Hou je van bananen? Ontdek waar je op moet letten voordat je ze in de winkel koopt!

Bananen hebben vele voordelen, ze zijn een bron van energie, en dus zijn ze populair bij atleten. Zij bevatten ook vezels en kalium, dat het verlies van calcium in het lichaam voorkomt. Bananen zijn ook een bron van vitamine B6 en vitamine C.

Hoewel ze veel calorieën bevatten, is het de moeite waard ze in je dieet op te nemen. En in plaats van een reep of een zoet broodje, kun je beter voor een banaan kiezen, die gezonder is en energie geeft. Waar moet je op letten om het beste fruit te vinden? Hier zijn onze suggesties.


sega-addict.com

bananascale


Goede bananen kopen moet beginnen door naar de schil van de vrucht te kijken.
Banaan is onrijp, stevig en hard.
Het rijpingsproces is net begonnen, het zetmeel begint in suiker te veranderen, maar hij is nog niet prettig om te eten.
Bananen worden zo naar de winkels verstuurd.
De banaan is geschikt om te eten, maar nog niet zoet. Je kunt hem thuis ongeveer vier dagen bewaren.
De banaan is stevig en kan thuis ongeveer 3 dagen worden bewaard.
De banaan is zoet en smakelijk – hij is prettig om te eten.
Het is ideaal om te eten en heel zoet – een genoegen.

Als je van zoete bananen houdt, kies je die met bruine vlekken. Ze laten zien dat de banaan zoet is en perfect voor consumptie. De verhouding van zoetheid tot zetmeel is 20:1, terwijl een groene vrucht een tegenovergestelde waarde heeft.

banana-1206002_960_720
De vreemdste complottheorieën! Sommige mensen geloven ze echt!
Medestanders van deze theoretici beweren dat bepaalde relevante feiten slim worden verborgen voor het publiek. Zij geloven dat de maatschappij verraderlijk wordt misleid door bepaalde groepen mensen die een aantal verrassende gebeurtenissen willen veToen hij nauwkeurig naar deze foto keek, wilde de man een echtscheiding! Dat verbaast me niks. Ik zou hetzelfde doen!
Als je denkt dat dit een grap is, dat is niet! Het is een van de meest controversiële verhalen die de afgelopen paar maanden op het internet rondcirkelen. De echtgenoot van de afgebeelde vrouw links ging op zakenreis. Hij was maar 20 dagen weg van h

Toen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!
Toen ik opgroeide, was ik een gelukkig kind, omringd door de liefde van mijn ouders en broers en zussen, en was er zeker van dat mij niets kon gebeuren. Hoewel er elders in de wereld wreedheid, haat en kwaad bestond, was ik me er niet van bewust. Hel

Hij Pakte Een Klein Ei. Toen Begon Het Te Kraken, Stond Ik Doodstil. Kijk Eens Wat Er Uit Het Ei Kwam!
Het wonder van de geboorte… iets dat de mens noch enig ander schepsel in de wereld ooit zal begrijpen. Er is waarschijnlijk niets boeiender, dan de mogelijkheid om te kijken terwijl de wereld een volgende schattige baby verwelkomt. Een man pakt