De dood van deze jongen schokte iedereen. Het kind verdronk terwijl hij in zijn eigen bed lag! Waarschuw je vrienden.


Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor droge verdrinking, omdat hun organen zo klein zijn. Zelfs een kleine hoeveelheid water kan tot zwelling leiden en tot verstoring van de uitwisseling van gassen in het lichaam. Dit is een ernstige en reële bedreiging voor de gezondheid en het leven van een kind, waar veel ouders niet van weten. Cassandra had ook nog nooit gehoord over droge verdrinking, totdat het met haar zoon gebeurde.

Johnny’s verhaal vestigt de aandacht op het probleem van droge verdrinking.
d477f25f67bcdaadb3c5895179e4d354Ouders met kinderen die in de buurt van het water of in een zwembad zijn, moeten hun kinderen en hun gedrag nauwlettend observeren, zelfs na thuiskomst. Het is ook de moeite waard om jezelf en andere volwassenen te controleren, omdat verstikking door water voor iedereen een gevaar is. Zodra we de alarmerende symptomen waarnemen, moet er onmiddellijk een arts worden gewaarschuwd. Elke minuut is kostbaar en een snelle reactie kan iemands leven redden.

Het zorgeloze karakter van een vakantie moet de waakzaamheid van de ouders niet verminderen.
fun-169720_960_720


Symptomen die wijzen op droge verdrinking zijn onder andere:

• sterk en aanhoudend hoesten
• pijn op de borst
• moeite met ademhalen of hyperventilatie
• zware uitputting
• blauwachtige lippen
• apathie

Het is goed om te beseffen wat droge verdrinking is, vooral omdat de zomer eraan komt, en daarmee ook uitstapjes naar zee, meren of rivieren.

Onze kennis en oplettendheid kan iemands leven redden.
beeb8bc577fcec5df499c8cf1f56a31fbron : nolocreo.com

Deze foto’s zijn op het perfecte moment genomen. Neem een kijkje!
Is het een helm, en waar is zijn hoofd? (vasi.net)   Iemand voelt zich niet goed. (vasi.net)       Kind op het juiste moment gepakt. (vasi.net)Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen
Teddy’s leraar uit klas één schreef: “Teddy is een gelukkig kind, lacht altijd en heeft plezier. Hij maak zijn taken zorgvuldig en heeft goede manieren. Hij is altijd vrolijk…” Teddy’s leraar uit klas twee liet deze in

Zelfs de artsen stonden verbaasd door dit eenvoudige huismiddeltje. De doeltreffendheid ervan wordt door honderden mensen erkend!
4. Infectie van de galblaas. Ook in dit geval zal bovengenoemd mengsel helpen. 5. Regelmatig verkouden. Honing en kaneel helpen ook bij de behandeling van de sinussen en hoesten. Strooi een beetje kaneel over een flinke eetlepel honing en eet het men

Deze Vaders Zorgden Voor Hun Kinderen. Kijk Wat De Gevolgen Waren!
Het duurde maar eventjes en een televisie was helemaal wit geworden.   Gelukkig dat de vader in de buurt was, anders was dit meisje door een enorme “monster” meegesleurd. Een moment was genoeg om alles in de omgeving wit te krijgen.