Over deze plek zul je nooit in de media horen, wel jammer. Iedereen moet het minstens een keer in zijn leven zien!

Most Glass Window is een deel van het eiland. Hieronder kun je het raakpunt van de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan zien.

(Google Maps)

2
Als je de plek waar deze twee watermassa’s elkaar ontmoeten ziet, voel je echt enorm respect voor de krachten van de natuur!

(kolobok23)

3
Dit huisdier heeft miljoenen internetgebruikers gecharmeerd. Maak kennis met Thor – een oosterse kater met een fraai gevlekte vacht
Deze Bengaal is een erg actieve en vriendelijke kat. Hij zit de hele dag maar wat te mompelen, en als hij geen antwoord krijgt, wordt hij boos. Minstens eenmaal per dag, vooral voor het slapen gaan, doet hij gek en begint tegen van alles en nog wat oDe Toeristen Merkten Dat Ze Werden Gevolgd Door Een Roedel Wolven. Bekijk Wat Er Vervolgens Gebeurde!
Waarschijnlijk heeft ieder van ons onheilspellende verhalen gehoord over roedels wolven die achter een paardenslee aan jagen. Deze mensen ervoeren iets dergelijks. De achtervolging bleek minder beangstigend dat je zou verwachten. Waarschijnlijk werd

Ze verbond 4 metalen containers met elkaar. Toen ik het resultaat zag, was ik sprakeloos van verbazing!
Deze unieke constructie maakt verbazingwekkende oplossingen mogelijk, zoals een mooie wenteltrap die naar de volgende verdieping leidt.

Nee, deze mensen gingen niet dood en naar de hemel. Als je goed kijkt, dan zie je dat dit op de grond staat!
Het terras zit hoog boven de wolken.