Dit huis ziet er vervallen uit, maar het interieur is buitengewoon. Je zult nooit raden welk muziekster de eigenaar is

Het is een enorme vergissing om een boek te beoordelen aan de hand van de omslag, want daarmee zou je de ongelooflijke inhoud ervan kunnen missen. Hetzelfde geldt voor huizen. Soms is de buitenkant niet erg indrukwekkend, maar kan het zich beroemen op een prachtig interieur.

Zelfs een onopvallend uitziend huis kan worden veranderd in een plek om van te dromen. Alles wat je nodig hebt is wat moed en verbeelding, iets dat zeker gold voor de beroemde musicus Lenny Kravitz, die een vervallen gebouw in New Orleans veranderde in een uniek zomerhuis. Als je dit unieke huis mooi vindt, dan kun je het krijgen, omdat de zanger het te koop heeft gezet. Vraagprijs: $ 1.160.000!


house-pas


Het huis is meer dan 200 jaar oud en was ooit een winkel. Later werd het gebouw keer op keer weer verkocht, en raakte uiteindelijk in verval. Rond het jaar 2000 werd het voor een lage prijs gekocht door Lenny Kravitz. De muzikant besloot om het gebouw van 170 vierkante meter samen met een groep architecten een uniek karakter te geven, passend bij zijn artistieke en sombere karakter. Het huis werd uiteindelijk veranderd in een Rock & Roll grot. Het staat vol met blitse elementen waarbij door het hele huis metaal en ebbenhout de meest gebruikte materialen zijn . De foto’s hieronder zullen je zeker overtuigen van het unieke karakter. Het huis ziet er vanaf de buitenkant vervallen uit en maakt geen geweldige indruk.

Achter de oude luiken bevindt zich een elegante deur die leidt naar wat we straks van binnen gaan zien.

house (15)


In het huis bevindt zich een enorme woonkamer, waarvan een deel van het plafond zich helemaal tot aan het dak uitstrekt. Ben je benieuwd hoe de keuken eruit ziet? De foto’s ervan zijn op de volgende pagina te vinden.

house (5)


De wenteltrap maakt een enorme indruk op de gasten.

De woonkamer en keuken zijn gecombineerd. 

house (1)bron : nola.curbed.com

Dankzij deze bril kon een blinde vrouw het gezicht van haar zoon zien. Lees haar ontroerende verhaal.
Er is niets mooiers in de wereld dan de glimlach van een pasgeboren baby. Helaas hebben honderden blinde moeders nooit de mogelijkheid om het zelf te kunnen zien. Kathy Beitz, een Canadese, had een soortgelijk droevige fortuin. Gelukkig is er de geav23 perfect gecamoufleerd dieren
Deze dieren beheersen de kunst van perfecte camouflage. Kijk maar hoe ze opgaan in hun omgeving. 1. Je moet toegeven dat deze moeilijk te herkennen is. 2. Past perfect bij de vloer. 3. Jeżyk w towarzystwie kaktusów jest prawie nie do poznania.  4.

Hij heeft zal leven geriskeerd om deze baby te redden!
Jorun Langøien uit een Noor die sinds recent van zich heeft laten horen door zijn nogal risicovolle actie die hij maakte. Voor iemand zoals jij zal deze actie vast stom en gek zijn… maar zeker voor de persoon met alle verwarring, een kleine ee

Iedereen dacht dat deze dakloze man geld voor zichzelf inzamelde. Toen een vrouw het papier las dat hij vasthield, wist ze onmiddellijk dat hij hulp nodig had!
Het lot heeft zo zijn onverwachte wendingen, maar het is belangrijk om onze menselijkheid te bewaren. Het lot kan een levensverhaal in petto hebben dat geen enkele schrijver zou kunnen bedenken. Soms hebben we geluk en op andere momenten lijkt het le