Een gehandicapte puppy werd aan zijn lot overgelaten, maar kreeg van dat lot een ongewoon geschenk: niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een interessante baan!

Niet alle verhalen over dieren die aan hun lot worden overgelaten, en met name die met een handicap, hebben een happy end. Honden die afwijken van de standaard van de schoonheid van een hond, hebben vaak problemen met het vinden van een thuis en een liefdevol gezin. Gelukkig was dat in het geval van een puppy genaamd Koper wel anders.
Reddingsdiensten houden zich vrijwel dagelijks bezig met het helpen van dieren in moeilijke situaties. Na een interventie had de Fetch Rescue Wisconsin in Madison (USA) een nest met een paar schattige puppies mee terug genomen. De honden waren niet anders dan de andere geredde dieren, ze zaten vol energie en waren erg nieuwsgierig. Helaas bleek een van de pups een permanente vervorming aan een voorpoot te hebben,.


Mensen laten puppy’s vaak aan hun lot over, vooral als ze gezondheidsproblemen hebben.

980x-45-622x622


Een gehandicapte hond heeft een veel kleinere kans op adoptie dan andere, gezonde viervoeters. De meeste mensen willen een perfecte hond die geen behandeling of intensieve zorg nodig heeft, dus het personeel was erg bezorgd toen ze erachter kwam dat Koper ernstige gezondheidsproblemen had. Ze bleven echter hoop houden dat iemand graag een gehandicapte puppy zou willen hebben. En hun wens kwam uit met een telefoontje uit Florida.

De linkerpoot van de puppy’s bleek permanent licht gebogen te staan.

980x-123-622x500


Het asiel in Madison werd gebeld door Jess Street. De vrouw woont in Florida en leidt een sociale organisatie genaamd “The Kindness Tribe” die, zoals zij zegt, eraan werkt om de wereld ten goede te veranderen, het lezen bevordert en onderwijs steunt. De vrouw was op zoek naar een therapeutische hond, die het team van “The Kindness Tribe” zou kunnen helpen.

Er was hoop dat er iemand in de wereld was die voor deze mooie hond zou willen zorgen.

980x-38-622x414
bron : likemag.com

Wat deze chauffeur deed, is echt mooi! Bravo!
Buschauffeur Andre Grandin tijdens een van zijn reizen zag iets wat hem onrust maakte. Hij stopte bus en liep op… Passagiers waren verbaasd, maar ze vonden dat niet erg. Hij maakte het voor een goed doel! Grandin zag een huilend meisje op voetpJe raadt nooit waar deze objecten van zijn gemaakt! Kijk goed!
Augusto Esquivel is een kunstenaar die objecten creëert uit ongebruikelijke materialen. We hebben er elke dag mee te maken. We merken het vooral als we verliezen. Wat is dit? Het antwoord is eenvoudig! Knopen! De kunstenaar houdt ze zorgvuldig uit e

Iets simpels dat je altijd voor het eten van een appel moet doen. Vanaf nu zul je wel twee keer nadenken voordat je er een ongewassen pakt!
We hebben regelmatig geschreven over het feit dat de schil van vruchten pesticiden en schoonmaakmiddelen bevat. Het is echt lastig om een appel te kopen die niet behandeld is met schellak of was. Natuurlijk kun je hem schillen, maar daar zitten nu ju

Deze hond kwam in de problemen en wat er daarna gebeurde is ontwapenend
Alle honden doen wel eens iets verkeerd. Sommigen hebben daar geen problemen mee, maar anderen weten dat ze hun eigenaars in de steek hebben gelaten. Het ontwikkelen van een relatie tussen hond en baas is niet zo eenvoudig. Je moet veel tijd met je h