Met deze professionele trucjes van de chef-kok zal je iedereen met je kookkunsten in verrukking brengen!

Als iemand elke dag met iets werkt, vinden ze vaak eenvoudiger manieren en trucjes die hen helpen het werk sneller en efficiënter te doen. Dat soort mensen maken hun eigen leven makkelijker door de resultaten van hun methoden te controleren. Professionele koks kennen meer trucjes dan er vis in de zee zwemt.
Wij vonden de beste ervan, die simpel en geweldig blijken te zijn. Nu kun je ze delen met vrienden of gewoon glimlachen, wanneer je gevraagd wordt naar het geheim van jouw heerlijke rijst.


1. Voeg bij het koken van rijst een beetje azijn toe, dat zal voor een sneeuwwitte kleur zorgen.

1


2. Als je de smaak van de gerechten wilt accentueren met knoflook, snij dan een teentje open en wrijf het bord ermee in alvorens het eten op te dienen. 

2


3. Wil je vlees op een nieuwe, interessante manier opdienen? Je hebt alleen maar een pint goed donker bier nodig. Je kunt ook licht bier gebruiken met toevoeging van sojasaus, zout en peper. Bier is ook goed om groenten in te stoven, ze zullen een heel aparte smaak krijgen. 

3


4. Vergeet tijdens het bereiden van lever niet om aan het eind zout toe te voegen, anders zal het onaangenaam hard worden. 

4


5. Wanneer je bouillon kookt en je ziet dat het troebel wordt, doe er dan een ijsblokje in en het zal snel wegtrekken.

5bron : brightside.me

Facebook Comment
Ben jij op zoek naar de zin van het leven? Luister dan naar het advies van een oude man, die ons eraan herinnert dat het leven wispelturig is.
Het leven is het kostbaarste geschenk, dat slechts één keer wordt gegeven. Je kunt de tijd niet terugdraaien, het verleden veranderen of iets nog eens beleven, waardoor elke dag heel belangrijk is. Een oude Kroatische man herinnert ons eraan dat wiOp de dag van hun scheiding gaf hij zijn vrouw een brief. De inhoud ervan is ontroerend…
In de wereld van vandaag breken meer en meer mensen me elkaar en  gaan scheiden. Als het voorbij is gooien ze alles eruit, en kunnen niet waardig afscheid nemen. Gelukkig gaat niet iedereen op die manier met een scheiding om. Michael woonde 20 jaar

Deze hond vindt het ook leuk om video’s op het internet te bekijken! Geloof je me niet? Neem een kijkje!
Maak je geen zorgen dat je tijd verspilt aan het kijken naar lieve huisdieren op het internet.   Het blijkt dat ook dieren gek zijn op deze films! Als een hond obsessief naar deze video’s kijkt kan het niet slecht zijn, toch? In elk geval is d

Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 
70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet. Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijd