Wijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.

Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op het leiden van een moreel leven. Als gevolg daarvan kunnen veel mensen die goed willen leven geinspireerd raken door het boeddhisme, zonder van religie te veranderen.
De stichter van het boeddhisme en de fundamentele doctrines was Siddhartha Gautama, die rond 500 voor Christus leefde. Hij predikte de vier edele waarheden, en drong aan op de uitvoering van ontwikkelingspaden op basis van de uitgangspunten van het achtvoudige pad. De laatste van de Edele Waarheden zegt dat het volgen van deze weg mensen zal helpen vrede te bereiken, hen te bevrijden van het lijden en tot een beter begrip zal leiden, wat kan resulteren in het bereiken van de grootste vorm van zaligheid of geluk, nirvana. Dat zijn echter vrij universele waarheden, en het is daarom de moeite waard om te leren ze in de praktijk te brengen, zelfs als je in een andere religie gelooft, omdat het ongetwijfeld helpt bij het zijn van een beter mens.


De figuur van Boeddha is over de hele wereld bekend.

buddha-1098689_960_720


1. Het principe van een legitiem wereldbeeld.

Vaak zien we de wereld zoals wij hem zouden willen zien, en niet zoals hij werkelijk is. Een vertekend beeld van de werkelijkheid maakt het onmogelijk om de aard en de principes te begrijpen van de manier waarop de wereld functioneert (voornamelijk causaliteit, efficiëntie en de vergankelijkheid van de wereld). De juiste weergave van de wereld impliceert het vermijden van onjuiste opvattingen en het accepteren van de regels die de natuur en het menselijk leven beheersen.

hands-1222866_960_720bron : viralsection.com

Producten die niet zijn zoals ze beschreven worden. Je bestelt iets en krijgt iets anders! Je zult niet geloven hoe je kunt worden opgelicht!
Kopen via internet is erg populair en je hoeft nergens verbaasd over te staan. Je kunt thuis allerlei dingen snel kopen zonder uren in de paskamer te hoeven zitten. Alle kleding is op foto’s heel goed te zien. Het ziet er allemaal mooi uit, hetDe dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.
Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over ee

Hou Je Van Illusies? Dan Zal Het Werk Van Deze Kunstenares Je Zeker Aanspreken. Kijk Wat Dit Meisje Allemaal Kan!
Hikaru Cho schildert vooral voedsel dat zo realistisch geschilderd is dat je het wilt proeven. Maar dat is niet alles. Zij kan ook op het menselijk lichaam zulke geweldig illusies schilderen dat je je eigen ogen niet zou geloven, en de hersenen hun b

Wetenschappers hadden het mis! Tongrollen is niet genetisch bepaald en kan worden aangeleerd
Wie we zijn en wat we kunnen, wordt voor een groot deel bepaald door de genen die we van onze ouders hebben gekregen. Oogkleur en koppigheid kunnen we bijvoorbeeld van onze moeder hebben, terwijl die moedervlek op je kuit en je geweldige muzikale vaa