Met deze professionele trucjes van de chef-kok zal je iedereen met je kookkunsten in verrukking brengen!

Als iemand elke dag met iets werkt, vinden ze vaak eenvoudiger manieren en trucjes die hen helpen het werk sneller en efficiënter te doen. Dat soort mensen maken hun eigen leven makkelijker door de resultaten van hun methoden te controleren. Professionele koks kennen meer trucjes dan er vis in de zee zwemt.
Wij vonden de beste ervan, die simpel en geweldig blijken te zijn. Nu kun je ze delen met vrienden of gewoon glimlachen, wanneer je gevraagd wordt naar het geheim van jouw heerlijke rijst.


1. Voeg bij het koken van rijst een beetje azijn toe, dat zal voor een sneeuwwitte kleur zorgen.

1


2. Als je de smaak van de gerechten wilt accentueren met knoflook, snij dan een teentje open en wrijf het bord ermee in alvorens het eten op te dienen. 

2


3. Wil je vlees op een nieuwe, interessante manier opdienen? Je hebt alleen maar een pint goed donker bier nodig. Je kunt ook licht bier gebruiken met toevoeging van sojasaus, zout en peper. Bier is ook goed om groenten in te stoven, ze zullen een heel aparte smaak krijgen. 

3


4. Vergeet tijdens het bereiden van lever niet om aan het eind zout toe te voegen, anders zal het onaangenaam hard worden. 

4


5. Wanneer je bouillon kookt en je ziet dat het troebel wordt, doe er dan een ijsblokje in en het zal snel wegtrekken.

5bron : brightside.me

Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?
Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen gDeze 31-jarige had genoeg van de hoge huurlasten. Het was dapper van hem om dat te doen… Maar kijk eens naar dit huis!
Mensen kopen meestal een huis met 2-4 kamers voor honderdduizenden dollars. Alek Lisefski, een 31-jarige ontwerper van websites, besloot een klein huis te bouwen van 8×20 voet voor $30.000. Er is geen ruimte voor nutteloze dingen, dus Alek is we

Als je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!
Jin Shin Jyutsu is leraar traditionele Chinese geneeskunde. Hij zegt dat de mens 26 zetels van kracht in het lichaam heeft die met verschillende organen worden geassocieerd. Blijkbaar ondersteunt regelmatige stimulatie van de betreffende punten de or

Deze dieren zijn echt slim! Hun sluwheid verbaast me gewoon!
Onze huisdieren hebben manieren om te krijgen wat ze willen. Hun favoriete chips, extra porties snacks – het krijgen van dit lekkers is voor hen gemakkelijk. Lieve ogen en je bent verkocht. Deze dieren hebben een manier om te krijgen wat ze wil