De lengte van de ringvinger geeft informatie over onze persoonlijkheid. Weet je wat het over jou zegt?

Onze handen worden vaak gezien als een visitekaartje, omdat ze een van de meest zichtbare delen van het lichaam zijn. Het uiterlijk ervan laat bijvoorbeeld zien wat voor soort houding we hebben ten opzichte van persoonlijke hygiëne. Maar de handen zijn ook een plek waar informatie over onze persoonlijkheid ligt opgeslagen. Wanneer we denken aan informatie die in onze handen ligt opgeslagen, komt als eerste het lezen van de lijnen in onze handpalmen in gedachten.

Maar deze lijnen zijn niet de enige plaatsen die ons iets kunnen vertellen over onszelf en onze persoonlijkheid, onze vingers kunnen dat ook. De lengte van de ringvinger staat in verband met de hoeveelheid testosteron die het lichaam van de vrouw produceerde toen ze zwanger was. Zodra dat testosteron de foetus bereikt, verandert dat het uiterlijk en karakter, en daarom kan de ringvinger iets zeggen over wat voor soort persoon je bent.


dłonie-pasMogelijkheid 1: het laatste gewricht van de ringvinger zit op dezelfde hoogte als het topje van de pink. Mensen die zulke vingers hebben, worden door vrienden en familie meestal gezien als hartelijk en behulpzaam. Soms worden deze mensen als invasief of agressief gezien, en dat komt omdat ze niet bang zijn om risico’s te nemen en de confrontatie willen aangaan met wat voor hen nieuw, vreemd of onbekend is. Mensen met zo’n karakter zijn erg geschikt als soldaat of ingenieur, en ze kunnen een hoop plezier hebben met het oplossen van problemen.

dlon-1Mogelijkheid 2: het laatste gewricht van de ringvinger zit onder het topje van de pink. Mensen met een relatief korte ringvinger hebben vaak een groter gevoel van eigenwaarde. Daarom kan zo’n persoon door de samenleving als narcistisch worden gezien, vooral wanneer ze zich niet bijzonder inspannen en betrokken zijn bij de samenwerking met anderen. Iemand met zulke vingers neemt bovendien zelden het initiatief, zeker als het gaat om het creëren van een romantische of intieme sfeer.

Je kunt de beschrijving van de derde vingervariant op de volgende pagina vinden. 

dłoń-2bron : higherperspectives.com

Het oprichten van dit huis kost minder dan 20 duizend euro. Maar het is het interieur dat zal je verbazen!
Steeds meer mensen willen niet werken met het doel om genoeg geld te hebben voor huur of betaling in termijnen. Sommigen blijven het wel doenNi, maar de andere zoeken naar alternative oplossingen. Gabriella en Andrew Morrison, die door jaren hun leniHij maakte dagelijks een foto van het eten dat ze hem in een bejaardentehuis gaven… Beangstigend hoe zij hem behandelden!
De 63-jarige Jurgen woont in een van de oudste bejaardentehuizen in Duitsland. Hij kwam daar omdat hij door zijn slechte gezondheid niet meer normaal kon functioneren. Het eten in het huis bleek verschrikkelijk smakeloos en afstotelijk te zijn. Hierd

Ik garandeer dat als je dit ziet, je direct zult stoppen met roken! Ben je klaar om gechoqueerd te worden?
Rokers zijn zich terdege bewust van de gevaren die verbonden zijn aan deze destructieve gewoonte. Van tijd tot tijd komen er weer nieuwe sociale campagnes en posters die ons informeren over de ernstige ziekten die worden veroorzaakt door het roken va

Hij hielp een oude vrouw met een lekke band. Toen hij thuis kwam, ontdekte hij pas wat er echt was gebeurd…
Een man reed op een klein weggetje en zag een oudere vrouw in een Mercedes. Ze had een lekke band en zat in de auto zonder te weten wat ze moest doen. Zonder aarzelen stopte de man en liep naar haar toe. De oude vrouw was bang en bezorgd. In plaats v