Een gehandicapte puppy werd aan zijn lot overgelaten, maar kreeg van dat lot een ongewoon geschenk: niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een interessante baan!

Niet alle verhalen over dieren die aan hun lot worden overgelaten, en met name die met een handicap, hebben een happy end. Honden die afwijken van de standaard van de schoonheid van een hond, hebben vaak problemen met het vinden van een thuis en een liefdevol gezin. Gelukkig was dat in het geval van een puppy genaamd Koper wel anders.
Reddingsdiensten houden zich vrijwel dagelijks bezig met het helpen van dieren in moeilijke situaties. Na een interventie had de Fetch Rescue Wisconsin in Madison (USA) een nest met een paar schattige puppies mee terug genomen. De honden waren niet anders dan de andere geredde dieren, ze zaten vol energie en waren erg nieuwsgierig. Helaas bleek een van de pups een permanente vervorming aan een voorpoot te hebben,.


Mensen laten puppy’s vaak aan hun lot over, vooral als ze gezondheidsproblemen hebben.

980x-45-622x622


Een gehandicapte hond heeft een veel kleinere kans op adoptie dan andere, gezonde viervoeters. De meeste mensen willen een perfecte hond die geen behandeling of intensieve zorg nodig heeft, dus het personeel was erg bezorgd toen ze erachter kwam dat Koper ernstige gezondheidsproblemen had. Ze bleven echter hoop houden dat iemand graag een gehandicapte puppy zou willen hebben. En hun wens kwam uit met een telefoontje uit Florida.

De linkerpoot van de puppy’s bleek permanent licht gebogen te staan.

980x-123-622x500


Het asiel in Madison werd gebeld door Jess Street. De vrouw woont in Florida en leidt een sociale organisatie genaamd “The Kindness Tribe” die, zoals zij zegt, eraan werkt om de wereld ten goede te veranderen, het lezen bevordert en onderwijs steunt. De vrouw was op zoek naar een therapeutische hond, die het team van “The Kindness Tribe” zou kunnen helpen.

Er was hoop dat er iemand in de wereld was die voor deze mooie hond zou willen zorgen.

980x-38-622x414
bron : likemag.com

Artsen Gaven De Jongen Geen Kans Op Overleving. Toen Gebeurde Er Iets Ongelooflijks!
Mhairi Morris was 20 weken zwanger toen ze het tragische nieuws hoorde. De artsen vertelden haar dat er geen kans voor haar kind was om gezond geboren te worden. Artsen noemde het kind een “niet levensvatbare foetus”. Ze stelden een abort26 fantastische plaatsen, ontdenkt dankzij Google Earth. Ongelooflijk!
Met behulp van Google Earth, kunt u een heleboel interessante plaatsen ontdekken, die vanuit een vogelvlucht echt fascinerend uitzien. Hieronder 26 ervan – van vele hebben jullie zeker nooit gehoord, maar ze bestaan allemaal. Sommige zijn onstaan d

Ik weet dat er verschillen zijn tussen deze landen, maar niet zoveel! Bekijk het zelf!
Diter Leistner is een Duitse fotograaf die besloot om de wereld hoe de verschillende landen die ooit één waren. Het ontwerp-Korea-Korea toont een zeer eenvoudige voorbeelden, hoe groot een invloed op de politiek en het leven heeft een totalitaire i

Wanneer je naar deze illustraties kijkt, dan geloof je je ogen niet! Het is gecreëerd door… andere illustraties! Bekijk het zelf!
Davit Yukhanyan is een architect en een illustrator uit Armenië. Hij is werkzaam als architect, maar elke vrije moment maakt hij tekeningen Geïnspireerd door muziek maakt hij erg gedetailleerde tekeningen. Er wordt gelooft dat de elementen van zijn