Leeuwinnen jaagden op een baviaan, terwijl een jong zich aan haar vastklampte. Wat ze daarna deden is moeilijk te verklaren!

Fotograaf Evan Schiller en zijn vrouw Lisa Holzwarth, die ook fotograaf is, zijn altijd gepassioneerd geweest over het leven van de grote katten. Ze besteden veel tijd aan het documenteren van hun leven. Tijdens hun reizen over de wereld hebben ze meerdere malen Afrikaanse leeuwen opzocht. Gedurende een van die reizen konden ze een interessante en ongewone gebeurtenis vastleggen.  

Tijdens een reis in Botswana zagen ze een troep bavianen die rustig in een paar bomen zaten te eten. Na een tijdje werden ze door een troep leeuwen aangevallen.

1


Twee leeuwinnen slaagden erin om een volwassen baviaan te vangen. Pas toen de fotografen zagen wat ze hadden gevangen, merkten ze dat een babybaviaan zich aan de vacht van de volwassen aap vastklampte.

2


Het jonge dier liet instinctief de vacht van zijn moeder los en begon onhandig te vluchten. De jonge aap was een gemakkelijke prooi voor de leeuwen! De volwassen bavianen uit de troep hadden zich hoog in de bomen verstopt, omdat hun angst te groot was om het kleine aapje te helpen.
Op de volgende pagina kun je zien wat er met de jonge baviaan gebeurde.

3bron : lifebuzz.com

Facebook Comment
20 bewijzen van hoe schattig dieren zijn!
Het is leuk om op maandagochtend iets positiefs te zien. Daarom hebben we foto’s voor je van deze lieve en glimlachende huisdieren. Kijk naar hen en je eigen dag zal vast beter worden. 1. Deze gelukkige schildpad is geweldig. 2. Deze kat heeftZe sneed een paar uien in stukken en besprenkelde ze met olijfolie. Ik was ondersteboven van het resultaat!
Koken is modieus geworden. Het is niet langer alleen een manier om te overleven, maar ook een hobby waar we meer en meer tijd aan besteden. Culinaire bloggers krijgen vele volgelingen en bijna elk tv-station heeft een aantal culinaire programma. Het

Deze lieve aap werd door haar biologische moeder verlaten. Verrassend genoeg begon een heel ander huisdier haar te verzorgen…
Het gedrag van dieren blijft voor altijd een mysterie voor de mens, omdat het onvoorspelbaar blijft en soms behoorlijk verschilt van wat voor een bepaalde soort als normaal wordt beschouwd. Een voorbeeld van zulk vreemd gedrag is het verlaten van het

We onthullen de brief van Albert Einstein aan zijn dochter. De inhoud ervan is verrassend!
Aan het eind van de jaren ’80 van de 20e eeuw, schonk Lieserl, de oudste dochter van Albert Einstein, 1.400 brieven van haar beroemde vader aan de Hebreeuwse Universiteit, waarbij tegelijkertijd werd bepaald dat de inhoud pas 20 jaar na de dood