Een jong meisje gaf een jongen een glas melk – het veranderde hun levens voor altijd!

Vriendelijkheid en het tonen van je hart aan een ander persoon is altijd waardevol, en meer dan dat, het is onbetaalbaar. Want soms kan datgene, waarvan wij denken dat het een kleinigheid is, voor iemand anders alles betekenen. Iets goeds doen is het begint van alles, omdat het goede, zodra het de wereld ingestuurd wordt, graag terug komt.

Het volgende verhaal is een perfect voorbeeld.Howard Kelly was een arme jongen, die moest werken om geld te verdienen voor school en vervoer om er te komen. Hij werkte als een deur-tot-deur verkoper, wat soms heel goed ging. Maar er waren dagen dat hij geen cent verdiende. Na twee dagen zonder eten en het overwinnen van zijn schaamte, besloot hij om bij het volgende huis te vragen om iets te eten.

518cdb395c468_630


Hij klopte op de deur, en toen een jong meisje open deed, was hij sprakeloos. Opeens leek het vragen om wat eten iets te veel.

Zou ik… een glas water kunnen krijgen? – vroeg hij eindelijk aarzelend.

Het meisje begreep meteen dat de jongen erg veel honger had. Ze verdween even in het huis en bracht hem een groot glas melk. Ze jongen was vervuld met nieuwe kracht – niet alleen omdat hij een volle maag had, maar ook omdat hij vertrouwen in de mensheid had gekregen.

Hoeveel krijg je van me? – vroeg hij, hoewel hij geen cent had. Niets! Mijn moeder zegt dat vriendelijkheid onbetaalbaar is.

mleko-3-2-230g


Er gingen jaren voorbij, Howard Kelly werd arts en werkte in een ziekenhuis in de stad. Toen een vrouw naar de afdeling werd gebracht, herkende hij onmiddellijk het meisje dat jaren geleden aardig voor hem was. Hij begon te vechten voor haar leven, de toestand van de vrouw was erg slecht, maar dankzij de dokter waren ze in staat om haar te redden.

Na de behandeling was de vrouw erg bang bij het openen van de rekening van het ziekenhuis. Ze wist dat haar behandeling erg duur moest zijn. Sterker nog, het bedrag was ook erg hoog, maar een begeleidend briefje verbaasde haar nog meer:

“Betaald door een glas melk lange tijd geleden. Dr. Howard Kelly”.

poll_47

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Een verzorger moet weer nieuwe weesjes gaan helpen, maar de reactie van deze kleine kangoeroe zal je hart raken
Australië heeft een groot probleem met kangoeroes die de weg op springen. Ondanks hun kracht en flexibiliteit hebben de dieren helaas in veel gevallen geen enkele kans tegen de snel rijdende auto’s. Het gebeurt vaak dat de volwassen kangoeroes jon“Ik hoop dat je dit bericht deelt…” De oproep van een acteur ontroert je!
Als we rijke en beroemde mensen zien, lijkt het vaak alsof hun leven over rozen gaat, maar dat is niet altijd zo. Dit zijn mensen met dezelfde problemen en moeilijkheden als gewone mensen. Op de fanpagina van de acteur Keanu Reeves, Before Christmas,

Hij doet een rauw ei in zijn koffie en krijgt iets verrassends. Deze tip kende je vast nog niet!
Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat ze ‘s ochtends normaal kunnen functioneren zonder koffie. Sommigen drinken het voor de smaak, anderen vanwege de cafeïne die er in zit en de stimulerende eigenschappen. Het klopt dat koffie de effic

Deze Neushoorn Is Zo Waardevol Dat Commando’s Hem Dag En Nacht Bewaken!
De hoorns van neushoorns zijn zeer waardevol op de zwarte markt, waardoor deze prachtige dieren helaas uitsterven. Dit is het laatste mannetje van de zwarte neushoorn in de wereld. Tegenwoordig kosten hoorns meer dan $ 75.000 per kilo, de laatste ver