Een kleine hamster met een gebroken poot veroverde de harten van internetgebruikers. Hoe kan men niet geraakt worden als je de problemen van deze schatjes ziet?

Een tijdje geleden publiceerde een dierenkliniek in Petrozavodsk, Rusland een foto van een leuke hamster met een gebroken poot. Uiteraard kreeg het dier in de kliniek professionele zorg. Het bot werd weer op zijn plaats gezet en het dier kreeg gips om zijn poot. Het was de kleinste en liefste patiënt die ooit door de kliniek werd opgenomen.

Het dier werd t net zo vakkundig behandeld als zijn grotere broers. Deze foto stal de harten van internetgebruikers, die hem duizenden malen hebben gedeeld.

hamster-broken-arm0


Hoewel iedereen het erg jammer vond dat het dier een ongeluk had gehad, kun je alleen maar gefascineerd zijn door de foto. Hij is gewoon schattig! Laten we hopen dat de kleine hamster snel beter wordt en weer terug naar huis mag. Bekijk een paar andere lieve diertjes die een poot hadden gebroken.


1. Een kleine kitten met zijn poot in roze gips

hamster-broken-arm1


2. Een konijntje dat ook professionele hulp nodig had.

Meer schatjes op de volgende pagina!  

hamster-broken-arm2
Een vader liet zijn geadopteerde dochter achter in het bos. Zijn redenen om dit te doen waren echt gemeen.
Onderstaande video bevat een heel krachtige boodschap. Het laat het lot zien van een klein meisje, dat geadopteerd was. Ze voelde zich prima in haar nieuwe huis! Een mooi gastvrij, gelukkig gezin en een stiefzusje met wie ze een geweldige relatie hadBij het maaien van het gazon hebben ze iets vreselijks gevonden! De volgende dag was hun leven volledig veranderd
Marco del Pino uit Argentinië is anders dan de meeste gewone tieners. De veertienjarige zit niet de hele dag achter de computer of voor de tv. Hij heeft een nogal ongewone hobby, en dat is… het maaien van het gazon. Op een dag was hij, samen m

Vrouw liet vader alleen met twee kinderen. Een dergelijke finale had ze niet verwacht!
Dit is wat er gebeurt als papa achter gelaten wordt met de tweeling. Kijkend naar de drie, is het moeilijk om niet te lachen :).

14 Dieren Die Vergeten Tot Welke Soort Ze Behoren. De Laatste Is Briljant!
Als iemand je vraagt over soorten dieren, heb je meestal geen probleem om te beschrijven hoe ze eruit zien of zich gedragen. Katten blaffen en apporteren, koeien huilen naar de maan en honden die je… wacht eventjes! Zo was het toch niet! Ik ben