De lengte van de ringvinger geeft informatie over onze persoonlijkheid. Weet je wat het over jou zegt?

Onze handen worden vaak gezien als een visitekaartje, omdat ze een van de meest zichtbare delen van het lichaam zijn. Het uiterlijk ervan laat bijvoorbeeld zien wat voor soort houding we hebben ten opzichte van persoonlijke hygiëne. Maar de handen zijn ook een plek waar informatie over onze persoonlijkheid ligt opgeslagen. Wanneer we denken aan informatie die in onze handen ligt opgeslagen, komt als eerste het lezen van de lijnen in onze handpalmen in gedachten.

Maar deze lijnen zijn niet de enige plaatsen die ons iets kunnen vertellen over onszelf en onze persoonlijkheid, onze vingers kunnen dat ook. De lengte van de ringvinger staat in verband met de hoeveelheid testosteron die het lichaam van de vrouw produceerde toen ze zwanger was. Zodra dat testosteron de foetus bereikt, verandert dat het uiterlijk en karakter, en daarom kan de ringvinger iets zeggen over wat voor soort persoon je bent.


dłonie-pasMogelijkheid 1: het laatste gewricht van de ringvinger zit op dezelfde hoogte als het topje van de pink. Mensen die zulke vingers hebben, worden door vrienden en familie meestal gezien als hartelijk en behulpzaam. Soms worden deze mensen als invasief of agressief gezien, en dat komt omdat ze niet bang zijn om risico’s te nemen en de confrontatie willen aangaan met wat voor hen nieuw, vreemd of onbekend is. Mensen met zo’n karakter zijn erg geschikt als soldaat of ingenieur, en ze kunnen een hoop plezier hebben met het oplossen van problemen.

dlon-1Mogelijkheid 2: het laatste gewricht van de ringvinger zit onder het topje van de pink. Mensen met een relatief korte ringvinger hebben vaak een groter gevoel van eigenwaarde. Daarom kan zo’n persoon door de samenleving als narcistisch worden gezien, vooral wanneer ze zich niet bijzonder inspannen en betrokken zijn bij de samenwerking met anderen. Iemand met zulke vingers neemt bovendien zelden het initiatief, zeker als het gaat om het creëren van een romantische of intieme sfeer.

Je kunt de beschrijving van de derde vingervariant op de volgende pagina vinden. 

dłoń-2bron : higherperspectives.com

Facebook Comment
Ze vonden iets echt walgelijks op het strand, maar ze kunnen er rijk door worden. Weet jij wat het is?
Gary en Angela Williams uit Overton (Verenigd Koninkrijk) besloten om een verlaten deel van een strand in Lancashire te bezoeken. Tijdens de wandeling merkten ze een scherpe en onaangename geur van rottende vis op. Ze zagen dat die uit een nogal mystEen kunstenaar creëert vergankelijke kunstwerken die dicht bij de natuur staan. Bekijk ze voordat ze verdwijnen!
Miha Brinovec creëert haar werken buitenshuis helemaal uit natuurlijke materialen, zodat ze kunnen worden achtergelaten in hun natuurlijke omgeving, zonder schade aan te richten! Voortkomend uit het principe dat niets eeuwig duurt – er is alle

Op het eerlijk gezicht lijken het net mensen! Maar niets is minder waar!
Dit werk is van de Amerikaanse artiest Duane Hanson, welke een onvoorstelbare talent heeft van het maken van realistische sculpturen.   Het is moeilijk om te geloven dat deze fantastische karakters zijn gemaakt van glasvezel en vinyl. Ze zijn zo get

Ben jij dapper? Zo niet, blijf dan ver van deze plaatsen vandaan!
Er zijn veel plaatsen in de wereld waar mensen niet welkom zijn. Het is een geweldige set voor horror en nachtmerries. Maar als jij dapper bent, geven wij graag een lijst met plaatsen die jij kan bezoeken. Kies welke jij wil! Kies welke jij wil! 1. E