Een jong meisje gaf een jongen een glas melk – het veranderde hun levens voor altijd!

Vriendelijkheid en het tonen van je hart aan een ander persoon is altijd waardevol, en meer dan dat, het is onbetaalbaar. Want soms kan datgene, waarvan wij denken dat het een kleinigheid is, voor iemand anders alles betekenen. Iets goeds doen is het begint van alles, omdat het goede, zodra het de wereld ingestuurd wordt, graag terug komt.

Het volgende verhaal is een perfect voorbeeld.Howard Kelly was een arme jongen, die moest werken om geld te verdienen voor school en vervoer om er te komen. Hij werkte als een deur-tot-deur verkoper, wat soms heel goed ging. Maar er waren dagen dat hij geen cent verdiende. Na twee dagen zonder eten en het overwinnen van zijn schaamte, besloot hij om bij het volgende huis te vragen om iets te eten.

518cdb395c468_630


Hij klopte op de deur, en toen een jong meisje open deed, was hij sprakeloos. Opeens leek het vragen om wat eten iets te veel.

Zou ik… een glas water kunnen krijgen? – vroeg hij eindelijk aarzelend.

Het meisje begreep meteen dat de jongen erg veel honger had. Ze verdween even in het huis en bracht hem een groot glas melk. Ze jongen was vervuld met nieuwe kracht – niet alleen omdat hij een volle maag had, maar ook omdat hij vertrouwen in de mensheid had gekregen.

Hoeveel krijg je van me? – vroeg hij, hoewel hij geen cent had. Niets! Mijn moeder zegt dat vriendelijkheid onbetaalbaar is.

mleko-3-2-230g


Er gingen jaren voorbij, Howard Kelly werd arts en werkte in een ziekenhuis in de stad. Toen een vrouw naar de afdeling werd gebracht, herkende hij onmiddellijk het meisje dat jaren geleden aardig voor hem was. Hij begon te vechten voor haar leven, de toestand van de vrouw was erg slecht, maar dankzij de dokter waren ze in staat om haar te redden.

Na de behandeling was de vrouw erg bang bij het openen van de rekening van het ziekenhuis. Ze wist dat haar behandeling erg duur moest zijn. Sterker nog, het bedrag was ook erg hoog, maar een begeleidend briefje verbaasde haar nog meer:

“Betaald door een glas melk lange tijd geleden. Dr. Howard Kelly”.

poll_47

Pagina 1 van 1Een vader laat zijn dochter het warme hart eten van een hert dat net was gedood. Het is verschrikkelijk, maar het is echt gebeurd
Johnny Yuile is een Nieuw-Zeelandse politieagent en ook een fervent fan van de jacht. En zijn 8 jaar oude dochter Chloe deelt de passie van haar vader en ging onlangs met hem op jacht. Het meisje schoot een jong hert, nadat ze het helemaal alleen inIn dit hotel zijn meer dan 10.000 kamers, maar geen enkele gast! Kom te weten waarom!
Naast het zandstrand op het Duitse eiland Rügen (Oostzee) staat het grootste hotel in de wereld. Het heeft 10.000 kamers met uitzicht op zee.  Hoewel het meer dan 70 jaar geleden werd gebouwd, heeft geen man hier ooit geslapen.   Het resort wo

Iedereen dacht dat deze dakloze man geld voor zichzelf inzamelde. Toen een vrouw het papier las dat hij vasthield, wist ze onmiddellijk dat hij hulp nodig had!
Het lot heeft zo zijn onverwachte wendingen, maar het is belangrijk om onze menselijkheid te bewaren. Het lot kan een levensverhaal in petto hebben dat geen enkele schrijver zou kunnen bedenken. Soms hebben we geluk en op andere momenten lijkt het le

Ze Besloten Om Een Cheeseburger Van McDonald’s In Zoutzuur Te Doen… Het Resultaat Van Het Experiment Is Schokkend!
Zoutzuur in de maag maakt de vertering van eiwitten mogelijk en activeert aldus spijsverteringsenzymen! Dit experiment laat zien wat er in onze maag gebeurt na het eten van een cheeseburger. Wij waarschuwen je dat het niet een erg prettig gezicht is!