Hou je van bananen? Ontdek waar je op moet letten voordat je ze in de winkel koopt!

Bananen hebben vele voordelen, ze zijn een bron van energie, en dus zijn ze populair bij atleten. Zij bevatten ook vezels en kalium, dat het verlies van calcium in het lichaam voorkomt. Bananen zijn ook een bron van vitamine B6 en vitamine C.

Hoewel ze veel calorieën bevatten, is het de moeite waard ze in je dieet op te nemen. En in plaats van een reep of een zoet broodje, kun je beter voor een banaan kiezen, die gezonder is en energie geeft. Waar moet je op letten om het beste fruit te vinden? Hier zijn onze suggesties.


sega-addict.com

bananascale


Goede bananen kopen moet beginnen door naar de schil van de vrucht te kijken.
Banaan is onrijp, stevig en hard.
Het rijpingsproces is net begonnen, het zetmeel begint in suiker te veranderen, maar hij is nog niet prettig om te eten.
Bananen worden zo naar de winkels verstuurd.
De banaan is geschikt om te eten, maar nog niet zoet. Je kunt hem thuis ongeveer vier dagen bewaren.
De banaan is stevig en kan thuis ongeveer 3 dagen worden bewaard.
De banaan is zoet en smakelijk – hij is prettig om te eten.
Het is ideaal om te eten en heel zoet – een genoegen.

Als je van zoete bananen houdt, kies je die met bruine vlekken. Ze laten zien dat de banaan zoet is en perfect voor consumptie. De verhouding van zoetheid tot zetmeel is 20:1, terwijl een groene vrucht een tegenovergestelde waarde heeft.

banana-1206002_960_720
Een vader controleerde zorgvuldig de schoen van zijn zoon. Als hij dat niet had gedaan, zou zijn kind nu dood zijn!
Soms klagen kinderen dat hun ouders overbezorgd zijn. Dat is bijzonder vervelend als de tiener vrijheid wil en de vader en moeder het verbieden, of controleren wanneer ze van een feestje terugkomen en wat voor soort vrienden ze hebben. Ze doen het al14 Dieren Die Vergeten Tot Welke Soort Ze Behoren. De Laatste Is Briljant!
Als iemand je vraagt over soorten dieren, heb je meestal geen probleem om te beschrijven hoe ze eruit zien of zich gedragen. Katten blaffen en apporteren, koeien huilen naar de maan en honden die je… wacht eventjes! Zo was het toch niet! Ik ben

Deze Beelden Zullen Je Van Oor Tot Oor Doen Glimlachen! Bekijk Deze Grappige Gifs Met Dieren!
Ben je op zoek naar iets dat je zal doen glimlachen? Dit is een perfecte keuze! Deze gekke dieren zullen je in een goed humeur brengen! Huisdieren kunnen je soms verrassen! Als je het niet verwacht, kunnen ze je flink voor de gek houden! We laten de

Hij bedekt de oude vloer met houten cirkels. Toen hij klaar was kon ik mijn ogen niet geloven. Een openbaring!
Dankzij creatieve ‘doe het zelf’ ideeën is de renovatie van een huis of appartement nu wat leuker en minder kostbaar. Voor een klein bedrag kunnen we iets unieks maken dat niet in de winkel te koop is. De techniek die deze man gebruikt i