Wijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.

Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op het leiden van een moreel leven. Als gevolg daarvan kunnen veel mensen die goed willen leven geinspireerd raken door het boeddhisme, zonder van religie te veranderen.
De stichter van het boeddhisme en de fundamentele doctrines was Siddhartha Gautama, die rond 500 voor Christus leefde. Hij predikte de vier edele waarheden, en drong aan op de uitvoering van ontwikkelingspaden op basis van de uitgangspunten van het achtvoudige pad. De laatste van de Edele Waarheden zegt dat het volgen van deze weg mensen zal helpen vrede te bereiken, hen te bevrijden van het lijden en tot een beter begrip zal leiden, wat kan resulteren in het bereiken van de grootste vorm van zaligheid of geluk, nirvana. Dat zijn echter vrij universele waarheden, en het is daarom de moeite waard om te leren ze in de praktijk te brengen, zelfs als je in een andere religie gelooft, omdat het ongetwijfeld helpt bij het zijn van een beter mens.


De figuur van Boeddha is over de hele wereld bekend.

buddha-1098689_960_720


1. Het principe van een legitiem wereldbeeld.

Vaak zien we de wereld zoals wij hem zouden willen zien, en niet zoals hij werkelijk is. Een vertekend beeld van de werkelijkheid maakt het onmogelijk om de aard en de principes te begrijpen van de manier waarop de wereld functioneert (voornamelijk causaliteit, efficiëntie en de vergankelijkheid van de wereld). De juiste weergave van de wereld impliceert het vermijden van onjuiste opvattingen en het accepteren van de regels die de natuur en het menselijk leven beheersen.

hands-1222866_960_720bron : viralsection.com

Je Gelooft Niet Wat Je Allemaal Kunt Doen Met Een Oude Schoolbus! Deze Mensen Zijn Erin Geslaagd Om Iets Fantastisch Maken!
Dit is een van de meest charmante minihuizen die ik ooit heb gezien. Het werd ontworpen en gebouwd door Jeremy en Mira Thomson. Ze trouwden met hun hoofden vol gekke ideeën. Ik moet toegeven dat ze erin geslaagd zijn om iets buitengewoons te maken!10 vreemde bruiloft tradities uit de hele wereld. No. 5 verslaat ze allemaal!
Het huwelijk is een instelling die al eeuwen bekend is. Het kent verschillende periodes van gelukzaligheid en perioden van stress. Een ding is zeker, de bruiloft zelf is een prachtige gebeurtenis, die je niet meer zult vergeten. Het is een combinatie

8 dingen die je niet weet over je mobiele telefoon. Nummer 6 is schokkend!
Iedereen heeft een mobiele telefoon, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van alle functies. Een aantal ervan kennen we gewoon niet maar zodra we die gaan gebruiken wordt het leven een stuk eenvoudiger. Er zijn een paar van die lifehacks die v

Zie hier 22 foto’s van “toen en nu” waar jij verliefd op zal worden!
Wij vinden het leuk om zulke foto’s te zien. Scènes die zijn hersteld na een jaar, en gedaan in de kindertijd zijn altijd interessant en leuk, en zeker charmant. Bekijk hier 22 soort gelijke foto’s. Drie broers voelen weer de Superman be