Leeuwinnen jaagden op een baviaan, terwijl een jong zich aan haar vastklampte. Wat ze daarna deden is moeilijk te verklaren!

Fotograaf Evan Schiller en zijn vrouw Lisa Holzwarth, die ook fotograaf is, zijn altijd gepassioneerd geweest over het leven van de grote katten. Ze besteden veel tijd aan het documenteren van hun leven. Tijdens hun reizen over de wereld hebben ze meerdere malen Afrikaanse leeuwen opzocht. Gedurende een van die reizen konden ze een interessante en ongewone gebeurtenis vastleggen.  

Tijdens een reis in Botswana zagen ze een troep bavianen die rustig in een paar bomen zaten te eten. Na een tijdje werden ze door een troep leeuwen aangevallen.

1


Twee leeuwinnen slaagden erin om een volwassen baviaan te vangen. Pas toen de fotografen zagen wat ze hadden gevangen, merkten ze dat een babybaviaan zich aan de vacht van de volwassen aap vastklampte.

2


Het jonge dier liet instinctief de vacht van zijn moeder los en begon onhandig te vluchten. De jonge aap was een gemakkelijke prooi voor de leeuwen! De volwassen bavianen uit de troep hadden zich hoog in de bomen verstopt, omdat hun angst te groot was om het kleine aapje te helpen.
Op de volgende pagina kun je zien wat er met de jonge baviaan gebeurde.

3bron : lifebuzz.com

Wat zit er aan het puntje van een banaan? We weerleggen de mythen en bevestigen de feiten!
Bananen zijn de meest gegeten fruitsoort die we hebben. Het is gemakkelijk te bewaren, gemakkelijk te pellen en gemakkelijk te eten. Daarnaast voorziet het je lichaam van een heleboel goede energie. Het zit vol van met voordelen, maar flink wat mytheDeze grote honden werden gebruikt om op beren te jagen.
Als hondenliefhebber was ik geneigd te denken dat ik al alle soorten honden al had gezien. Maar ik had me duidelijk vergist. Wanneer je de Kaukasische Herdershond ziet, dan zul je verliefd worden op dit ras. Kaukasische Herdershonden werden in de Kau

Hij heeft geen armen, zij heeft geen benen… Hun relatie kan een bron van inspiratie voor vele mensen zijn.
Ahmad en Fátima zijn een echtpaar dat de wereld verrast met hun droom om vooruit te komen, en zich geen zorgen te maken over de obstakels die het leven hen heeft gebracht. Hij is een man van zesentwintig jaar zonder armen, en zij werd geboren zonder

Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Over de hele wereld zijn vele verpleeghuizen waar ouderen en zieke mensen tijdelijk of voor altijd wonen. Niemand herinnert zich hen meer erg duidelijk! Sommige mensen hebben geen familie, anderen belanden er omdat hun dierbaren hebben besloten ze na