Dit huis ziet er vervallen uit, maar het interieur is buitengewoon. Je zult nooit raden welk muziekster de eigenaar is

Het is een enorme vergissing om een boek te beoordelen aan de hand van de omslag, want daarmee zou je de ongelooflijke inhoud ervan kunnen missen. Hetzelfde geldt voor huizen. Soms is de buitenkant niet erg indrukwekkend, maar kan het zich beroemen op een prachtig interieur.

Zelfs een onopvallend uitziend huis kan worden veranderd in een plek om van te dromen. Alles wat je nodig hebt is wat moed en verbeelding, iets dat zeker gold voor de beroemde musicus Lenny Kravitz, die een vervallen gebouw in New Orleans veranderde in een uniek zomerhuis. Als je dit unieke huis mooi vindt, dan kun je het krijgen, omdat de zanger het te koop heeft gezet. Vraagprijs: $ 1.160.000!


house-pas


Het huis is meer dan 200 jaar oud en was ooit een winkel. Later werd het gebouw keer op keer weer verkocht, en raakte uiteindelijk in verval. Rond het jaar 2000 werd het voor een lage prijs gekocht door Lenny Kravitz. De muzikant besloot om het gebouw van 170 vierkante meter samen met een groep architecten een uniek karakter te geven, passend bij zijn artistieke en sombere karakter. Het huis werd uiteindelijk veranderd in een Rock & Roll grot. Het staat vol met blitse elementen waarbij door het hele huis metaal en ebbenhout de meest gebruikte materialen zijn . De foto’s hieronder zullen je zeker overtuigen van het unieke karakter. Het huis ziet er vanaf de buitenkant vervallen uit en maakt geen geweldige indruk.

Achter de oude luiken bevindt zich een elegante deur die leidt naar wat we straks van binnen gaan zien.

house (15)


In het huis bevindt zich een enorme woonkamer, waarvan een deel van het plafond zich helemaal tot aan het dak uitstrekt. Ben je benieuwd hoe de keuken eruit ziet? De foto’s ervan zijn op de volgende pagina te vinden.

house (5)


De wenteltrap maakt een enorme indruk op de gasten.

De woonkamer en keuken zijn gecombineerd. 

house (1)bron : nola.curbed.com

15 foto’s die laten zien hoe computers werkten voordat het supersnelle Internet er was :)
Het is bijna niet te geloven, en je zou het een sprookje kunnen noemen, maar niet al te lang geleden, was er een tijd dat niet iedereen toegang had tot het internet! Zelfs had niet elk huishouden een computer! Het klinkt verschrikkelijk, vooral omdatEen 3-jarige meisje negeert het legerprotocol en rent naar haar vader om hem te omhelzen. Hoe prachtig!
Het werk als soldaat betekent voortdurend afwezig zijn en je gezin missen. Oefeningen, opleidingen, en een verblijf van enkele weken op oefenterreinen betekent dat ze gescheiden zijn van hun dierbaren. Het wordt nog erger als ze vertrekken op overzee

Deze vrouw verzamelt omgehakte boomstammen en maakt er fantastische dingen van! Het resultaat is echt geweldig!
 Kunst verandert na verloop van tijd en krijgt steeds meer betekenis. Voor veel mensen gebeurt dat op verschillende manieren. Wat sommige mensen als vandalisme zien, is voor anderen een vorm van talent. Dankzij deze diversiteit is er voor iedereen w

Deze mensen op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt. U zult hun ogen wrijven van verbazing als je het ziet!
Als je naar deze mensen kijkt dan zie je dat ze veel geluk hebben gehad. Zij zijn ontsnapt aan het lot! Maar de man op de fiets heeft geluk gehad!  (imgur)