Een gehandicapte puppy werd aan zijn lot overgelaten, maar kreeg van dat lot een ongewoon geschenk: niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een interessante baan!

Niet alle verhalen over dieren die aan hun lot worden overgelaten, en met name die met een handicap, hebben een happy end. Honden die afwijken van de standaard van de schoonheid van een hond, hebben vaak problemen met het vinden van een thuis en een liefdevol gezin. Gelukkig was dat in het geval van een puppy genaamd Koper wel anders.
Reddingsdiensten houden zich vrijwel dagelijks bezig met het helpen van dieren in moeilijke situaties. Na een interventie had de Fetch Rescue Wisconsin in Madison (USA) een nest met een paar schattige puppies mee terug genomen. De honden waren niet anders dan de andere geredde dieren, ze zaten vol energie en waren erg nieuwsgierig. Helaas bleek een van de pups een permanente vervorming aan een voorpoot te hebben,.


Mensen laten puppy’s vaak aan hun lot over, vooral als ze gezondheidsproblemen hebben.

980x-45-622x622


Een gehandicapte hond heeft een veel kleinere kans op adoptie dan andere, gezonde viervoeters. De meeste mensen willen een perfecte hond die geen behandeling of intensieve zorg nodig heeft, dus het personeel was erg bezorgd toen ze erachter kwam dat Koper ernstige gezondheidsproblemen had. Ze bleven echter hoop houden dat iemand graag een gehandicapte puppy zou willen hebben. En hun wens kwam uit met een telefoontje uit Florida.

De linkerpoot van de puppy’s bleek permanent licht gebogen te staan.

980x-123-622x500


Het asiel in Madison werd gebeld door Jess Street. De vrouw woont in Florida en leidt een sociale organisatie genaamd “The Kindness Tribe” die, zoals zij zegt, eraan werkt om de wereld ten goede te veranderen, het lezen bevordert en onderwijs steunt. De vrouw was op zoek naar een therapeutische hond, die het team van “The Kindness Tribe” zou kunnen helpen.

Er was hoop dat er iemand in de wereld was die voor deze mooie hond zou willen zorgen.

980x-38-622x414
bron : likemag.com

Verbazingwekkende combinaties van hondenrassen die opmerkelijke resultaten opleveren
Mensen kiezen vaak rashonden omdat ze dan zeker weten wat het resultaat zal zijn, en welk soort gedrag ze kunnen verwachten. Mensen die graag mooie kleine honden willen, kiezen de kalme en rustige rassen. Actievere personen kiezen vaak voor honden waZo’n 90% van de mensen kunnen niet raden welk dier in deze afbeelding verborgen is. Kun je deze uitdaging aan?
Er zijn een heleboel mensen die een aangeboren aanleg hebben om dingen te zien die andere mensen niet op kunnen merken. Men zegt dat slechts 10% van de mensen onderstaand raadsel op kan lossen. Hier is een hint: er is een dier verborgen in het zwart-

Je kunt deze viervoeters niet voorbij lopen en ze negeren! Zeggen dat ze er indrukwekkend uitzien is niet genoeg…
Honden zijn een erg diverse diersoort, dus iedereen kan zijn eigen ideale trouwe viervoeter vinden. Sommigen kiezen voor waakhonden, sommige voor een ras dat rustiger en huiselijk is. Maar anderen zullen een kleine hondje of een met lang haar willen

Hij sneed een gat in een aardappel en zette er een stengel in. Een paar weken later kreeg hij iets heel moois!
Rozen zijn prachtige bloemen die we vaak in de tuin planten. Ze zien er geweldig uit, geuren heerlijk en hun blaadjes zijn eetbaar. Ze passen mooi bij gladiolen, lelies en allerlei vaste planten. Hun unieke uitstraling zet aan tot het maken van diver