Wat deze mensen in hun eten hebben gevonden zal je wel twee keer doen nadenken voordat je iets in je mond stopt. Nummer 7 is echt walgelijk!

We leven in een tijdperk waarin de hygiëne op het werk en de naleving van strenge kwaliteitsnormen een dwingende voorwaarde is. Desondanks komt het nog voor dat er ongewenste dingen in een zak chips of in een brood zitten. Het is wel leuk als het waardevol is, maar als we de kop van een muis of een scheermesje vinden, beginnen we ons af te vragen wie zoiets heeft kunnen laten gebeuren.

Soms gebeurt het bij toeval of per ongeluk, omdat een werknemer iets over het hoofd heeft gezien, maar soms zijn bepaalde objecten met opzet in het voedsel gestopt (het is moeilijk te geloven dat een sigarettenpeuk per ongeluk in de rijst is gevallen). Bekijk enkele andere vreemde ontdekkingen die zich in het eten bevonden. Wees gewaarschuwd, een paar van de foto’s zijn niet prettig!


1. Een bril in een brood.

1


2. In 2009 vond een inwoner van Wisconsin een Nokia telefoon in een zak chips.

2


3. In 2011 zag een vrouw uit Texas een scheermesje in het ijsje dat ze net had gekocht.

3


4. Het Australische Olympische honkbalteam kreeg muffins met paperclips erin geserveerd.

4bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
Experts waarschuwen dat het beter is om het water in de ketel niet opnieuw te koken! Je kunt het er beter wegdoen en vervangen door vers water. Vergeet dit niet de volgende keer dat je water kookt!
Neem even de tijd en denk na over hoe je dagelijkse de koffie of thee klaar maakt. Richt je met name op wat je doet met het restant water in de ketel. Giet je alles in de gootsteen of vul je de ketel aan met een beetje vers water? De meeste mensen (wHoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!
Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een s

De verpleegkundige deed de tweeling in het water… wat er daarna gebeurde is buitengewoon ontroerend
Het is al lang bekend dat tweelingen verbonden zijn door een speciale band. Vermoedelijk kun je hun ziel vergelijken met twee magneten, die na het samenvoegen tot één onlosmakelijk geheel verbonden zijn. Soms hoor je dat als een van de broers of zu

Dierenartsen van de dierenopvang kregen een melding over een hond die op straat rondliep. Toen ze hem zagen, waren ze geschokt!
Op een zonnige dag zag een vrouw op een straat in Los Angeles, een zieke hond lopen. Het dier was er zo slecht aan toe, dat niemand het benaderen durfde, maar de vrouw maakte er een foto van en stuurde die naar de meldkamer van de dierenopvang. Het w