Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!

Helaas begrijpt niet iedereen wat hij doet. Mensen vragen me waarom ik ze elke dag voer, of zeggen dat ik ze te veel en te vaak voer. Dan antwoord ik: Je eet toch zelf ook elke dag? Jij krijgt ten minste drie maaltijden per dag, en zij eten eenmaal per 24 uur.


De man zegt dat hij zijn werkzaamheden wil voortzetten zolang zijn kracht en met name zijn financiĆ«le middelen het toelaten. Hij hoopt ook dat er op een dag iemand zal zijn die zijn rol zal overnemen. Alle katten waar deze man voor zorgt, zijn goed verzorgd. Als ze gewond raken – want helaas gebeurt dat ook – neemt de man ze mee naar zijn huis en geeft ze de nodige steun. Zijn houding is echt fantastisch, en het feit dat hij zijn missie al 22 jaar uitvoert, is al indrukwekkend. Ik bewonder hem!


Hieronder kun je een video bekijken over Willie, een man met een groot hart, die van zwerfkatten houdt en hen al jaren helpt.bron : gofundme.com

Facebook Comment
Een groep leeuwen wordt geconfronteerd met een klein vosje, en wat er dan gebeurd is ongelooflijk!
De leeuwin ging rustig door met het verzorgen van haar welpen. De vos ontsnapte later veilig uit de groep. Het instinct van de moeder won het van instinct van het roofdier!  Deze man heeft stiekem zijn gekke kat gefilmd. De resultaten zullen je doen huilen van het lachen!
Zie Luna in actie. Wees gewaarschuwd, je zult huilen van het lachen! Vond je deze brutale kat leuk? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Al deze honden hebben een groot probleem! Deze angst is pluizig en zacht, maar kan heel erg… vervelend zijn. Wat is het?
Bekijk de video waaruit blijkt wat voor hondenleven je hebt met katten ;)

Deze trucjes maken het leven voor elke vrouw makkelijker. Truc nummer 6 is het meest nuttig!
3. Dit is een uitstekend advies voor meisjes die aan sport doen. Naai een inzetstukje aan de binnenkant van je broek. De kleding zal prettiger zitten en de zogenaamde “kamelenteen” vermijden.