Ze Deden Iets Schokkends Om Hun Dochter Zich Beter Te Laten Voelen! Hun Houding Is Bewonderenswaardig.

De dochter van dit stel werd geboren met een rode moedervlek op haar rechterbeen. Haar ouders waren heel verdrietig dat Honey-Rae voor de rest van haar leven getekend zou zijn.

Tijdens het wandelen met hun kind merkten ze vijandige blikken op van mensen die hun interesse voor het litteken niet kon verbergen.


1De ouders hadden al een tijdje nagedacht over tatoeages. Maar ze konden niet beslissen welk patroon ze zouden kiezen. Maar nu wisten ze hoe het eruit zou moeten zien! Ze besloten om de littekens van hun dochter te kopiëren!

De moeder van het meisje, Tanya Phillips, liet een tatoeage plaatsen om haar 40e verjaardag te vieren, en de vader nam dezelfde tatoeage op Kerstmis.

2Ze wilden het meisje laten zien dat zij hetzelfde was als alle anderen en zich niet minder moest voelen. Tegelijkertijd toonden ze hun grote liefde. Zij gaven in een interview toe dat het was zeer pijnlijk om zo’n grote tattoo te nemen, maar ze hebben geen spijt van hun beslissing.

Even een applaus voor de moed van deze ouders!

3

Vond je het leuk? Zo ja, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook! 

Pagina 1 van 1


bron : mirror.co.uk

Facebook Comment
15 redenen waarom je een hond zou moeten hebben!
Als je de hele middag bezig bent met op het web bekijken van opnames van honden of katten, kan dat twee dingen betekenen. Je hebt te veel tijd, of je moet zelf een hond nemen. Het maakt niet uit welk ras of hoe groot. Een hond is een grote verantwoorIk Dacht Dat Deze Man Het Arme Dier Pijn Wilde Doen! De Waarheid Verraste Me Volledig!
Toen ik een stukje van deze video zag, dacht ik dat deze man de arme kat pijn wilde doen. Het bleek dat ik het verkeerd had. Hij wilde hem helpen! De arme kat zat in grote problemen! Zijn hoofd zat vast in een plastic yoghurtpak. De man zag hem naast

Je zult niet geloven hoe groot deze vrouw is. Toen ik de waarheid hoorde, kon ik het niet geloven!
Het 18-jarige meisje genaamd Eliza Cruz Silva, afkomstig uit Brazilië, trekt ieders aandacht naar zich toe. Het is omwille van haar lengte. Iedereen die haar ziet kan niet meer wegkijken. Geen wonder – Eliza is de langste tiener ter wereld. Silva

Een aapje is wanhopig op zoek naar hulp voor haar moeder die door een auto werd geraakt en stierf. Deze opname breekt je hart…
Sommige apen zorgen lange tijd voor hun nakomelingen. De kleintjes blijven bij hen en de moeders beschermen hen tegen roofdieren. Daarnaast leren ze de jongen om voedsel te vinden en in bomen te klimmen. Vrouwtjesapen zijn nauw betrokken bij de zorg