In Eerste Instantie Breken Deze Foto’s Je Hart. Gelukkig Is Alles Toch Nog Goed Gekomen!

Tijdens het leveren van bestellingen deed David Baxter een hartverscheurende ontdekking. Hij vond een verlaten en vastgebonden puppy die zo dun was dat je alle botten kon zien!

Baxter gaf de hond te drinken en deelde zijn boterham met vlees. De teef bleek zo bang te zijn dat ze niet dichter bij haar redder wilde komen.

(David Baxter)

desktop-1422651006

David belde de organisatie voor het redden van dieren.


Nu heeft de hond de naam Dora gekregen en het gaat prima met haar.

(Zach Skow)

desktop-1422651008


Dora is een gelukkige hond maar ze moest een lange fysieke en psychologische revalidatie ondergaan.

desktop-1422651011


desktop-1422651010


Pagina 1 van 1


bron : huffingtonpost.com

Dompel je gezicht in een kom met koolzuurhoudend water. De Japanse manier om een mooie huid te krijgen verovert de wereld!
Als je op zoek bent naar een natuurlijke, goedkope en betrouwbare manier om een mooie en gezondere teint te krijgen, hebben we iets speciaals voor jou. Gewoon koolzuurhoudend water zal een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van je huid geven.Hij Kocht Een Oude Ongebruikte Garage En Maakte Er Iets Fantastisch Van! Kijk Hoe Creatief De Mens Kan Zijn!
Jeremie Buchholtz is fotograaf van beroep. Hij besteedt veel tijd aan reizen tussen Parijs en Bordeaux (Frankrijk). Steeds heen en weer reizen kostte hem teveel tijd. Hij besloot een appartement in Bordeaux te zoeken waar hij na het werk kon ontspann

Hebben deze mensen enig idee hoe dicht zij bij de dood waren? Waarschijnlijk niet!
Deze mensen hebben een ongelofelijk moed.   Ze klommen op hoge gebouwen en torens en maakte daar foto’s van.   (webmirra.com) Dubai.

Hij sprong in de rivier om een hond te redden. Toen hij de oever weer had bereikt, besefte hij wat hem was gevolgd!
Diep in de zee leven wezens waar zelfs de moedigste man nog bang voor zou worden. Chauliodus, blobvissen, Anoplogaster, Bathynomus of Steenvissen zijn maar een paar voorbeelden van de talloze ‘monsters’ die in zeeën en oceanen leven. Nie