Wijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.

Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op het leiden van een moreel leven. Als gevolg daarvan kunnen veel mensen die goed willen leven geinspireerd raken door het boeddhisme, zonder van religie te veranderen.
De stichter van het boeddhisme en de fundamentele doctrines was Siddhartha Gautama, die rond 500 voor Christus leefde. Hij predikte de vier edele waarheden, en drong aan op de uitvoering van ontwikkelingspaden op basis van de uitgangspunten van het achtvoudige pad. De laatste van de Edele Waarheden zegt dat het volgen van deze weg mensen zal helpen vrede te bereiken, hen te bevrijden van het lijden en tot een beter begrip zal leiden, wat kan resulteren in het bereiken van de grootste vorm van zaligheid of geluk, nirvana. Dat zijn echter vrij universele waarheden, en het is daarom de moeite waard om te leren ze in de praktijk te brengen, zelfs als je in een andere religie gelooft, omdat het ongetwijfeld helpt bij het zijn van een beter mens.


De figuur van Boeddha is over de hele wereld bekend.

buddha-1098689_960_720


1. Het principe van een legitiem wereldbeeld.

Vaak zien we de wereld zoals wij hem zouden willen zien, en niet zoals hij werkelijk is. Een vertekend beeld van de werkelijkheid maakt het onmogelijk om de aard en de principes te begrijpen van de manier waarop de wereld functioneert (voornamelijk causaliteit, efficiëntie en de vergankelijkheid van de wereld). De juiste weergave van de wereld impliceert het vermijden van onjuiste opvattingen en het accepteren van de regels die de natuur en het menselijk leven beheersen.

hands-1222866_960_720bron : viralsection.com

Als je de zakjes silicagel die je bij een nieuw paar schoenen krijgt weggooit, dan maak je een grote fout! Je zult niet geloven waar je ze voor kunt gebruiken!
Na het kopen van iets nieuws vinden we vaak een klein zakje silicagel. We weten meestal niet waar het voor is, of we denken dat het niet nuttig is en gooien het weg. We maken een grote fout! De kleine balletjes absorberen vocht en beschermen echt tegOngelooflijk toestel! Zie wat het kan doen!
Deze bijzonder broodrooster kan een echte orginele toast maken! Hoewel hij onopvallend eruitziet, kan hij echte wonders toveren. Als je jouw vrienden toasts met jouw imago te eten wil geven, dan is het een toestel voor jou! Bron: mashable.com

Zie je de afstand? De nieuwsgierige jongen kom in de diepte en je raad nooit wat hij vond!
Reddit gebruiker plaatste zijn fantastische avonturen, hij bezocht zoal de Antelope Canyon in Arizona. Hij was daar wel eens eerder, maar de laatste keer besloot haar naar beneden te gaan. Zo keerde hij terug naar een bug op te lossen, het is verbazi

Dit meisje maakte bijna 3 miljoen mensen enthousiast! Luister naar haar ongelooflijke stem, met één van de grootste hits van Adele
De wereld zit vol charmante en getalenteerde kinderen, zoals blijkt uit hun optredens in tal van tv-programma’s, zoals talentenjachten. Een talent dat echt uniek is, is echter uiterst zeldzaam. Deze gave had Olivia Kay, wiens vocale capaciteite