Leg een ijsblokje op deze plek, en zie wat er met je lichaam gebeurt. Je zult het niet geloven, als je het niet probeert!

Wist je dat er op het lichaam van ieder mens een mysterieus punt is, waarvan de regelmatig stimulatie grote voordelen voor de gezondheid biedt? Dit werd ontdekt door iemand die de geheimen van de Chinese geneeskunde onderzoekt. Zijn naam is Feng Fu (beschutting tegen wind) en het ligt op de verbinding tussen schedel en nek.

Volgens beoefenaars geeft regelmatige massages met een ijsblokje prima resultaten, waaronder de verbetering van het functioneren van het spijsverteringsstelsel, het verlichten van hoofdpijn en premenstruele spanningen.

boredomtherapy.com

1


Wat moet je doen?

Neem een ijsblokje en leg dit op de plek die op de foto te zien is. Het is het beste om op de buik te liggen. Als je niet kan gaan liggen, wikkel dan een ijsblokje in een verband, zodat het niet kan verschuiven. Laat het daar gedurende 20-30 minuten. In het begin voel je de kou en tintelingen, daarna zul je warmte en een prettig gevoel gewaar worden. Deze procedure moet iedere 2-3 dagen worden herhaald. Onderbreking van de behandeling is erg belangrijk, je moet het ijsblokje niet elke dag toepassen! Op de dagen met Feng-Fu stimulering moet je ook niet vergeten om het ‘s ochtends op een lege maag te doen of ‘s avonds voor het slapen gaan. Deze werkwijze zal het meest effectief zijn.

boredomtherapy.com

2

boredomtherapy.com

3bron : portal.abczdrowie.pl

Op de dag van hun scheiding gaf hij zijn vrouw een brief. De inhoud ervan is ontroerend…
In de wereld van vandaag breken meer en meer mensen me elkaar en  gaan scheiden. Als het voorbij is gooien ze alles eruit, en kunnen niet waardig afscheid nemen. Gelukkig gaat niet iedereen op die manier met een scheiding om. Michael woonde 20 jaarJe hond kan jouw gezondheid in gevaar brengen! Dit is geen grap!
Hondenliefhebbers zie er niets verkeerds in om gelikt te worden door hun hond. Hetzelfde geldt voor hondenliefhebbers die kusjes krijgen van kleine honden. Het is zo lief! Maar wees voorzichtig! Hoewel de aanhankelijkheid van je kleine huisdier schat

Deze vrouw is 97 jaar oud, maar haar lichamelijke conditie zou een tiener jaloers maken. Kom achter haar geheim!
Sommigen zijn sinds hun jeugd serieus, anderen houden altijd iets van een kind in zich. De 97-jarige Jane, die bekend staat als “Dancing Jane”, behoort tot de laatste categorie. Het is echt een fantastische oldie! Dankzij haar krijgt het

Dit meisje heeft een ongelofelijk talent. Zie wat zij doet!
Deze vrouw creëerde een ongelofelijke kunst met haar eigen handen. Zara Forman tekent zonder een penseel. Enkel met de vingers. (ettoday.net)   Deze tekening lijkt op een kunstwerk.