Leg een ijsblokje op deze plek, en zie wat er met je lichaam gebeurt. Je zult het niet geloven, als je het niet probeert!

Wist je dat er op het lichaam van ieder mens een mysterieus punt is, waarvan de regelmatig stimulatie grote voordelen voor de gezondheid biedt? Dit werd ontdekt door iemand die de geheimen van de Chinese geneeskunde onderzoekt. Zijn naam is Feng Fu (beschutting tegen wind) en het ligt op de verbinding tussen schedel en nek.

Volgens beoefenaars geeft regelmatige massages met een ijsblokje prima resultaten, waaronder de verbetering van het functioneren van het spijsverteringsstelsel, het verlichten van hoofdpijn en premenstruele spanningen.

boredomtherapy.com

1


Wat moet je doen?

Neem een ijsblokje en leg dit op de plek die op de foto te zien is. Het is het beste om op de buik te liggen. Als je niet kan gaan liggen, wikkel dan een ijsblokje in een verband, zodat het niet kan verschuiven. Laat het daar gedurende 20-30 minuten. In het begin voel je de kou en tintelingen, daarna zul je warmte en een prettig gevoel gewaar worden. Deze procedure moet iedere 2-3 dagen worden herhaald. Onderbreking van de behandeling is erg belangrijk, je moet het ijsblokje niet elke dag toepassen! Op de dagen met Feng-Fu stimulering moet je ook niet vergeten om het ‘s ochtends op een lege maag te doen of ‘s avonds voor het slapen gaan. Deze werkwijze zal het meest effectief zijn.

boredomtherapy.com

2

boredomtherapy.com

3bron : portal.abczdrowie.pl

Terwijl de vrouw bezig was met het maken van een selfie met een brug in achtergrond, probeerde de man zelfmoord te plegen!
Een toerist besloot om een selfie tegenover de beroemde Brooklyn Bridge in de Verenigde Staten te nemen. Op hetzelfde moment trok de politie een man van de brug die zelfmoord wilde plegen. Wie moet je zijn, om je op zo’n dramatisch moment zo teEen Vader Maakte Zijn Eigen Ongebruikelijke Verjaardagsverrassing Voor Zijn Dochter. Kijk Maar Eens Wat Hij Maakte!
Een creatieve vader, gebruiker van de Reddit Inexplorata Site, besloot om een ongebruikelijk cadeau te maken om de 3e verjaardag van zijn dochter te vieren. Het bed dat hij voor haar ontwierp is anders dan wat je in de winkel kunt krijgen, en de leuk

Een man verdwaalde in de Zwitserse Alpen en toen deed DIT hem stoppen. Hij liet zien dat katten prima gidsen zijn
Het voorbeeld van deze verbluffende kat bewijst dat niet alleen honden met succes als reddingsdieren kunnen werken. Het blijkt dat ook katten prima kandidaten voor dat werk zijn, omdat ze net zo slim en behulpzaam zijn. Een Hongaar, met de gebruikers

Je Zult Niet Geloven Wat Er Op De Top Van Deze Ski Jump Zit!
Een uitzicht op de skischans voor de renovatie. Maar er is iets bijzonders – wonen op de top van de Holmenkollen skischans in Oslo. De schans wordt gebruikt tijdens de Olympische Winterspelen, de World Cup en vele andere competities. Meestal zi