Wat deze mensen in hun eten hebben gevonden zal je wel twee keer doen nadenken voordat je iets in je mond stopt. Nummer 7 is echt walgelijk!

We leven in een tijdperk waarin de hygiëne op het werk en de naleving van strenge kwaliteitsnormen een dwingende voorwaarde is. Desondanks komt het nog voor dat er ongewenste dingen in een zak chips of in een brood zitten. Het is wel leuk als het waardevol is, maar als we de kop van een muis of een scheermesje vinden, beginnen we ons af te vragen wie zoiets heeft kunnen laten gebeuren.

Soms gebeurt het bij toeval of per ongeluk, omdat een werknemer iets over het hoofd heeft gezien, maar soms zijn bepaalde objecten met opzet in het voedsel gestopt (het is moeilijk te geloven dat een sigarettenpeuk per ongeluk in de rijst is gevallen). Bekijk enkele andere vreemde ontdekkingen die zich in het eten bevonden. Wees gewaarschuwd, een paar van de foto’s zijn niet prettig!


1. Een bril in een brood.

1


2. In 2009 vond een inwoner van Wisconsin een Nokia telefoon in een zak chips.

2


3. In 2011 zag een vrouw uit Texas een scheermesje in het ijsje dat ze net had gekocht.

3


4. Het Australische Olympische honkbalteam kreeg muffins met paperclips erin geserveerd.

4bron : boredomtherapy.com

Je zal jezelf verbazen als je leest over deze verrassende theorieën over piramides!
Piramides zijn erg fascinerende gebouwen, welke wereldwijd bekend zijn, maar waarvan wij de maker niet kennen. Niet iedereen gelooft namelijk dat de Egyptenaren het hebben gemaakt! Voor duizenden jaren mensen hebben er over gespeculeerd. Er zijn zoveHier is een volgeling van een van de vreemdste religies ter wereld! Zie hoe zijn leven eruit ziet!
Weet je waar pastafarians in geloven? Het Vliegende Spaghetti Monster! Dit is geen grap! Dit goddelijk wezen werd voor het eerst in 2005 beschreven door Bobby Henderson. Blijkbaar schiep dit monster de wereld onder invloed van alcohol, namelijk bier!

18 te gekke keukengadgets die je moet hebben! Nummer 17 is de coolste!
Onze keukens zijn uitgerust met verschillende apparaten en accessoires die ons efficiënt laat koken, bakken en braden. Afgezien van de standaard apparaten, zoals een oven, fornuis of koelkast, kan zo’n fantasierijke gadget soms ook nuttig zijn. Ni

19 make-up geheimen die elke vrouw moet weten.
Bij het aanbrengen van make-up moet ieder van ons een paar trucs kennen die kunnen helpen om het sneller te doen. Thuismethoden zijn vaak onmisbaar. In onderstaande lijst staan 19 make-up geheimen die elke vrouw moet kennen. 1. Verander je oogpotlood