten in… de metro!
Een van de meest gerespecteerde muzikale talenten is het talent in de vorm van een uniek stemgeluid. Topzangers worden door een menigte fans aanbeden en verdienen miljoenen, hoewel bij velen de muzikale capaciteiten te wensen overlaat en het ontbreke

Hebben deze mensen enig idee hoe dicht zij bij de dood waren? Waarschijnlijk niet!
Deze mensen hebben een ongelofelijk moed.   Ze klommen op hoge gebouwen en torens en maakte daar foto’s van.   (webmirra.com) Dubai.