Ze Deden Iets Schokkends Om Hun Dochter Zich Beter Te Laten Voelen! Hun Houding Is Bewonderenswaardig.

De dochter van dit stel werd geboren met een rode moedervlek op haar rechterbeen. Haar ouders waren heel verdrietig dat Honey-Rae voor de rest van haar leven getekend zou zijn.

Tijdens het wandelen met hun kind merkten ze vijandige blikken op van mensen die hun interesse voor het litteken niet kon verbergen.


1De ouders hadden al een tijdje nagedacht over tatoeages. Maar ze konden niet beslissen welk patroon ze zouden kiezen. Maar nu wisten ze hoe het eruit zou moeten zien! Ze besloten om de littekens van hun dochter te kopiëren!

De moeder van het meisje, Tanya Phillips, liet een tatoeage plaatsen om haar 40e verjaardag te vieren, en de vader nam dezelfde tatoeage op Kerstmis.

2Ze wilden het meisje laten zien dat zij hetzelfde was als alle anderen en zich niet minder moest voelen. Tegelijkertijd toonden ze hun grote liefde. Zij gaven in een interview toe dat het was zeer pijnlijk om zo’n grote tattoo te nemen, maar ze hebben geen spijt van hun beslissing.

Even een applaus voor de moed van deze ouders!

3

Vond je het leuk? Zo ja, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook! 

Pagina 1 van 1


bron : mirror.co.uk

Honden na een bezoekje aan de hondenkapper. Bekijk hun onvoorstelbare metamorfose!
Een passend kapsel is een absolute noodzaak! Afgestemd op onze persoonlijkheid en vorm van ons gezicht zorgt het dat we ons fantastisch voelen. Bekijk de foto’s hieronder maar eens om erachter te komen hoe belangrijk dit is. De foto’s laten hEen jong stel vocht maandenlang voor het leven van hun geliefde hond. Je moet zien hoe dit buitengewone verhaal eindigde!
Hondenbezitters behandelen hun viervoeters vaak niet als dieren, maar als familieleden. Dat komt door hun grote liefde en genegenheid voor huisdieren, die volgens hen dezelfde behandeling verdienen als mensen. Het leven van de hond Athena werd door z

Denk twee keer na voordat je jouw kind in zo’n zitje doet. Deze fout kostte een kind het leven!
Het is de verantwoordelijkheden van ouders is om voor de veiligheid van hun kinderen te zorgen. Holly Wagner, moeder van deze twee jongens, had dat tot nu toe feilloos gedaan. Ze maakte echter een fatale fout die vermeden had kunnen worden. Wat ze de

Archeologen onderzoeken een oude stad. Wat ze vonden zal je schokken!
Bijna 2000 jaar geleden heeft een natuurramp Pompeii van de aarde weggevaagd. Een drukke, levendige, onder de Vesuvius gelegen stad werd volledig vernietigd. In november van het jaar 79 bedekte een vulkaanuitbarsting de stad met vulkanische as en str