Je zult niet geloven wat dit kleine gebouw is… De combinatie van deze foto’s maakte me sprakeloos.

Je zou denken dat iemand die ooit deze latrine heeft bezocht een geweldige indruk heeft gemaakt op hun vrienden. Kijk eens hoe dapper je bent!

2
En een tweede gedachte… om gewoon door te lopen en te genieten van het adembenemend uitzicht, maar in ieder geval niet het bijgebouw gebruiken.  

3
Op zulke dagen kan het gebruik van het bijgebouw gemakkelijker worden.

4


bron : Siberian Times

Hierom schrijven gelukkige koppels op sociale media niet over hun relatie
Gelukkige koppels kunnen met elkaar over moeilijke onderwerpen praten. Als je een gelukkige relatie hebt gaat het niet alleen over vakantiereizen, maar bovenal over een goed dagelijks leven. Gelukkige koppels weten dat een vrolijke onderbreking leuk7 onopgeloste mysteries die je kunnen doen schrikken! Lees ze als je niet bang bent!
2. Caroline Walter. Deze tragedie vond in 1967 plaats in Freiburg, Duitsland, toen Caroline overleed op de leeftijd van 16 jaar. Haar zus vroeg een beeldhouwer of hij een levensgroot standbeeld van haar op het graf zou kunnen maken. Al 148 jaar lang

Een 7-jarige jongen redde een 2-jarige van de verdrinkingsdood! Het kind overleefde alleen dankzij zijn dapperheid
De artsen meldden dat de toestand van het kind stabiel was en dat hij volledig zou herstellen, zonder enige twijfel dankzij Cesar. Als niet zo snel had gereageerd, zou de tweejarige zeker in het zwembad zijn verdronken. De familie Galeana is erg trot

Deze badkamers zijn echte kunstwerken
#3. Onzichtbaar bad. Bron: Stern McCafferty, hraggle #4. Wasbak met patronen. Bron: omvivo