Ze Deden Iets Schokkends Om Hun Dochter Zich Beter Te Laten Voelen! Hun Houding Is Bewonderenswaardig.

De dochter van dit stel werd geboren met een rode moedervlek op haar rechterbeen. Haar ouders waren heel verdrietig dat Honey-Rae voor de rest van haar leven getekend zou zijn.

Tijdens het wandelen met hun kind merkten ze vijandige blikken op van mensen die hun interesse voor het litteken niet kon verbergen.


1De ouders hadden al een tijdje nagedacht over tatoeages. Maar ze konden niet beslissen welk patroon ze zouden kiezen. Maar nu wisten ze hoe het eruit zou moeten zien! Ze besloten om de littekens van hun dochter te kopiëren!

De moeder van het meisje, Tanya Phillips, liet een tatoeage plaatsen om haar 40e verjaardag te vieren, en de vader nam dezelfde tatoeage op Kerstmis.

2Ze wilden het meisje laten zien dat zij hetzelfde was als alle anderen en zich niet minder moest voelen. Tegelijkertijd toonden ze hun grote liefde. Zij gaven in een interview toe dat het was zeer pijnlijk om zo’n grote tattoo te nemen, maar ze hebben geen spijt van hun beslissing.

Even een applaus voor de moed van deze ouders!

3

Vond je het leuk? Zo ja, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook! 

Pagina 1 van 1


bron : mirror.co.uk

Facebook Comment
Wetenschappers hebben 4 redenen ontdekt die het voor intelligente mensen moeilijker maken om verliefd te worden
In tegenstelling tot wat het lijkt, is liefde geen simpel gevoel. Het verlangt dat een man zichzelf aan iemand anders blootgeeft, en het dwingt hen om compromissen te sluiten en bemoeilijkt soms het vermogen om logisch na te denken. De ervaring van eJe Tablet Kan Dingen Doen Waar Je Niet Eens Van Zou Kunnen Dromen. Je Moet Alleen Een Beetje Van Magie Afweten.
In de wereld van vandaag is er steeds minder ruimte voor magie. Het wordt verdrongen door de moderne technologie die de menselijke verbeelding grijpt. Het is heel goed mogelijk dat de volgende boeken van geheime kennis uit zal komen als e-books. Maar

Een vader laat zijn dochter het warme hart eten van een hert dat net was gedood. Het is verschrikkelijk, maar het is echt gebeurd
Johnny Yuile is een Nieuw-Zeelandse politieagent en ook een fervent fan van de jacht. En zijn 8 jaar oude dochter Chloe deelt de passie van haar vader en ging onlangs met hem op jacht. Het meisje schoot een jong hert, nadat ze het helemaal alleen in

Het Was Een Eenvoudige Wandeling Langs Het Strand… Hij Had Niet Verwacht Getuige Te Zijn Van Een Doorbraak In De Kennis Over De Lynx!
Onze huiskatten houden van vis, zowel van ingeblikte tonijn als rauwe filet. Maar niet alleen huiskatten houden van zulke gerechten. Wilde dieren ook. Het enige verschil is dat de wilde kat zijn diner moet vangen. Zoals onderstaand voorbeeld laat zie