Het voorgevoel van Hayley redde haar zoon die bijna was overleden aan de gevolgen van gewone Ibuprofen. Lees waarom je voorzichtig moet zijn met dit middel

Kinderen worden ziek, dat is volkomen normaal. De meeste kinderen zijn immuun voor de typische kinderziekten, maar er zijn gevallen waarin het leven van een kind in gevaar is. Dat hangt af van verschillende factoren en helaas is het soms de schuld van artsen, zoals bij Lewis, een jonge patiënt met waterpokken.

Lewis werd, net als veel kinderen van zijn leeftijd, ziek door waterpokken. Zijn moeder, Hayley Lyons, bracht hem naar een kinderarts, zodat hij een passend behandelplan zou kunnen vaststellen. De arts schreef een paar medicijnen voor en stelde de moeder gerust dat haar zoon snel zou herstellen. De vrouw vertrouwde op de kennis en vaardigheid van de arts, en handelde overeenkomstig zijn aanbevelingen. Helaas was dat een vergissing.


ospa pas


Hayley had een gevoel dat alleen een moeder kan hebben. Ze wist dat ze iets verkeerd deed, en dat er iets ergs met haar kind zou gebeuren. Ze had geen vermoeden dat de arts, door het voorschrijven van Ibuprofen voor het kind, een verschrikkelijke fout maakte. Het toedienen van deze pillen aan Lewis verergerde zijn toestand alleen maar. De vlekken die werden veroorzaakt door de pokken begon blaren te worden, en drongen nog dieper door in de huid. De jongen had ook hoge koorts en had veel pijn, dus Hayley ging nog een keer met hem naar de dokter.

De voor waterpokken typische vlekken begonnen een vreemde vorm aan te nemen.

12928393_10156851064360085_1170159439267580758_n-600x1154-622x1196


De volgende specialisten waren helaas niet in staat om te helpen, en beweerden dat het een ernstig geval van waterpokken was en herhaalden de fout van hun voorgangers door het ontstekingsremmende geneesmiddelen Ibuprofen voor te schrijven. Haar koppigheid, het moederlijk instinct en de twijfel bij de artsen, hielpen uiteindelijk de juiste diagnose vast te stellen: Lewis had sepsis. Toen eenmaal was vastgesteld waarom de toestand van de jongen zo slecht was, begon men in een kinderziekenhuis onmiddellijk met de juiste behandeling.
Je kunt op de volgende pagina meer informatie vinden over de oorzaken van de gezondheidsproblemen van Lewis en de rol die Ibuprofen daarbij speelde. Een juiste diagnose stellen is niet altijd gemakkelijk.
12928393_10156851064360085_1170159439267580758_n-1-copy-600x451-622x468bron : likemag.com

15 pups die “plotseling” tot volwassen honden uitgroeiden. Verbazingwekkend hoe snel de tijd vliegt!
Alles verandert zo verschrikkelijk snel. We merken het niet wanneer er nieuwe rimpels op ons gezicht verschijnen, of de eerste haren grijs worden. Helaas kan dit proces niet worden gestopt en hoewel velen het proberen, bereiken ze niet altijd het gewLust je graag jelly beans uit de winkel? Je kunt ze heel gemakkelijk zelf maken!
Je kunt in de winkels van alles krijgen en we hoeven er geen moeite voor te doen als we iets lekkers willen eten. Maar met een beetje inspanning en wat voorbereiding kunnen we heel goedkoop de lekkerste gerechten en desserts maken. Iedereen die van j

De moeder van een ziek kind gaf er de voorkeur aan haar eigen intuitie te vertrouwen in plaats van een arts! Wat ze deden was ongelooflijk!
Er is niets erger voor een ouder dan een kind dat lijdt, en niet kan worden geholpen. Deze ramp trof helaas de 35-jarige Stephanie Smith, wiens zoontje Jesaja werd geboren met een ernstige ziekte. Toen het kind geboren werd, was er geen enkele aanwij

Jammer genoeg? Deze foto’s zullen je laten lachen!
Deze foto’s zijn gemaakt in ongebruikelijke situaties – wij hopen dat je er op z’n minst om zal lachen. (wallpaperup.com) 1. Zwemmen met deze zeehond.