Leg een ijsblokje op deze plek, en zie wat er met je lichaam gebeurt. Je zult het niet geloven, als je het niet probeert!

Wist je dat er op het lichaam van ieder mens een mysterieus punt is, waarvan de regelmatig stimulatie grote voordelen voor de gezondheid biedt? Dit werd ontdekt door iemand die de geheimen van de Chinese geneeskunde onderzoekt. Zijn naam is Feng Fu (beschutting tegen wind) en het ligt op de verbinding tussen schedel en nek.

Volgens beoefenaars geeft regelmatige massages met een ijsblokje prima resultaten, waaronder de verbetering van het functioneren van het spijsverteringsstelsel, het verlichten van hoofdpijn en premenstruele spanningen.

boredomtherapy.com

1


Wat moet je doen?

Neem een ijsblokje en leg dit op de plek die op de foto te zien is. Het is het beste om op de buik te liggen. Als je niet kan gaan liggen, wikkel dan een ijsblokje in een verband, zodat het niet kan verschuiven. Laat het daar gedurende 20-30 minuten. In het begin voel je de kou en tintelingen, daarna zul je warmte en een prettig gevoel gewaar worden. Deze procedure moet iedere 2-3 dagen worden herhaald. Onderbreking van de behandeling is erg belangrijk, je moet het ijsblokje niet elke dag toepassen! Op de dagen met Feng-Fu stimulering moet je ook niet vergeten om het ‘s ochtends op een lege maag te doen of ‘s avonds voor het slapen gaan. Deze werkwijze zal het meest effectief zijn.

boredomtherapy.com

2

boredomtherapy.com

3bron : portal.abczdrowie.pl

Facebook Comment
10 mysterieuze archeologische vondsten, waar je geen idee van had. Dit moet je zien!
Er zijn een aantal vreemde en mysterieuze archeologische ontdekkingen die van groot belang zijn. De onderzoekers zijn nog niet in staat om ze grondig te verklaren. Ze hebben waarschijnlijk niet voldoende kennis en bewijzen. Het is moeilijk om te specIn deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!
Veel mensen zijn bang voor de ouderdom. Ze weten dat ze er niet ,eer zo mooi uit zullen zien als voorheen en met de ouderdom zullen de eerste rimpels, grijze haren en wallen onder de ogen verschijnen. Natuurlijk kun je dit enigszins voorkomen door he

Hij sloeg met zijn vuist tegen dit smeltende apparaat, zodat hij het weg van zijn huid zou krijgen. Wees voorzichtig, omdat je het zelf elke dag gebruikt!
Gareth ging voor een ritje op de mountainbike door de Manly Dam in de buurt van Sydney (Australië). Op een gegeven moment gleden zijn voeten uit de pedalen en hij viel op de grond. Hij zou geen ernstige verwondingen hebben oplopen, alleen een paar k

Dit is een droom tip van elke serveerster! Dit geld werd gebruikt voor een goed doel!
Voor sommige zijn dieren hun alles. Ze helpen om veel dingen te doen! De serveerster is dol op haar hond Trucker. Ze delen een vriendschap dat zo sterk is dat zij besloot een tatoeage op haar pols van zijn poot te plaatsen. Een echtpaar was geïntere