Ze Deden Iets Schokkends Om Hun Dochter Zich Beter Te Laten Voelen! Hun Houding Is Bewonderenswaardig.

De dochter van dit stel werd geboren met een rode moedervlek op haar rechterbeen. Haar ouders waren heel verdrietig dat Honey-Rae voor de rest van haar leven getekend zou zijn.

Tijdens het wandelen met hun kind merkten ze vijandige blikken op van mensen die hun interesse voor het litteken niet kon verbergen.


1De ouders hadden al een tijdje nagedacht over tatoeages. Maar ze konden niet beslissen welk patroon ze zouden kiezen. Maar nu wisten ze hoe het eruit zou moeten zien! Ze besloten om de littekens van hun dochter te kopiëren!

De moeder van het meisje, Tanya Phillips, liet een tatoeage plaatsen om haar 40e verjaardag te vieren, en de vader nam dezelfde tatoeage op Kerstmis.

2Ze wilden het meisje laten zien dat zij hetzelfde was als alle anderen en zich niet minder moest voelen. Tegelijkertijd toonden ze hun grote liefde. Zij gaven in een interview toe dat het was zeer pijnlijk om zo’n grote tattoo te nemen, maar ze hebben geen spijt van hun beslissing.

Even een applaus voor de moed van deze ouders!

3

Vond je het leuk? Zo ja, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook! 

Pagina 1 van 1


bron : mirror.co.uk

Het voorgevoel van Hayley redde haar zoon die bijna was overleden aan de gevolgen van gewone Ibuprofen. Lees waarom je voorzichtig moet zijn met dit middel
Kinderen worden ziek, dat is volkomen normaal. De meeste kinderen zijn immuun voor de typische kinderziekten, maar er zijn gevallen waarin het leven van een kind in gevaar is. Dat hangt af van verschillende factoren en helaas is het soms de schuld vaEr is iets achter deze poort dat laat je met stomheid slaat! Lange tijd kon ik niet geloven dat er zo’n plaats bestond!
Veel Japanse eigenaren van winkels en restaurants zetten een figuur van de kat “Maneki Neko” bij de ingang van hun vestiging. De kat is een soort talisman die geluk en voorspoed brengt voor de eigenaar. Deze figuren zijn zo populair dat e

8 schrokkende foto’s dat je je leven zal waarderen.
Ik schrijf dit artikel om niet aan deze tragische gebeurtenissen te denken. Ik schrijf dit om iets te laten herinneren dat het leven variërend is. Daarbij, is het het waard om elke dag door te brengen alsof het je laatste is, sta dichtbij je gevoele

Een vader en zijn tweelingbroer houden een klein kind voor de gek. Grappig of wreed?
Jonge kinderen voor de gek houden, terwijl ze de werkelijkheid om hen heen nog niet kunnen begrijpen, is meestal grappig en onschuldig. Maar is dat altijd zo? Maak kennis met Reed, een charmant 16-maanden oud jongentje en zijn liefhebbende ouders Ste