Leeuwinnen jaagden op een baviaan, terwijl een jong zich aan haar vastklampte. Wat ze daarna deden is moeilijk te verklaren!

Fotograaf Evan Schiller en zijn vrouw Lisa Holzwarth, die ook fotograaf is, zijn altijd gepassioneerd geweest over het leven van de grote katten. Ze besteden veel tijd aan het documenteren van hun leven. Tijdens hun reizen over de wereld hebben ze meerdere malen Afrikaanse leeuwen opzocht. Gedurende een van die reizen konden ze een interessante en ongewone gebeurtenis vastleggen.  

Tijdens een reis in Botswana zagen ze een troep bavianen die rustig in een paar bomen zaten te eten. Na een tijdje werden ze door een troep leeuwen aangevallen.

1


Twee leeuwinnen slaagden erin om een volwassen baviaan te vangen. Pas toen de fotografen zagen wat ze hadden gevangen, merkten ze dat een babybaviaan zich aan de vacht van de volwassen aap vastklampte.

2


Het jonge dier liet instinctief de vacht van zijn moeder los en begon onhandig te vluchten. De jonge aap was een gemakkelijke prooi voor de leeuwen! De volwassen bavianen uit de troep hadden zich hoog in de bomen verstopt, omdat hun angst te groot was om het kleine aapje te helpen.
Op de volgende pagina kun je zien wat er met de jonge baviaan gebeurde.

3bron : lifebuzz.com

Zij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!
Niet zo lang geleden werd een experiment uitgevoerd met behulp van menselijk bloed en het gif van de Daboia adder. Deze slang is zeer gevaarlijk. Hij komt voor in Zuidoost-Azië. Slechts een paar druppels gif zijn genoeg om een volwassen mens te dodeDenk jij dat je slim en moeilijk te misleiden bent? Probeer dan de naakte vrouw op deze foto te vinden!
Nu heb je de kans om te kijken of je scherp genoeg bent om de verborgen modellen in deze foto’s te vinden. De meeste mensen vinden dat het te moeilijk is en geven na een paar minuten al op. Probeer maar, misschien lukt het jou wel! Bekijk de fo

Zie hier hoe een vrouw reageert om haar buren hun luide telefoongesprek in de wachtkamer. Ik ben geschrokken!
Het is dus wel vaker gebeurd dat je wordt gestoord door een telefoongesprek van iemand – in een bus, wachtkamer, kapper of salon. Er is waarschijnlijk niks frustrerende dat iemand naast jou kom zitten en op zo’n manier praat alsof hij/zij

Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!
Wanneer we honger krijgen willen die graag zo spoedig mogelijk stillen. Dus zoeken we een paar snelle snacks, die ons een voldaan gevoel zullen geven. We kiezen vaak voor goedkope producten, zoals chocoladerepen of instant soepen. Het is waar dat ze