Hou je van bananen? Ontdek waar je op moet letten voordat je ze in de winkel koopt!

Bananen hebben vele voordelen, ze zijn een bron van energie, en dus zijn ze populair bij atleten. Zij bevatten ook vezels en kalium, dat het verlies van calcium in het lichaam voorkomt. Bananen zijn ook een bron van vitamine B6 en vitamine C.

Hoewel ze veel calorieën bevatten, is het de moeite waard ze in je dieet op te nemen. En in plaats van een reep of een zoet broodje, kun je beter voor een banaan kiezen, die gezonder is en energie geeft. Waar moet je op letten om het beste fruit te vinden? Hier zijn onze suggesties.


sega-addict.com

bananascale


Goede bananen kopen moet beginnen door naar de schil van de vrucht te kijken.
Banaan is onrijp, stevig en hard.
Het rijpingsproces is net begonnen, het zetmeel begint in suiker te veranderen, maar hij is nog niet prettig om te eten.
Bananen worden zo naar de winkels verstuurd.
De banaan is geschikt om te eten, maar nog niet zoet. Je kunt hem thuis ongeveer vier dagen bewaren.
De banaan is stevig en kan thuis ongeveer 3 dagen worden bewaard.
De banaan is zoet en smakelijk – hij is prettig om te eten.
Het is ideaal om te eten en heel zoet – een genoegen.

Als je van zoete bananen houdt, kies je die met bruine vlekken. Ze laten zien dat de banaan zoet is en perfect voor consumptie. De verhouding van zoetheid tot zetmeel is 20:1, terwijl een groene vrucht een tegenovergestelde waarde heeft.

banana-1206002_960_720
Facebook Comment
Een Kippenei Werd In Een Kom Met Coca-Cola Gedaan! Een Jaar Later Werd Het Uit De Kom Gehaald. Dit Experiment Schokte Iedereen!
Het is algemeen bekend dat Coca-Cola een zeer ongezond drankje is. Het wordt onder andere gebruikt als oplosmiddel voor roest en als vlekkenverwijderaar. Het is bewezen dat koolzuurhoudende vloeistof het verlies van calcium in de botten veroorzaakt.Deze vrouw verzamelt omgehakte boomstammen en maakt er fantastische dingen van! Het resultaat is echt geweldig!
 Kunst verandert na verloop van tijd en krijgt steeds meer betekenis. Voor veel mensen gebeurt dat op verschillende manieren. Wat sommige mensen als vandalisme zien, is voor anderen een vorm van talent. Dankzij deze diversiteit is er voor iedereen w

Een computer vele uren lang gebruiken ruïneert je gezondheid. Leer hoe je jezelf kunt helpen!
Niemand hoeft je te vertellen dat urenlang achter een computer zitten een slechte invloed heeft op het hele lichaam – met name de wervelkolom. Vele jaren van slechte praktijken doen het hoofd iets naar voren bewegen en de huid op de hals snelle

90-jarige vrouw heeft haar dagboek gevonden uit de Tweede Wereldoorlog. Zie wat zij heeft ontdekt!
Laura Mae Davis een 90-jarige vrouw, die recent naar de Tweede Wereldoorlog Museum in New Orleans is geweest om de presentatie in de eer van haar school liefde – Kapitein Thomas Jones. Ze was voorbereid voor de emotionele ervaring… maar w