Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!


Willie is een erg aanhankelijke, zorgzame en eerlijke man. Hij is van oorsprong afkomstig uit Puerto Rico, gelooft sterk in God en zijn goedheid, ondanks de pijn en het verdriet dat hij elke dag om zich heen ziet. Hij heeft een vrouw, Alaj, twee kinderen en vier kleinkinderen. Hij houdt van dieren en kon daarom niet onverschillig zijn voor het lijden van de katten die in Hartford leven.Hij begon in 1995 met het voederen van de dieren, nadat een klein en blijkbaar erg hongerig katje naar hem toe kwam. Het was door mensen achter gelaten of volledig verwaarloosd. En ik zag duidelijk dat hij hulp nodig had – zegt de man. Willie besefte direct dat de zorg voor katten de missie van zijn leven zou worden.


Niet alleen komt hij elke avond om de dieren te voeden, maar hij let ook op hun andere behoeften. Hij zorgt er onder andere voor dat de vrouwtjes en mannetjes gesteriliseerd worden, om te voorkomen dat de grote populatie aan huisdieren niet ongecontroleerd blijft groeien. Hij heeft echter niet veel middelen om dat te doen, want hij leeft voornamelijk van het verzamelen en verkopen van metalen, dus als je hem wilt steunen, dan kun je dat hier doen.bron : gofundme.com

Facebook Comment
Er werd een kind geboren met een gewicht van slechts 200 gram. De moeder dacht dat de duivel het terug wilde halen…
Om haar dochter met goede krachten te ondersteunen noemde Megan haar E’Layah Faith. Het kind vertoonde een grote wil om te overleven en begon uiteindelijk aan te komen. Artsen en diĆ«tisten ontwikkelde een speciaal soort melk voor de vroeg gebo15 ongelooflijke situaties die modellen overkwamen. Je komt niet meer bij van het lachen!
5. Ze zal niet ver komen – letterlijk en figuurlijk. 6. Ze zit als een rat in de val! 7. “Dat is niet mijn schuld, iemand zette me de voet dwars!” 8. Tik, tik, tik, en…. PLOF !!!

Hij vroeg zijn vrouw om al zijn spaargeld samen met hem te begraven. De vrouw deed wat haar gezegd werd… Wat er later gebeurde, deed me huilen van het lachen!
“Je zegt dat je al zijn spaargeld in zijn zak stopte?” vroeg de flink geschrokken vriend. “Natuurlijk, ik heb alles erin gedaan. Maar ik heb het hele bedrag op mijn bankrekening gestort en heb gewoon een cheque in zijn zak gedaan!&#

Leeuwinnen jaagden op een baviaan, terwijl een jong zich aan haar vastklampte. Wat ze daarna deden is moeilijk te verklaren!
De leeuwinnen raakte geĆÆnteresseerd in de baby, maar het ongewone was dat ze met het angstige jong begonnen te spelen! Om te voorkomen dat ze het kleine aapje pijn deden, begonnen ze heel voorzichtig met hem te spelen. Een van de leeuwinnen nam het