Een jong meisje gaf een jongen een glas melk – het veranderde hun levens voor altijd!

Vriendelijkheid en het tonen van je hart aan een ander persoon is altijd waardevol, en meer dan dat, het is onbetaalbaar. Want soms kan datgene, waarvan wij denken dat het een kleinigheid is, voor iemand anders alles betekenen. Iets goeds doen is het begint van alles, omdat het goede, zodra het de wereld ingestuurd wordt, graag terug komt.

Het volgende verhaal is een perfect voorbeeld.Howard Kelly was een arme jongen, die moest werken om geld te verdienen voor school en vervoer om er te komen. Hij werkte als een deur-tot-deur verkoper, wat soms heel goed ging. Maar er waren dagen dat hij geen cent verdiende. Na twee dagen zonder eten en het overwinnen van zijn schaamte, besloot hij om bij het volgende huis te vragen om iets te eten.

518cdb395c468_630


Hij klopte op de deur, en toen een jong meisje open deed, was hij sprakeloos. Opeens leek het vragen om wat eten iets te veel.

Zou ik… een glas water kunnen krijgen? – vroeg hij eindelijk aarzelend.

Het meisje begreep meteen dat de jongen erg veel honger had. Ze verdween even in het huis en bracht hem een groot glas melk. Ze jongen was vervuld met nieuwe kracht – niet alleen omdat hij een volle maag had, maar ook omdat hij vertrouwen in de mensheid had gekregen.

Hoeveel krijg je van me? – vroeg hij, hoewel hij geen cent had. Niets! Mijn moeder zegt dat vriendelijkheid onbetaalbaar is.

mleko-3-2-230g


Er gingen jaren voorbij, Howard Kelly werd arts en werkte in een ziekenhuis in de stad. Toen een vrouw naar de afdeling werd gebracht, herkende hij onmiddellijk het meisje dat jaren geleden aardig voor hem was. Hij begon te vechten voor haar leven, de toestand van de vrouw was erg slecht, maar dankzij de dokter waren ze in staat om haar te redden.

Na de behandeling was de vrouw erg bang bij het openen van de rekening van het ziekenhuis. Ze wist dat haar behandeling erg duur moest zijn. Sterker nog, het bedrag was ook erg hoog, maar een begeleidend briefje verbaasde haar nog meer:

“Betaald door een glas melk lange tijd geleden. Dr. Howard Kelly”.

poll_47

Pagina 1 van 1Hij vond een jong dat op straat lag te sterven. Hij wist nog niet dat hij een trouwe vriend zou krijgen door hem mee naar huis te nemen!
Het is een warme zomerdag in Florida. Jeff Longo gaat wandelen. Plotseling stopt hij als hij een klein schepsel in de straat opmerkt dat onmiddellijk hulp nodig heeft! Het was een pasgeborene die blijkbaar door zijn moeder in de steek was gelatenR9 nuttige toepassingen van citroenen, waarvan je geen idee had dat ze bestonden…
Het is erg gezond wanneer je de dag begint met een glas water met citroen – het beinvloedt onze gezondheid op een zeer gunstige manier. Wil je een gezond drankje maken, giet dan warm of koud water, maar niet kokend, over een citroen. Hieronder

Hoe kun je een ui snijden zonder te huilen?! Wij kennen een eenvoudige en beproefde manier!
Het schillen en snijden van uien is een van de minst aangename dingen die we in de keuken doen. Wanneer de schil wordt beschadigd, geeft het een enzym (alliinase) af, die reageert met andere ingrediënten wat het tranen van de ogen veroorzaakt. Dit &

Je Zult Niet Geloven Wat Er Op De Top Van Deze Ski Jump Zit!
Een uitzicht op de skischans voor de renovatie. Maar er is iets bijzonders – wonen op de top van de Holmenkollen skischans in Oslo. De schans wordt gebruikt tijdens de Olympische Winterspelen, de World Cup en vele andere competities. Meestal zi