Een gehandicapte puppy werd aan zijn lot overgelaten, maar kreeg van dat lot een ongewoon geschenk: niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een interessante baan!

Niet alle verhalen over dieren die aan hun lot worden overgelaten, en met name die met een handicap, hebben een happy end. Honden die afwijken van de standaard van de schoonheid van een hond, hebben vaak problemen met het vinden van een thuis en een liefdevol gezin. Gelukkig was dat in het geval van een puppy genaamd Koper wel anders.
Reddingsdiensten houden zich vrijwel dagelijks bezig met het helpen van dieren in moeilijke situaties. Na een interventie had de Fetch Rescue Wisconsin in Madison (USA) een nest met een paar schattige puppies mee terug genomen. De honden waren niet anders dan de andere geredde dieren, ze zaten vol energie en waren erg nieuwsgierig. Helaas bleek een van de pups een permanente vervorming aan een voorpoot te hebben,.


Mensen laten puppy’s vaak aan hun lot over, vooral als ze gezondheidsproblemen hebben.

980x-45-622x622


Een gehandicapte hond heeft een veel kleinere kans op adoptie dan andere, gezonde viervoeters. De meeste mensen willen een perfecte hond die geen behandeling of intensieve zorg nodig heeft, dus het personeel was erg bezorgd toen ze erachter kwam dat Koper ernstige gezondheidsproblemen had. Ze bleven echter hoop houden dat iemand graag een gehandicapte puppy zou willen hebben. En hun wens kwam uit met een telefoontje uit Florida.

De linkerpoot van de puppy’s bleek permanent licht gebogen te staan.

980x-123-622x500


Het asiel in Madison werd gebeld door Jess Street. De vrouw woont in Florida en leidt een sociale organisatie genaamd “The Kindness Tribe” die, zoals zij zegt, eraan werkt om de wereld ten goede te veranderen, het lezen bevordert en onderwijs steunt. De vrouw was op zoek naar een therapeutische hond, die het team van “The Kindness Tribe” zou kunnen helpen.

Er was hoop dat er iemand in de wereld was die voor deze mooie hond zou willen zorgen.

980x-38-622x414
bron : likemag.com

Facebook Comment
Ja, dit was de grootste hond in de wereld! Zeiden dat die niet groot genoeg was!
Toen Dave en Christie een nasser kochten in 2006 hadden ze niet verwacht dat hij zo groot zou worden. De hond was de kleinste en zwakste van het hele nest. Echter was het huwelijk een ander verhaal. Aangetrokken naar de liefde puppy, besloten ze om hVerbazingwekkende onderwaterwezens gefotografeerd in Indonesië. Je zult je ogen niet geloven!
Alexis Golding is een onderwaterfotograaf. Hij komt uit Venezuela, maar zodra hij de kans krijgt, reist hij de wereld rond om onderwaterwerelden te bewonderen. Hij heeft al een bezoek gebracht aan de Galapagos, Bahama’s, Yucatan en de Canarisch

10 mysterieuze archeologische vondsten, waar je geen idee van had. Dit moet je zien!
Er zijn een aantal vreemde en mysterieuze archeologische ontdekkingen die van groot belang zijn. De onderzoekers zijn nog niet in staat om ze grondig te verklaren. Ze hebben waarschijnlijk niet voldoende kennis en bewijzen. Het is moeilijk om te spec

Herken je hem? Het is de jongen van de Kinder Chocolade, en hij is al flink gegroeid! Kijk maar hoe hij er nu uitziet!
Zijn gezicht wordt door alle kinderen in Europa en daarbuiten herkend. De afbeelding van Josh Bateson verscheen 11 jaar geleden voor het eerst op de verpakking van de Kinder chocoladerepen. De jongen is niet de zoon van een bekende acteur of een bero