Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!


Willie is een erg aanhankelijke, zorgzame en eerlijke man. Hij is van oorsprong afkomstig uit Puerto Rico, gelooft sterk in God en zijn goedheid, ondanks de pijn en het verdriet dat hij elke dag om zich heen ziet. Hij heeft een vrouw, Alaj, twee kinderen en vier kleinkinderen. Hij houdt van dieren en kon daarom niet onverschillig zijn voor het lijden van de katten die in Hartford leven.Hij begon in 1995 met het voederen van de dieren, nadat een klein en blijkbaar erg hongerig katje naar hem toe kwam. Het was door mensen achter gelaten of volledig verwaarloosd. En ik zag duidelijk dat hij hulp nodig had – zegt de man. Willie besefte direct dat de zorg voor katten de missie van zijn leven zou worden.


Niet alleen komt hij elke avond om de dieren te voeden, maar hij let ook op hun andere behoeften. Hij zorgt er onder andere voor dat de vrouwtjes en mannetjes gesteriliseerd worden, om te voorkomen dat de grote populatie aan huisdieren niet ongecontroleerd blijft groeien. Hij heeft echter niet veel middelen om dat te doen, want hij leeft voornamelijk van het verzamelen en verkopen van metalen, dus als je hem wilt steunen, dan kun je dat hier doen.bron : gofundme.com

Deze vrouwen aten 12 dagen lang alleen bananen. De resultaten van het experiment zijn ongelooflijk!
Zij geven het lichaam veel energie. Ze worden speciaal aanbevolen voor sporters en mensen met een intensieve work-out. De vitaminen en mineralen in de vrucht helpen het uithoudingsvermogen te verhogen en plotselinge spierkrampen te verminderen.  ZeDe meest verbazingwekkende afwijkingen in het dierenrijk. Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan. Nummer 27 is prachtig!
4. Een half albino pauw. 5. Een roze libel. 6. Mijn camouflage is echt geweldig. Niemand weet dat ik hier ben. He he he.” 7. Een gevlekte zalm. 8. Een albino gorilla.

In dit hotel zijn meer dan 10.000 kamers, maar geen enkele gast! Kom te weten waarom!
De gebouwen hebben een lengte tot 4,5 km. Ze staan ongeveer 150 meter van het strand.   Bij de bouw van Prora waren alle grote bouwbedrijven betrokken. Bijna 9.000 werknemers werkten aan dit gigantische project.   Met de komst van de Tweede

Echte kunst op ongebruikelijke locaties. Bekijk het werk van een Spaanse artiest!
2. London.