Wat deze mensen in hun eten hebben gevonden zal je wel twee keer doen nadenken voordat je iets in je mond stopt. Nummer 7 is echt walgelijk!

We leven in een tijdperk waarin de hygiëne op het werk en de naleving van strenge kwaliteitsnormen een dwingende voorwaarde is. Desondanks komt het nog voor dat er ongewenste dingen in een zak chips of in een brood zitten. Het is wel leuk als het waardevol is, maar als we de kop van een muis of een scheermesje vinden, beginnen we ons af te vragen wie zoiets heeft kunnen laten gebeuren.

Soms gebeurt het bij toeval of per ongeluk, omdat een werknemer iets over het hoofd heeft gezien, maar soms zijn bepaalde objecten met opzet in het voedsel gestopt (het is moeilijk te geloven dat een sigarettenpeuk per ongeluk in de rijst is gevallen). Bekijk enkele andere vreemde ontdekkingen die zich in het eten bevonden. Wees gewaarschuwd, een paar van de foto’s zijn niet prettig!


1. Een bril in een brood.

1


2. In 2009 vond een inwoner van Wisconsin een Nokia telefoon in een zak chips.

2


3. In 2011 zag een vrouw uit Texas een scheermesje in het ijsje dat ze net had gekocht.

3


4. Het Australische Olympische honkbalteam kreeg muffins met paperclips erin geserveerd.

4bron : boredomtherapy.com

Hoe kun je een ui snijden zonder te huilen?! Wij kennen een eenvoudige en beproefde manier!
Het schillen en snijden van uien is een van de minst aangename dingen die we in de keuken doen. Wanneer de schil wordt beschadigd, geeft het een enzym (alliinase) af, die reageert met andere ingrediënten wat het tranen van de ogen veroorzaakt. Dit &Wil je een object uit het museum mee naar huis nemen? Nu kan het!
Het British Museum in Londen is een van de beste musea ter wereld. Je kunt er verbazingwekkende artefacten uit het domein van de menselijke geschiedenis en cultuur vinden. Je kunt er uren naar kijken, maar wat als je graag een schat mee naar huis wil

Dit meisje begon haar make-up te doen. Plotseling barstte ze in tranen uit! Toen ik haar linkerhand zag, was ik even sprakeloos!
Jordan Bone heeft vaak tutorials opgenomen over make-up technieken. De kijkers kwamen er een tijdje geleden achter dat het meisje tien jaar geleden een ernstig ongeval had gehad, waardoor ze in een rolstoel terecht kwam. Ze is gedeeltelijk verlamd en

Het Bleek Dat Deze Kleine Zeehond Ernstige Gezondheidsproblemen Had! Kijk Wat Haar Redder Voor Haar Deed!
Het is moeilijk voor te stellen dat iemand een kleine, onschuldige zeehond pijn zou willen doen, maar helaas lijden deze dieren vaak onder menselijke agressie. Bryce is een kleine zeehond die aan de kust van Howard werd gevonden. Na het ontvangen van