Een vader weigerde te betalen voor het huwelijk van zijn dochter. Toen ik erachter kwam waarom, was ik het met hem eens!

Gezinnen vallen wel vaker uit elkaar en beginnen ergens anders opnieuw. Sommige ouders hechten aan hun verantwoordelijkheden en proberen het toch, zodat hun kinderen alles krijgen wat ze nodig hebben. Anderen lopen weg voor hun verantwoordelijkheid en zijn maar voor even ouders. Soms gebeurt het dat de stiefvader een verantwoordelijke en liefdevolle persoon blijkt te zijn, die zorg draagt voor de kinderen en ervoor probeert te zorgen dat ze niets te kort komen.

Eén van deze mannen is Georg uit Utah, die online een bericht plaatste, waarin hij het verhaal vertelde waarom hij besloot het geld dat hij aan het huwelijk van zijn dochter zou besteden, terug te trekken.Hij steunde de dochter van zijn partner sinds ze elkaar voor het eerst zagen. Hun relatie begon 10 jaar geleden. Het meisje maakte haar school af, wat werd betaald door haar stiefvader, want haar moeder werkte niet en haar biologische vader was niet geinteresseerd. Het meisje kon naar school rijden in de auto die haar stiefvader had gekocht. Ze is daarna niet begonnen met werken. Na haar school ging ze terug naar huis om te worden ondersteund door haar ouders.

Georg schrijft over de biologische vader:

Soms verscheen haar biologische vader in haar leven, en ze klampte zich helemaal aan hem vast. Hoewel hij haar niet hielp, en geen alimentatie betaalde, omdat het meisje dat niet nodig vond. Hij kwam langs, en brak steeds weer haar hart, en ze bleef nog steeds van hem houden. Ongeveer een half jaar lang waren de moeder en dochter bezig een grote bruiloft voor 250 personen te plannen. Georg vroeg hen om 20 gasten van zijn kant uit te nodigen. Hij zou alles betalen, en dacht dat een paar mensen meer geen probleem zou zijn. Georg vertelde zijn gasten over de trouwdag, zodat zij tijd vrij konden maken.

(reflectiv.com)

Hotz0076


Maar hij was nogal verrast toen hij een van zijn vrienden ontmoette, en het bleek dat hij niet was uitgenodigd, hij had alleen informatie gekregen dat het huwelijk zou plaatsvinden. Als bewijs van zijn verklaring liet de vriend hem de aankondiging zien die door de dochter, de moeder en… de biologische vader van de dochter was ondertekend. Georg voelde zich verschrikkelijk. Het bleek dat niemand van zijn vrienden waren uitgenodigd.

(ideaparaorganiza.com)

wedding-invitations
3 simpele regels die je tot een gelukkig mens zullen maken!
Matthieu Ricard is een in Frankrijk geboren boeddhistische monnik, vertaler, fotograaf en auteur, die boeken en artikelen schrijft over boeddhistische principes. Hij beschouwt zichzelf als de gelukkigste mens op aarde en door het aan iedereen om hemDit Meisje Heeft Een Geweldige Talent. En Wat Ze Doet In 02:29 Is Echt Duizelingwekkend!
Deze gebruiker van YouTube, ‘isopuppy’ maakte een ongewone video, waarin ze haar vaardigheden in het gebruik van twee hoelahoeps laat zien. De manier waarop ze dat doet is echt geweldig! Ik benijd haar talent! WOW! Hieronder is de video w

De dood van deze jongen schokte iedereen. Het kind verdronk terwijl hij in zijn eigen bed lag! Waarschuw je vrienden.
Plezier hebben in het zwembad is een geweldige manier om op een warme dag af te koelen en een kans om samen met vrienden te zijn. Helaas loopt een aangename middag niet altijd goed af. Het verhaal van Johnny Jackson toont aan dat ouders altijd goed m

Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
Deze foto’s kunnen u ongetwijfeld hartkloppingen… ongeacht hoe dapper u bent. Voor sommige situaties heeft u hoge weerstand nodig tegen stress en adrenaline. Bekijk hier 15 foto’s voor wie “angst” niet bestaat! (Gordon W