Een vader weigerde te betalen voor het huwelijk van zijn dochter. Toen ik erachter kwam waarom, was ik het met hem eens!

Gezinnen vallen wel vaker uit elkaar en beginnen ergens anders opnieuw. Sommige ouders hechten aan hun verantwoordelijkheden en proberen het toch, zodat hun kinderen alles krijgen wat ze nodig hebben. Anderen lopen weg voor hun verantwoordelijkheid en zijn maar voor even ouders. Soms gebeurt het dat de stiefvader een verantwoordelijke en liefdevolle persoon blijkt te zijn, die zorg draagt voor de kinderen en ervoor probeert te zorgen dat ze niets te kort komen.

Eén van deze mannen is Georg uit Utah, die online een bericht plaatste, waarin hij het verhaal vertelde waarom hij besloot het geld dat hij aan het huwelijk van zijn dochter zou besteden, terug te trekken.Hij steunde de dochter van zijn partner sinds ze elkaar voor het eerst zagen. Hun relatie begon 10 jaar geleden. Het meisje maakte haar school af, wat werd betaald door haar stiefvader, want haar moeder werkte niet en haar biologische vader was niet geinteresseerd. Het meisje kon naar school rijden in de auto die haar stiefvader had gekocht. Ze is daarna niet begonnen met werken. Na haar school ging ze terug naar huis om te worden ondersteund door haar ouders.

Georg schrijft over de biologische vader:

Soms verscheen haar biologische vader in haar leven, en ze klampte zich helemaal aan hem vast. Hoewel hij haar niet hielp, en geen alimentatie betaalde, omdat het meisje dat niet nodig vond. Hij kwam langs, en brak steeds weer haar hart, en ze bleef nog steeds van hem houden. Ongeveer een half jaar lang waren de moeder en dochter bezig een grote bruiloft voor 250 personen te plannen. Georg vroeg hen om 20 gasten van zijn kant uit te nodigen. Hij zou alles betalen, en dacht dat een paar mensen meer geen probleem zou zijn. Georg vertelde zijn gasten over de trouwdag, zodat zij tijd vrij konden maken.

(reflectiv.com)

Hotz0076


Maar hij was nogal verrast toen hij een van zijn vrienden ontmoette, en het bleek dat hij niet was uitgenodigd, hij had alleen informatie gekregen dat het huwelijk zou plaatsvinden. Als bewijs van zijn verklaring liet de vriend hem de aankondiging zien die door de dochter, de moeder en… de biologische vader van de dochter was ondertekend. Georg voelde zich verschrikkelijk. Het bleek dat niemand van zijn vrienden waren uitgenodigd.

(ideaparaorganiza.com)

wedding-invitations
Deze truc met een watermeloen zal zeker de aandacht van elk kind trekken. Kijk eens hoe gemakkelijk het is om te maken!
 Als je je kind wilt verrassen, dan is dit idee zeker schot in de roos. De verrassende watermeloen zal iets zijn dat je kind vast wel graag zal willen hebben. Als die het buitengewone uiterlijk van de vrucht ziet zal hij of zij zich afvragen hoe hetEen paar ideeën die je een hoop geld kunnen besparen. Je hoeft vanaf nu geen eten meer te verspillen!
We gooien blijkbaar wel twee ton voedsel per jaar weg! Dit gebeurt als gevolg van slechte eetgewoonten, onjuiste opslag van voedsel, en het kopen van te veel producten, die we later weggooien. Vandaag vertellen we hoe de houdbaarheid van bepaalde voe

Wanneer je erachter komt waarom deze mensen op deze manier zijn gekleed, zal het je tot tranen toe beroeren… Dit verhaal had niet zo moeten eindigen!
Deze gebeurtenis zal zeker de geschiedenisboeken ingaan. Nooit eerder is er zoiets gebeurd! De ceremonie werd bijgewoond door meer dan 450 mensen. De meesten van hen droegen belachelijke roze badjassen met witte stippen. Je zou je af kunnen vragen wa

Een meisje vertelde haar vriendje deze hond weg te doen! Hij zette een advertentie op het internet. Je zult niet geloven wat hij schreef! :)
Deze grappige advertentie werd in één nacht een sensatie op het Internet. Een anonieme gebruiker van Roanoke (Virginia) zette hem op Craigslist. Na een relatie van vier jaar, besloot het vriendje om met zijn vriendin onder één dak te gaan wonen.